Citește Descrierea Oficială

Caracteristicile speciale ale lui Sophia

Universitatea Sophia a condus trecerea la internaționalizare în Japonia, oferind oportunități de studii și educație care iau în considerare lumea din ce în ce mai complexă. De-a lungul anilor, universitatea a creat o rețea globală originală, care permite cercetătorilor și studenților din străinătate să predea și să studieze în Japonia, iar cercetătorii și studenții japonezi să facă același lucru în străinătate.

Sophia oferă un mediu educațional excelent pentru era internaționalizării, cultivând "bărbați și femei pentru alții, împreună cu alții", care pot excela pe scena mondială.

Una dintre primele universități private din Japonia

Reputația reputației Sophia pentru excelență în educația universitară, programe de absolvent excelente și un mediu de cercetare competitiv îi permite să-și mențină clasamentul ca fiind unul dintre primele universități private din Japonia. Elevii beneficiază foarte mult de capacitatea de a studia cele mai recente evoluții în domeniul lor de specializare ales cu distinși membri japonezi și internaționali ai facultăților. Reflectând asupra calității educației, absolvenții Sophia sunt foarte apreciați ca lideri la locul de muncă global la companii multinaționale și organizații internaționale.

Toate facultățile și școlile noastre universitare sunt invitați la studenți internaționali. 1.148 de studenți internaționali provin din peste 60 de țări și din toate părțile lumii. Facultatea noastră include membri din mai mult de 20 de țări, iar majoritatea membrilor facultății au experiență de studiu și de cercetare de peste mări.


Pionierul Japoniei în educația globală

Universitatea Sophia a oferit programe de limba engleza medie pentru mai mult de 60 de ani. Reflectând importanța deosebită în care se desfășoară istoria sa ca pionier în educația globală, Universitatea a fost recent aleasă pentru o serie de programe de subvenționare implementate de Ministerul Educației, Culturii, Sportului, Științei și Tehnologiei pentru a internaționaliza universitățile din Japonia, inclusiv proiectul Top Global Universities și proiectul Global 30. Aceste programe ajută la consolidarea în continuare a eforturilor Universității de a spori competențele globale ale studenților noștri.

În același timp, acordurile cu 206 de universități din străinătate din 42 de țări asigură mobilitatea dinamică a studenților noștri. Peste 1500 de studenți internaționali studiază la Sophia din întreaga lume și promovează o cultură internațională a campusului. Universitatea este, de asemenea, renumită pentru încurajarea studenților japonezi să studieze în străinătate cu un spectru larg de programe. Atât elevii care sosesc, cât și cei aflați în străinătate vor descoperi modul în care educația vine într-adevăr într-un context internațional la Sofia.


Diversitate pe un campus în orașul fascinant din Tokyo

Universitatea Sophia are o amprentă compactă care reunește toate facultățile și școlile universitare în științe și științe umaniste într-un singur campus. Această abordare oferă beneficii semnificative pentru programele universității prin aprofundarea mobilității educaționale, a colaborării și a specializării. Oferind un mediu care reunește studenți și membri ai facultăților din medii culturale, lingvistice și religioase diferite, campusul funcționează ca un microcosmos al societății globale. Nu mai puțin benefică este locația Universității din Tokyo, o mega- citate care îi invită pe elevi să se bucure de toate avantajele tehnologiei, facilităților și infrastructurii de ultimă oră. Cel mai bun dintre toate, orașul oferă o oportunitate neprețuită de a experimenta o cultură unică în care se amestecă elementele tradiționale și moderne.


Varietate largă de programe engleză-mediu

Elevii pot studia afacerile și economia, știința și tehnologia și studiile de mediu, toate punctele forte ale Japoniei, în limba engleză. Sophia se mândrește, de asemenea, cu o lungă tradiție în studiile japoneze. Monumenta Nipponica, un jurnal științific englez-mediu, care servește ca o resursă importantă pentru cercetătorii care studiază Japonia în întreaga lume, este editat la Universitatea.

Următoarele programe oferă în întregime un curriculum engleză-mediu:

Nivelul de licență:

  • Arte liberale
  • Stiinta si Tehnologie

Nivel absolvent:

  • Studii Globale
  • Studii de mediu globale
  • TESOL (Predarea limbii engleze la vorbitori de alte limbi)
  • Stiinta si Tehnologie

Programe non-diplomatice:

  • Arte liberale
  • Centrul de Educație și Cercetare a Limbilor (cursuri de limbă japoneză)
  • Programe scurte (studii asiatice, studii japoneze și limbă și cultură japoneză)


Renumită pentru oferirea unei educații lingvistice de înaltă calitate

De la înființarea sa, Sophia a subliniat educația în domeniul limbilor străine, iar absolvenții Sophia sunt foarte apreciați pentru abilitățile lor de comunicare și abilitățile de comunicare. Centrul pentru Educație și Cercetare în Limba oferă cursuri în 22 de limbi studenților vorbitori de limbă japoneză. Centrul oferă, de asemenea, o mare varietate de cursuri japoneze pentru studenții internaționali. Pe lângă faptul că promovează capacitatea de a utiliza cunoștințele de limbi străine în cursul unei cariere într-o lume din ce în ce mai globală și diversificată, Universitatea Sophia dorește să pună bazele capacității elevilor de a folosi limbile străine pentru a-și dezvolta în mod logic propriile moduri de gândire, , și să negocieze la un nivel mai profund.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Sophia University Summer School

Acesta constă în programul academic de trei săptămâni: sesiunea de vară 1 și sesiunea de vară 2. Această sesiune de vară oferă participanților posibilitatea de a particip ... [+]

Bine ați venit la sesiunea de vară a Universității Sophia în studiile din Asia de Est și limba japoneză

URL: www.sophia.ac.jp/eng/admissions/summer/summer_asia

Acesta constă în programul academic de trei săptămâni: sesiunea de vară 1 și sesiunea de vară 2. Această sesiune de vară oferă participanților posibilitatea de a participa la cursuri de studii din Asia de Est și cursuri intensive de limbă japoneză în ambele sesiuni.

De la înființarea sa în 1961, acest program a oferit participanților oportunitatea de a studia despre Japonia și de a explora relația țării cu Asia și cu restul lumii. Elevii se confruntă cu diferite aspecte ale culturii și societății japoneze și asistă la nenumăratele moduri în care se reflectă toate culturile lumii.... [-]

Japonia Chiyoda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză