Citește Descrierea Oficială

Despre Syracuse Academy

Syracuse Academy este o școală internațională specializată în oferirea de programe de limbă și cultură, cu accent pe studiile mediteraneene. Syracuse Academy este un centru local al Universității din Siena CILS.

Situat în centrul orașului Syracuse (Sicilia), lângă Biserica Sf. Ioan, care oferă acces la Catacombe și la Cripta Sfântului Marcian: primul loc de închinare creștină în Occident, unde Sf. Paul este a spus că a predicat. Vila este, de asemenea, în imediata apropiere a Muzeului de Arheologie și a Bazilicii Fecioarei de lacrimi, în timp ce Teatrul Grec și insula Ortygia sunt la mică distanță de mers pe jos.

Despre programul MADE

Academia de Arte Plastice recunoscută în mod legal, prima de acest gen din Italia, care își propune să lucreze la intersecția de proiectare, artă, meșteșuguri tradiționale și cultura locală, creând o platformă operațională în sudul țării noastre , în Siracuza.

111464_pexels-photo-1595391.jpeg

Siracuza, Sicilia

Ospitalitate caldă

Deși natura și calitatea ospitalității italienilor sunt apreciate în întreaga lume, studenții străini care trăiesc în orașul mic și sigur din Syracuse sunt întotdeauna surprinși în brațele deschise pentru a primi bun venit de la localnici, ceea ce contribuie la crearea atmosferei prietenoase și confortabile pe care toate studenții noștri vorbește cu bucurie.

Un punct strategic de pornire pentru a explora Italia

Siracuza este, de asemenea, o bază strategică pentru cei care doresc să se bucure de toate frumusețile din Sicilia, la doar o aruncătură de băț de toate celelalte atracții majore ale insulei: Valea Templelor și Scala dei Turchi din Agrigento, Mt. Etna, cel mai înalt vulcan din Europa, și orașul de deal din Taormina. De asemenea, este foarte ușor să ajungeți la toate locațiile principale italiene: Aeroportul Fontanarossa din apropiere leagă Syracuse de toate orașele importante (Roma, Florența, Veneția, Milano, Napoli) zilnic și cu zboruri low-cost.

Capitala lumii antice mediteraneene

Siracuza (Siracusa în italiană), listată ca un patrimoniu mondial UNESCO, este o comoară situată pe coasta sud-estică a insulei italiene Sicilia. Peste 3 milenii, a adunat o multitudine de artă și o arhitectură prețioasă, care mărturisește trecerea multor civilizații glorioase.

Comunitate mică, Orașul plin de viață

Astăzi, orașul Syracuse este un oraș plin de căldură, plin de viață, cu mult de oferit sufletelor aventuroase și vulturilor de cultură: puteți explora labirintul străzilor înguste din centrul istoric, faceți o plimbare în jurul castelului medieval care are vedere spre portul natural sau explorați plajele și rezervațiile marine care înconjoară orașul.

Faceți prieteni cu studenții locali

Syracuse Academy organizează în mod regulat evenimente de schimb de yracuSltural pentru a permite studenților internaționali să se întâlnească și să se facă prieteni cu studenții locali. Este ușor într-un oraș ca Syracuse să facă legături de lungă durată și să construiască prietenii cu colegii italieni. Recunoaștem că implicarea cu localnicii joacă un rol esențial în dezvoltarea încrederii în limba vorbită.110890_pexels-photo-745045.jpeg

Camin studentesc

Homestay: cameră privată, demipensiune

Elevii pot alege să trăiască cu familia gazdă siciliană în apartamente confortabile, aproape de școală, cu dormitoare private. Cazarea Homestay include 2 mese pe zi, mic dejun și cină.

Acest tip de cazare garantează o experiență sigură, confortabilă și deplină, care sporește învățarea lingvistică și culturală a studenților noștri.

Student Residence: camere private

Elevii pot alege să trăiască cu alți studenți internaționali care frecventează cursuri de limbă și cultură la Syracuse Academy . Toate spațiile de cazare se află la mică distanță de Academia.

Intrați în contact!

Echipa noastră de consilieri studenți este bucuroasă să vă susțină toate etapele: de la înscriere și de la aplicarea cererii de viză până la pregătirile de plecare, orientarea și stabilirea în noul oraș și acasă.

Ușile tale în artă și proiectarea învățământului superior din Italia

113953_113919_3.png

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Syracuse Academy

Anul Fundației în programul de Arte și Design oferă posibilitatea studenților străini care doresc să se înscrie în universitatea italiană pentru a-și spori cunoștințele d ... [+]

Aflați limba italiană și dezvoltați abilități esențiale pentru a vă înscrie cu succes în studiile de licență Art și Design în cele mai bune universități din Italia. Concentrați-vă pe domeniile dvs. de interes pentru dvs. în timp ce vă îmbunătățiți abilitățile academice într-un mediu de susținere.

Cursul nostru de pregătire de un an vă va oferi o înțelegere largă a artei și designului. Dezvoltați abilitățile artistice și decideți ce specialitate să urmăriți. De asemenea, vă va îmbunătăți nivelul de calificare. Acest lucru vă va ajuta să decideți cu privire la alegerea dvs. de specialitate de gradul de onoare pentru următorii trei ani. Veți trimite un portofoliu de lucrări după finalizarea cursului de un an. Vom evalua acest lucru pentru progresul pe specialitatea aleasă.... [-]

Italia Syracuse
September 2019
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Italia