Genki Japanese & Culture School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Learn Japanese

Aflați japoneză în Japonia!

GenkiJACS este o școală de limbă japoneză situată în Fukuoka, Japonia, predând limba japoneză pentru comunicare și viața de zi cu zi. Începeți să studiați japonezii cu noi în fiecare zi de luni și studiați de la 2 săptămâni până la un an! Vizele de studiu pentru studii pe termen lung sunt disponibile la filiala școlii japoneze din Fukuoka.

De ce GenkiJACS?

 • Programe flexibile

Cursurile încep în fiecare lună pe tot parcursul anului și puteți studia atât timp cât doriți, de la 2 săptămâni până la un an sau mai mult! Planificăm cursuri pentru a se potrivi nevoilor dvs.

 • Dimensiuni mici de clasă

Clasele au maximum 8 elevi și de obicei au o medie de aproximativ 4 elevi. Avem de departe cele mai mici dimensiuni de clasă ale oricărei școli acreditate!

 • Aproape toate nivelurile de abilități acceptate

Fie că sunteți un începător complet, un expert, sau undeva între noi, avem o clasă pentru tine! Clasele multiple în curs de desfășurare înseamnă că nu sunteți blocat într-un grup cu persoane mult mai mari sau mai mici decât dvs.

 • Clasele se concentrează pe occidentali

Spre deosebire de aproape toate celelalte școli japoneze, 90% dintre studenții noștri provin din SUA, Europa și Australia. Conținutul cursului este adaptat nevoilor specifice ale acestora.

 • Calitate dovedită

În afară de faptul că suntem acreditați de guvern, suntem una dintre cele două școli japoneze acreditate de Asociația Internațională a Centrelor Lingvistice și prima școală japoneză vreodată votată la Star World Language School, premiul cel mai înalt al industriei!

 • Numai profesori calificați

Toți profesorii de la GenkiJACS sunt absolvenți ai unui curs de pregătire a profesorilor japonezi de 420 de ore într-o instituție de studiu recunoscută. Angajăm doar cele mai bune și facem o pregătire regulată. Elevii sunt de acord: nu veți găsi profesori mai buni!

 • Cursuri unice

Inovaționăm continuu, adăugând noi cursuri, cum ar fi "Cultura japoneză plus pop" și "Cultura tradițională japoneză" pe care nu o veți găsi la alte școli!

Școala din Fukuoka

Japanese lesson

Școala noastră este situată central, la doar câteva minute de stația Hakata, în inima orașului Fukuoka. Avem 13 săli de clasă și un salon comunal mare pentru ca studenții să se relaxeze.

Sălile noastre de clasă sunt concepute pentru a facilita învățarea într-un mediu relaxat și confortabil.

Următoarele facilități sunt disponibile la școală pentru utilizare studenților:

 • PC-uri cu acces la Internet în bandă largă și aplicații de birou
 • acces gratuit la internet wireless
 • spațiu de studiu
 • Consola de jocuri Wii cu o gamă largă de jocuri
 • DVD / TV și o mare bibliotecă de DVD-uri pentru închiriere gratuită
 • DVD / CD playere portabile pentru studii independente
 • proiector video cu ecran mare
 • manga / bibliotecă de cărți
 • cafea / ceai gratuit

Informatii de contact

Școala din Fukuoka

Hakataekihigashi 1-16-23, Hakata-ku, Fukuoka-shi 812-0013, Japonia

Telefon: 81 (0) 92 472 0123

Internaţional

Telefon principal: (092) 472-0123

Telefon international: 81-92-472-0123

Fax: (092) 472-0124

info@genkijacs.com

Această școală oferă programe în:
 • Japonez

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs De Cursuri De Un An Pentru Studenți în Fukuoka

Campus 1 an April 2019 Japonia Fukuoka

Aplicația japoneză de viză pentru studenți este destul de complexă și dificilă. Cu toate acestea, GenkiJACS poate finaliza cea mai mare parte a procesului pentru dvs. și oferă suport în limba engleză pentru toate părțile pe care trebuie să le faceți. Suntem aici pentru a vă ușura! Începând cu 2017, 100% din cererile noastre de viză au fost aprobate. [+]

Prezentare generală

Aplicația japoneză de viză pentru studenți este destul de complexă și dificilă. Cu toate acestea, GenkiJACS poate finaliza cea mai mare parte a procesului pentru dvs. și oferă suport în limba engleză pentru toate părțile pe care trebuie să le faceți. Suntem aici pentru a vă ușura! Începând cu 2017, 100% din cererile noastre de viză au fost aprobate.

Rețineți că din cauza restricțiilor guvernamentale privind vizele pentru studenți, acest curs are anumite condiții specifice, prin urmare vă rugăm să citiți cu atenție această pagină. Viza de student are mai multe cerințe guvernamentale, inclusiv academice (trebuie să treacă teste regulate pentru a trece la următoarea unitate de studiu) și participare (trebuie să participați la mai mult de 80% din clase sau viza poate fi anulată). Recomandăm studenților care doresc să învețe limba japoneză cererile de viză pentru studenți.... [-]


Videoclipuri

GenkiJACS Fukuoka introduction video

Contactează

Genki Japanese & Culture School - Fukuoka

website http://genkijacs.com