Citește Descrierea Oficială

SKY Flight Academy își propune să antreneze piloții într-o atmosferă foarte profesionistă, folosind exclusiv aeronavele de ultima generație, toate dotate cu un cockpit de sticlă, deținut de Academie. Lecțiile se desfășoară atât în limba italiană, cât și în limba engleză, astfel încât să fie accesibile tuturor utilizatorilor.

Cazare este disponibilă prin SKY: cadatele pot beneficia de tarife reduse ale hotelului sau chiar de apartamente selectate pentru sejururi mai lungi.

Învață să zbori cu noi și te vei bucura de SKY tot anul!

106778_005.jpg

Marturii

"Am început pregătirile mele de zbor cu SkyServices la sfârșitul anului 2015 și nu pot vorbi destul de bine despre unitate. Ei au jucat un rol esențial în dezvoltarea carierei mele de aviație și trebuie să spun că anii petrecuți în Capua au fost printre cele mai bune din viața mea. Întreaga organizație este de maximă profesionalism, flota este tânără și foarte bine întreținută de mecanici remarcabili, iar instructorii au demonstrat seturi de competențe de neegalat. recomand cu certitudine SkyServices pentru toată lumea, indiferent dacă obiectivul dvs. este de a explora peisajele frumoase ale Italiei sau de a zbura cerul la 39000 ft. ", Riccardo Traetto, primul ofițer în Ryanair

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Certificat

Sky Services

Licența pilotului de transport aerian sau ATPL este certificatul care permite titularului să acționeze în calitate de PIC pe liniile aeriene. ... [+]

Licența pilotului de transport aerian sau ATPL este certificatul care permite titularului să acționeze în calitate de PIC pe liniile aeriene. Pentru a obține licența ATPL este necesar să se obțină mai întâi următoarele:

Licență pilot privat (PPL)Licenta de pilot comercial (CPL)Piston cu un singur motor (SEP): licență pentru pilotarea aeronavelor cu piston cu motor unicPiston multi-motor (MEP): Licență pentru pilotarea aeronavelor cu piston multi-motorMulti-Coordonarea echipajului (MCC): curs obligatoriu pentru a zbura la bordul avioanelor cu mai mulți membri ai echipajuluiInstrument Rating (IR): calificare pentru zbor urmând regulile de zbor instrumentale (IFR)

În plus, trebuie să treacă examenele teoretice ținute la birourile ENAC din Roma sau Milano.... [-]

Italia Naples
October 2019
La zi
Part time
6 - 18 luni
Campus
Online şi campus combinate
Citiți mai multe în limba engleză
Sky Services

Licența pilotului privat (PPL) este primul certificat pilot care trebuie obținut. Permite titularului să zboare ca Pilot în comandă (PIC) pe o aeronavă de uz privat, fără ... [+]

Licența pilotului privat (PPL) este primul certificat pilot care trebuie obținut. Permite titularului să zboare ca Pilot în comandă (PIC) pe o aeronavă de uz privat, fără scop economic .

Cadetul trebuie să aibă vârsta de cel puțin 16 ani și trebuie să treacă printr-un examen medical prealabil într-un centru aprobat de Institutul de Medicină Legală pentru a obține cel puțin un Certificat Medical de Clasa a II-a .

La inscriere, la Academia de zbor, cadetul trebuie sa aiba varsta de cel putin 16 ani si sa indeplineasca 125 ore de cursuri si cel putin 45 de ore de zbor pentru a putea participa la examenele oficiale si pentru a obtine licenta.

Primele 12 ore trebuie să fie supuse unui control dublu cu un instructor de zbor (din care 10 minute ca PIC). După ce a trecut un test teoretic și practic scurt , cadentul va primi Certificatul pilot-pilot, care îi va permite să efectueze zboruri de formare ca un singur pilot (SP), dar numai cu autorizarea prealabilă a instructorului său și autorizarea directorului academiei , și numai în limitele limită ale taberei de bază (270 mile marine).... [-]

Italia Naples
October 2019
La zi
6 - 12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Sky Services

Licența permite pilotului să conducă aeronave multi-motor. ... [+]

cerinţe

PPL - 100 HRS TT, 70 PIC

Licența permite pilotului să conducă aeronave multimotoare.

Instruire la sol

30 ore de curs

Subiecte:

POHWCockpit de sticlăZbor asimetricUrgențe

Instruire de zbor

7 ore de zbor

6 ore de zbor cu dublă comandă1 oră de verificare

Durată

1 - 3 luni

[-]
Italia Naples
October 2019
La zi
Part time
1 - 3 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Via Guantai Nuovi 16, Naples, Italy
Naples, Campania, Italia