Citește Descrierea Oficială

Nu este surprinzator faptul ca Academia Chef a ales Senigallia pentru noul sau sediu italian, fiind unul dintre orasele Italiei care reprezinta cel mai mult vivacitatea turistica, frumusetea si varietatea teritoriului. În inima coastei din regiunea Marche, acest loc minunat renumit pentru "plaja de catifea" este un reper turistic și un centru cultural de mare importanță.

Senigallia este locul perfect, unde studenții sunt înconjurați dintr-o zonă de bogăție artistică și unde produsele alimentare și arta sunt predate direct unde ingredientele brute sunt cultivate și cultivate în tradiție. În această regiune, multe produse se numără printre cele mai faimoase "Made in Italy", care sunt exportate în întreaga lume, ca trufa albă de Sant'Angelo, Maccaroncini din Campofilone și alte mii de bunătăți.

Marches se mândrește cu vinurile, uleiurile și brânzeturile produse de afacerile locale, care sunt simbolul bogăției terenului și pasiunea în producerea de produse de înaltă calitate ". Prin urmare, am hotărât să aducem aici școala noastră și programul nostru de formare inovativ mulțumit multor cereri adresate de către ambii operatori de turism de către elevi. Școala noastră este pregătită cu mândrie să-și deschidă ușile pentru toți elevii care doresc să devină cel mai bun bucătar in lume.

Oferim un sistem unic de educație care ne-a făcut faimoși în Anglia, în America și importăm în multe alte țări, nu numai în Europa, dar și în Orientul Mijlociu și China.

Cursuri personalizate, practice și eficiente, care se concentrează nu numai pe predarea tehnicilor de bază ale gătitului, dar și despre semnificația a ceea ce înseamnă a fi un bucătar care lucrează într-o bucătărie profesionistă. Asimilați-le cunoștințele și aflați-le secretele le va permite elevilor să intre în afacerea restaurantului cu caracteristicile și încrederea necesare pentru a deveni un bucătar profesionist.

The International Hospitality Academy sa născut din convingerea că cel mai bun mod de a învăța această artă este că a fost predat de profesioniști într-un mediu profesional și că nu există "cel mai bun mod de practică".

Nu este surprinzător faptul că The International Hospitality Academy mândrește cu partenerii restaurantului cu unele dintre cele mai renumite restaurante din zona locală.

După finalizarea primei părți a cursului de pregătire în bucătăria noastră de dezvoltare, studenții noștri vor avea ocazia să învețe de la cei mai buni bucătari, chiar și cei de la stele, toți în bucătăriile lor, dar urmând mereu programele noastre educaționale.

Avantajul imens de a fi format în acest fel sunt abilitățile practice deja dobândite din acea experiență, pe care mulți alți absolvenți lipsesc atunci când vine vorba de găsirea unui loc de muncă.

După finalizarea cursului, elevul va avea toate instrumentele teoretice și practice pentru a lucra imediat într-una din cele mai bune bucătării profesionale.

Programe predate în:
  • Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: