Read the Official Description

Academia Syracuse Este o școală internațională specializată în facilitarea și administrarea programelor de studii în străinătate pentru studenții din Sicilia, cu accent pe studiile mediteraneene, atât antice, cât și contemporane.

Cu o experiență de peste 30 de ani ca centru educațional, Academia Syracuse oferă mediul ideal pentru studiu: este situat în centrul orașului Syracuse, lângă faimosul parc arheologic și muzeu. Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Vila San Giovanni

Vila istorică se mândrește cu 2 hectare de grădină botanică luxuriantă, plină cu citrice, floră mediteraneană, palme vechi de secol, precum și multe alte plante exotice.

Situat lângă Biserica Sf. Ioan, care oferă acces la Catacombe și Cripta Sf. Marcian: Primul loc de închinare creștină în Occident, unde se spune că Sf. Pavel a predicat. Vila este, de asemenea, în apropiere Muzeul arheologic și Bazilica Fecioarei de lacrimi, În timp ce Teatrul grec Și insula Ortigia Se află la o distanță scurtă de mers pe jos.

O oază liniștită în centrul orașului Syracuse, unde studenții se află înconjurați de situri arheologice și de natură. Un punct de plecare strategic pentru explorarea insulei Sicilia și descoperirea culturii mediteraneene.

O TREASURE TROVE PENTRU PASIATELE DE ISTORIE, ARTĂ ȘI ȘTIINȚĂ

Syracuse (Siracusa în italiană), listată pe scurt ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, este o comoară situată pe coasta sud-estică a insulei italiene Sicilia. Peste 3 milenii, a adunat o multitudine de artă și o arhitectură prețioasă, care mărturisește trecerea multor civilizații glorioase.

Astăzi, orașul Syracuse Este un oraș plin de căldură, plin de viață Cu multe de oferit sufletelor aventuroase și a vulturilor de cultură: se poate alege să vă pierdeți în labirintul străzilor înguste ale centrului istoric, să vă plimbați în jurul castelului medieval care are vedere la portul natural sau să exploreze plajele și rezervațiile marine Înconjoară orașul.

"Cea mai mare dintre orasele grecești din Italia și cele mai puternice dintre ele"Așa cum este definită de Cicero, Syracuse a fost o dată Cea mai puternică dintre toate coloniile grecești În Italia (cunoscută la vremea aceea ca Magna Grecia sau "Grecia Mare"). În secolul al V-lea î.H., la vârful puterii sale și numărând de două ori populația actuală, Siracuza a învins flota puternică a Atenei de a pretinde controlul asupra Mediteranei.

Orașul a fost casa multora un mare grec, mai presus de toate marele inventator și geniul matematic, Arhimede. Printre numeroasele sale momente de "Eureka", el a susținut studiul matematicii, combinatoricii și calculului, înainte de a fi ucis de un soldat roman după ce și-a apărat puternic orașul din asediu. Este strămoșul unor inventatori și oameni de știință mai târziu, precum Leonardo și Galileo.

Insula Ortygia, Centrul istoric și inima culturală a orașului, cu piața tradițională de stradă și cafenele încântătoare, deține o atmosferă prietenoasă și plină de culoare, ceea ce face călătorirea pe jos pe jos o bucurie. Acest cartier al orașului este casa celor mai măreți Templul lui Apollo și Templul lui Athena, Construit în onoarea zeiței grecești, pentru a sărbători victoria asupra Atenei și care a fost folosită neîntrerupt de-a lungul secolelor ca loc de închinare de către romani, arabi și creștini.

Siracuza este de asemenea a O bază strategică Pentru cei care doresc să se bucure de toate frumusețile din Sicilia, la doar o aruncătură de băț de toate celelalte atracții majore ale insulei: Valea Templelor și Scala dei Turchi din Agrigento, Mt. Etna, cel mai înalt vulcan din Europa, și orașul de top din Taormina. De asemenea, este foarte ușor să ajungeți la toate locațiile principale italiene: Aeroportul Fontanarossa din apropiere leagă Syracuse de toate orașele importante (Roma, Florența, Veneția, Milano, Napoli) zilnic și cu zboruri ieftine.

Deși natura și calitatea de ieșire Ospitalitate Din italieni sunt cunoscuți la nivel mondial, studenții internaționali sunt mereu surprinși la armele deschise, bine primite, primite de la localnici, ceea ce contribuie la crearea atmosferei prietenoase și confortabile pe care toți studenții noștri o povestesc cu bucurie.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

The Italian Academy

Cursurile noastre de limbă italiană se concentrează pe oferirea de către studenți a competențelor de comunicare adecvate prin învățarea italiană în modul cel mai natural, ... [+]

Predarea noastră se bazează pe abordarea comunicativă. Prin dezvoltarea celor patru abilități - vorbire, scriere, citire și ascultare - cursul oferă studenților instrumentele necesare pentru a folosi limba și a interacționa în diferite situații în viața de zi cu zi. Această abordare bazată pe comunicare este completată de studiul aprofundat al structurilor gramaticale italiene, important pentru utilizarea corectă a limbii italiene. Materialele folosite sunt selectate cu atenție, pe baza intereselor studenților și în conformitate cu orientările stabilite de Cadrul European Comun.

Studenții noștri pe termen lung, care doresc să urmeze cursuri specifice de examen, pot pregăti și examina examenele CILS la nivelurile de la A1 la C2 ale CEFR. ... [-]

Italia Syracuse
Înscriere Deschisă
Part time
1 - 70 săptămâni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Via San Giovanni alle Catacombe, 7
Syracuse, Sicily, 96100 IT