TOChina HUB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

TOChina HUB este un centru de cunoaștere integrat, creat pentru a angaja China nu doar ca un domeniu de cercetare, ci și ca partener indispensabil în educarea generațiilor viitoare de cetățeni cosmopolitici și de profesioniști competenți.

Universitatea din Torino a dezvoltat TOChina HUB în cooperare cu ESCP Europa (campusul Torino) și Institutul pentru Afaceri Mondiale Torino (T.wai) pentru a promova un model inovativ de cooperare academică cu parteneri chinezi selectați.

Programele comune de cercetare, programele dinamice pentru formarea interculturală și mobilitatea studenților și canalele proaspete pentru schimburile de persoane relevante au fost înființate la Universitatea Peking, Universitatea de Studii Externe de la Beijing, Universitatea Zhejiang și Universitatea de Studii Străine din Guangdong.

TOChina HUB își propune să se alăture celebrarea celei de-a 50-a aniversări a înființării relațiilor diplomatice italiene-chineze în 2020 printr-o platformă ambițioasă care va contribui la susținerea învățării pe tot parcursul vieții în China, precum și la dinamica transformatoare a benzii sale Inițiativă.

Sprijinit de două dintre cele mai mari fundații bancare ale Italiei - Compagnia di San Paolo, prin programul său de afaceri internaționale și Fondazione CRT -, precum și de către Camera de Comerț din Torino, TOChina HUB lucrează pentru a oferi cunoștințe teoretice, și cunoștințe practice privind identitățile morfide ale Chinei, structurile socio-economice, instituțiile și politicile.

Locații

Beijing

Address
Beijing, Beijing, China

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră