Citește Descrierea Oficială

Departamente și cursuri de la Beppu Mizobe Gakuen College Beppu Mizobe Gaken Colegiul are patru departamente în care există diverse cursuri de 2 ani. Două dintre departamentele, Departamentul de Life Design Contemporan și Departamentul de Alimentație și Nutriție, au creat cursuri speciale pentru studenții internaționali așa cum este descris mai jos. Veniți experiență tot ce avem să vă oferim și să investească în viitorul tău la Mizobe!

Departamentul de Life Design Contemporan: Un program de doi ani care îndeplinesc cu un curriculum bogat în conținut, combinate cu "mâinile pe" experiența, și un sprijin puternic din facultate ca elevii lucrează pentru obținerea certificării în domeniile lor respective. Elevii sunt în măsură să ia cursuri care îi interesează de alte cursuri de curs, ceea ce face posibil ca ele să obțină informații de specialitate în propriul lor curs, ci de a studia, de asemenea o gamă largă de subiecte.

Departamentul de Alimentație și Nutriție: Acest departament are drept scop de a produce profesionisti culinare și nutriționiști, care sunt bine școlarizați în cunoștințe de specialitate în ceea ce privește nutriția, produse alimentare și preparare a produselor alimentare, și de sănătate. Elevii sunt în măsură să obțină diverse certificări și competențe care sunt benefice atunci când vânătoare de locuri de muncă în timp ce acestea sunt inscrisi fara costuri suplimentare, dincolo de plățile studii desemnate care este cel mai probabil legate de motivul pentru care rata de ocupare a absolvenților acestui departament să depășească 90% în fiecare an. Există un "International Student golf" în cadrul acestui departament.

Departamentul de educație timpurie copilarieAcesta este un program de formare de doi ani pentru studenții a căror scop este de a deveni instructori de la facilitati de ingrijire de zi sau grădinițe. Există și alte certificate și licențe care studenții pot obține prin studiile lor, cum ar fi "de recreere Instructorii" și "ajutoare Peer."

Departamentul de Certified îngrijire lucrătorilorAcest departament servește pentru a favoriza lucratorii de ingrijire certificate care sunt capabili să comunice fără probleme cu persoanele în vârstă și persoanele cu handicap și care posedă aptitudinile necesare pentru a oferi sprijin gospodărie și viața de zi cu zi, cu respectarea drepturilor individuale.

International Exchange și activități pentru studenții internaționali Beppu Mizobe Gakuen College este un relativ mic colegiu, cu toate acestea, ne vom realiza importanța extinderii la nivel global și savura vibrația care studenții internaționali aduce la campusul nostru. Deși studenții internaționali pot avea dificultăți la început cu studiile japoneze și alte cadre universitare, nu există sprijin abundente din facultate si de personal, care va ajuta la depășirea provocărilor inițiale.

Competență în japoneză este, desigur, importantă, în special în ceea ce privește căutarea de muncă în Japonia. Cu toate acestea, cunoașterea culturii japoneze și eticheta este la fel de important. În ciuda rigoarea de cadre didactice, Beppu Mizobe Gakuen College vrea, de asemenea, studenții internaționali să se distreze și oferă multe activități și experiențe care le vor permite să respecte și să încerce mâna lor la arte japoneze tradiționale, cum ar fi aranjament floral, ceremonia ceaiului, dressing în kimono , de gătit japonez, si multe altele. Există excursii pe tot parcursul anului, vizite la școlile primare japoneze, participarea la festivaluri locale, implicarea în munca de voluntariat, și o mulțime de oportunități pentru schimbul cu localnicii. Există studenți cluburi sunt exploatate culturale (Ceremonia ceaiului Club, Club cultural chinez, etc.), cluburi sportive (tir cu arcul japonez, înot, baschet, etc.), pe care campus studenții internaționali sunt bineveniți să se alăture.

Localizare Campusul Beppu Mizobe Gakuen College este situat în Kyushu, sudul insulei, cele mai multe dintre cele patru insule care compun Japonia. Pentru a fi mai specific, Beppu Mizobe Gakuen College este situat în Beppu City în Oita Prefectura. Beppu City este un oraș de dimensiuni medii de aproximativ 120.000 și este orașul vecin a capitalei Oita Prefectura a Oita City. Beppu este cunoscut pentru izvoarele sale termale, aproximativ 2.700 de izvoare în Beppu numai, și pentru "turism de primăvară fierbinte" de care aduce mulți oameni în acest oraș în fiecare an pentru a vă relaxa și bucura de împrejurimile frumoase naturale ale zonei.

Mulți studenți internaționali imagine orașele mari din Tokyo sau Osaka atunci când imagine Japonia în mintea lor, cu toate acestea, ne mândrim în a fi capabil de a oferi studenților ceea ce aceste orașe nu pot - o bucatica de la "adevărata" Japonia. Kyushu este cunoscut mai ales pentru susținerea pe tradițiile japoneze și aroma locale, care pot fi mai greu de găsit în centrele urbane ale țării.

Beppu lui mediu sigur și costurile de trai ieftine în plus față de locația și proximitatea față de alte țări asiatice, face din acesta un loc ideal pentru studenții internaționali să înceapă viața în Japonia.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Beppu Mizobe Gakuen College

Studenții internaționali vor studia fundamentele de afaceri internaționale și de a obține gradul de sofisticare internațional necesar ca ei să fie activi pe scena de afac ... [+]

Studenții internaționali vor studia fundamentele de afaceri internaționale și de a obține gradul de sofisticare internațional necesar ca ei să fie activi pe scena de afaceri internaționale în timp ce studia japoneza. Studenții înscriși în acest curs va avea ca scop să atingă de certificare apreciate de companii japoneze, cum ar fi Specialiștii de prelucrare a informațiilor, oameni de afaceri, certificate și certificarea legate de calcul.

[-]
Japonia Beppu
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Beppu Mizobe Gakuen College

cursul său urmărește să încurajeze profesioniști care vor lucra în industria modei. Acest curs are un curriculum variat conceput pentru a stimula imaginatia vibrante elev ... [+]

cursul său urmărește să încurajeze profesioniști care vor lucra în industria modei. Acest curs are un curriculum variat conceput pentru a stimula imaginatia vibrante elevilor. Elevii vor lua cursuri de design vestimentar în plus față de studierea de afaceri de moda si poate merge pe pentru a deveni certificate ca moda si frumusete Advisors în plus față de alte certificări.

[-]
Japonia Beppu
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Beppu Mizobe Gakuen College

Trăim într-o epocă care cere ca informațiile să fie concepute într-un mod care este functional, dar vizual de stimulare. Elevii sunt în măsură să obțină certificarea ca D ... [+]

Trăim într-o epocă care cere ca informațiile să fie concepute într-un mod care este functional, dar vizual de stimulare. Elevii sunt în măsură să obțină certificarea ca Desktop Designeri editor, web designeri, și altele la absolvire.

[-]
Japonia Beppu
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Beppu Mizobe Gakuen College

Cu scopul de a deveni "resurse umane cu adevărat internaționale", elevii vor studia japoneza intens, astfel încât aceștia să poată să transfere studenților ca 2 sau 3 ani ... [+]

Cu scopul de a deveni "resurse umane cu adevărat internaționale", elevii vor studia japoneza intens, astfel încât aceștia să poată să transfere studenților ca 2 sau 3 ani de la alte universități după absolvirea Beppu Mizobe Gakuen College sau chiar du-te pe la facultate. Elevii vor ajunge la o competență japonez care le va permite să se adapteze la medii academice și de viață din Japonia. Elevii vor avea ca scop pentru a trece nivelul N1 a Proficiency Test de Limbă Japoneză în al doilea an.

[-]
Japonia Beppu
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Beppu Mizobe Gakuen College

Studenții internaționali în acest curs se va concentra în principal pe studii de limba japoneză în timp ce obținerea de cunoștințe de specialitate, de asemenea, în ceea c ... [+]

Studenții internaționali în acest curs se va concentra în principal pe studii de limba japoneză în timp ce obținerea de cunoștințe de specialitate, de asemenea, în ceea ce privește hrana. Elevii vor avea ca scop de a folosi limba și alte abilități pe care le-au obținut prin transferarea ca un student 2 sau 3 ani la o universitate de 4 ani după absolvire.

[-]
Japonia Beppu
Aprilie 2020
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză