Tokyo Sushi Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sushi, Shiawase, Sekai

(Sushi, fericire, World)

Dorim sa cream fericirea peste tot în lume, cu sushi. Scopul nostru este de a instrui lideri din bucătăria japoneză, cum ar fi sushi, și de a urmări fericirea oamenilor prin răspândirea, dezvoltarea și sporind valoarea bucătăriei japoneze din lume.

De la înființarea sa în 2002, Tokyo Sushi Academia a atras atenția de la mass-media, atât interne și internaționale ca prima școală pentru a instrui bucătari de sushi din Japonia și singurul care învață sushi pentru bucătari profesioniști în limba engleză.

Avem mai mult de 4.000 de absolventi și au găsit o nouă carieră în peste 50 de țări, deoarece TSA a fost stabilită 2002.

■ Cum clasa merge? <1> Puteți verifica viața noastră școlară pe YouTube pur și simplu clic pe link-ul de mai sus; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Tokyo Sushi Academy a fost introdus de Reuters / TRT mondială pe YouTube recent. Cred că acest program de televiziune 3min vă ajută să înțelegeți mai multe despre școala noastră! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Postăm fotografie de clasa zilnic pe pagina noastră de facebook. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ Absolvenții noștri Avem mai mult de 4.000 de absolventi și au găsit o nouă carieră în peste 50 de țări, deoarece TSA a fost stabilită 2002. Unul dintre absolvent noastre din Grecia a fost numit printre 100 de bucătari de top din lume la ceremonia de premiere a primei Bucatarilor Summit-ul Mondial noiembrie 2017. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

DE CE SUSHI / JAPONEZĂ CUISINE?

 1. bucătăria japoneză iubit în lume Potrivit sondajului realizat de Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Pescuitului din Japonia, restaurante japoneze sau restaurante japoneze de fuziune a crescut drastic numărul acestora de la aproximativ 24.000 în 2006 la 55.000 în 2013 și 89.000 în 2015.
 2. „Bucătăria japoneză“, bucătăria străină cele mai preferate În sondajul despre bucătăria străină preferată, oameni din China, Hong Kong, Coreea de Sud, Taiwan, Franța și Italia selectate bucătăria japoneză ca lor cele mai preferate. (2013 japoneză Trade Organization extern)
 3. bucătari japonezi rămase în țară In ciuda cererii ridicate din lume, bucătari japonezi de astăzi tind să rămână într-un mediu confortabil de propria lor țară și, astfel, japoneză-bucătărie bucătari sunt atât de necesare în lume.
 4. Tendința de „dashi“ „Umami“ „Dashi“ și „Umami“, componentele fundamentale ale bucătăriei japoneze, atrag atenția din întreaga lume. Bucătarii de restaurante de renume mondial vizita Tokyo, pentru a afla bucătăria japoneză.
 5. cazuri de succes de bucătărie fusion japoneză / japoneză restaurante japoneze de fuziune, cum ar fi Nobu, Zuma, și Morimoto, au devenit o tendință de alimente din lume.
 6. cazuri de succes de restaurante de sushi Edo stil din lume Datorită dezvoltării sistemelor de distribuție în ultimul deceniu, a devenit posibil nu numai pentru restaurante de înaltă clasă din Tokyo, dar oriunde în lume, pentru a avea fructe de mare transportate direct de pe piața de pește Tsukiji. În ceea ce crește clienții pretențioși, high-end Edo stil restaurante de sushi sa dovedit de succes în Hong Kong, New York și Singapore.

DE CE TOKYO / Tsukiji?

 1. Tokyo, zona cea mai competitivă pentru restaurante Cu populația de peste 12 milioane de euro și mai mult de 150.000 de restaurante, Tokyo este cunoscut ca zona cea mai competitivă pentru restaurante din lume. Orașul are nu numai restaurante japoneze, dar, de asemenea, chineză, italiană, franceză și thailandeză și vă puteți bucura de mâncăruri de înaltă calitate la prețuri începând de la JPY500 (aprox. $ 4).
 2. Michelin recunoaște Tokyo În 2015, 226 de restaurante din Tokyo, a câștigat stele în ghidul Michelin. Orașul pleacă la Paris cu mult în urmă, care a clasat pe locul al doilea, cu 99 de restaurante, și se dovedește că a câștigat reputația de mare printre gurmanzi.
 3. Kappabashi-Strada Restaurant Produse Furnizori Kappabashi, faimos ca strada Restaurant Produse Furnizori, este situat la aproximativ 30 de minute cu trenul de Tsukiji. Strada este căptușit cu magazine de cuțite de bucătărie, fals afișare alimentare sau de bucătărie echipamente și atrage cei implicați în industria alimentară din întreaga lume. Puteți găsi echipamente restaurant, precum și instrumente pentru bucătari.
 4. evenimente alimentare la scară largă Tokyo găzduiește evenimente legate de alimente la scară largă, cum ar fi Foodex Japonia, care are loc în fiecare martie, ca cea mai mare expoziție de afaceri restaurant din Asia, Japonia sau International Fructe de mare Afișare în luna august. Orașul vă permite să construi rețeaua în cadrul industriei alimentare.
 5. Tsukiji Tsukiji School este situat la distanță de 5 minute pe jos de piața de pește Tsukiji de renume mondial. Puteți construi rețeaua cu furnizorii la piața din cele mai bune ingrediente din lume.
 6. Patru anotimpuri Experimentând primavara, vara, toamna și iarna, vă puteți simți esența sezoniere din bucătăria japoneză și sushi. Aceasta este experiența pe care poate avea numai în Japonia.
 7. activitățile proprii din Japonia În week-end și sărbători, vă puteți bucura de propriile activități, cum ar fi schi, luând o baie fierbinte de primăvară, care vizionează focuri de artificii sau flori de cires, care unește părțile oală fierbinte sau de băut la Izakaya (un pub-stil japonez).

DE CE TSA?

 1. realizările anterioare și de rețea De la fondarea TSA în 2002, mai mult de 4.000 de absolventi a găsit o nouă carieră în peste 50 de țări. Puteți întâlni bucătari din toată lumea în urmărirea același obiectiv și spori motivația intelectuală sau de a găsi noi parteneri de afaceri.
 2. Singura școală care învață bucătăria autentică japoneză în engleză TSA (Tokyo Sushi Academy) este singura școală unde puteți învăța bucătăria japoneză autentică în limba engleză. Există și alte școli pentru bucătăria japoneză, dar predau în limba japoneză și necesită competență în limba de N-2 nivel JLPT (nivel business).
 3. Instructori jucători de fotbal restante nu fac întotdeauna antrenori restante. În mod similar, instructorii de gătit au nevoie de experiență și de sens. În domeniul sushi și preparate din bucătăria japoneză, care necesită bucătari să „urmărească și să învețe“, instructorii noștri pasionați vor beneficia de experiența lor în străini de predare și să răspundă la fiecare dintre întrebările dumneavoastră.
 4. lecții practice + resurse TSA caracteristici nu numai lecții practice folosind diferite de pește și ingrediente, dar, de asemenea, resurse-au variat la nivel în engleză despre sushi și preparate din bucătăria japoneză. Aceste resurse vă va permite să învețe divers, variind de la istoria de sushi și preparate din bucătăria japoneză la cele mai recente tendințe lor.
 5. activități De asemenea, oferim activități în afara sălii de clasă, inclusiv excursii pe teren la Tsukiji și Kappabashi, astfel încât să puteți învăța bucătăria japoneză din diferite perspective.
 6. Suport pentru viață în Japonia TSA vă va sprijini la cele mai bune de capacitatea noastră înainte și după sosirea în Japonia, astfel încât să vă puteți bucura de sejurul dvs. din Tokyo; vă vom ajuta cu căutarea pentru locuințe și pregătirea pentru viață în Japonia, prin furnizarea unui protocol de orientare și de siguranță în caz de cutremure.
 7. sprijin în carieră După ce absolvent TSA, vă vom asista la schimbarea locului de munca sau deschiderea unei afaceri.

Locații

Tokyo

Tokyo Sushi Academy

Address
2F KY Bldg, 4-7-5 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Japan
160-0023 Tokyo, Japonia
Număr de telefon
+81 3-3362-1755