Syracuse Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Syracuse Academy

Syracuse Academy este un centru de educație internațională, cu accent pe arte, limbă și cultura mediteraneană. Syracuse Academy este un centru local al Universității din Siena CILS și oferă în comun programele de pregătire universitară în programul de artă și design MADE.

Campusul este situat în centrul orașului, lângă muzeul și parcul arheologic, la mică distanță de mers pe jos de malul mării și de insula Ortygia. Clădirea principală a campusului este o vilă istorică care se mândrește cu peste 2 hectare de grădină botanică luxuriantă, plină de pomi de citrice, flori mediteraneene, palmieri vechi și magnoliase, precum și mulți alți copaci și plante exotice. Lecții în aer liber, laboratoare, ateliere, activități culturale precum nopțile de film în aer liber și evenimentele de schimb de limbi sunt adesea ținute în acest cadru încântător.

O oază liniștită în inima orașului Siracusa, unde studenții se află înconjurați de istorie, natură și o comunitate dinamică de studenți internaționali.

Despre programul MADE

Academia de Arte Plastice recunoscută în mod legal, prima de acest gen din Italia, care își propune să lucreze la intersecția de proiectare, artă, meșteșuguri tradiționale și cultura locală, creând o platformă operațională în sudul țării noastre , în Siracuza.

Siracuza, Sicilia

Ospitalitate caldă

Deși natura și calitatea ospitalității italienilor sunt apreciate în întreaga lume, studenții străini care trăiesc în orașul mic și sigur din Syracuse sunt întotdeauna surprinși în brațele deschise pentru a primi bun venit de la localnici, ceea ce contribuie la crearea atmosferei prietenoase și confortabile pe care toate studenții noștri vorbește cu bucurie.

Un punct strategic de pornire pentru a explora Italia

Siracuza este, de asemenea, o bază strategică pentru cei care doresc să se bucure de toate frumusețile din Sicilia, la doar o aruncătură de băț de toate celelalte atracții majore ale insulei: Valea Templelor și Scala dei Turchi din Agrigento, Mt. Etna, cel mai înalt vulcan din Europa, și orașul de deal din Taormina. De asemenea, este foarte ușor să ajungeți la toate locațiile principale italiene: Aeroportul Fontanarossa din apropiere leagă Syracuse de toate orașele importante (Roma, Florența, Veneția, Milano, Napoli) zilnic și cu zboruri low-cost.

Capitala lumii antice mediteraneene

Siracuza (Siracusa în italiană), listată ca un patrimoniu mondial UNESCO, este o comoară situată pe coasta sud-estică a insulei italiene Sicilia. Peste 3 milenii, a adunat o multitudine de artă și o arhitectură prețioasă, care mărturisește trecerea multor civilizații glorioase.

113953_113919_3.png

Comunitate mică, Orașul plin de viață

Astăzi, orașul Syracuse este un oraș plin de căldură, plin de viață, cu mult de oferit sufletelor aventuroase și vulturilor de cultură: puteți explora labirintul străzilor înguste din centrul istoric, faceți o plimbare în jurul castelului medieval care are vedere spre portul natural sau explorați plajele și rezervațiile marine care înconjoară orașul.

Faceți prieteni cu studenții locali

Syracuse Academy organizează în mod regulat evenimente de schimb de yracuSltural pentru a permite studenților internaționali să se întâlnească și să se facă prieteni cu studenții locali. Este ușor într-un oraș ca Syracuse să facă legături de lungă durată și să construiască prietenii cu colegii italieni. Recunoaștem că implicarea cu localnicii joacă un rol esențial în dezvoltarea încrederii în limba vorbită.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Camin studentesc

Homestay: cameră privată, demipensiune

Elevii pot alege să trăiască cu familia gazdă siciliană în apartamente confortabile, aproape de școală, cu dormitoare private. Cazarea Homestay include 2 mese pe zi, mic dejun și cină.

Acest tip de cazare garantează o experiență sigură, confortabilă și deplină, care sporește învățarea lingvistică și culturală a studenților noștri.

Student Residence: camere private

Elevii pot alege să trăiască cu alți studenți internaționali care frecventează cursuri de limbă și cultură la Syracuse Academy . Toate spațiile de cazare se află la mică distanță de Academia.

Intrați în contact!

Echipa noastră de consilieri studenți este bucuroasă să vă susțină toate etapele: de la înscriere și de la aplicarea cererii de viză până la pregătirile de plecare, orientarea și stabilirea în noul oraș și acasă.

Ușile tale în artă și proiectarea învățământului superior din Italia

Locații

Syracuse

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicilia, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră