Sida Group Management Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

w.academie

w.academy a închiriat sucursala Sida Academy specializată în Master și Executive Master care, în viitorul apropiat, va integra platforma w.academy cu modalitățile, abordările, produsele și soluțiile unei școli de afaceri digitale.

Misiunea noastră este de a oferi studenților, managerilor, companiilor și instituțiilor publice un serviciu complet de activități educaționale precum educație și specializare continuă, masterat executiv, masterat universitar și masterat complet

Cursurile se desfășoară în diferite moduri: de la cursurile fizice până la transmiterea în direct, de la îndrumare la coaching folosind cele mai bune metode de predare, cum ar fi jocul de rol, clasa inversă, învățarea cooperativă, educația de la egal la egal și utilizarea laboratoarelor.

Valoarea adăugată este câștigată datorită unui studiu combinat și structurat, un studiu digital personalizat în jurul studenților noștri.

Grupul Sida

De peste 30 de ani, Sida Group oferă servicii de consultanță managerială companiilor și instituțiilor. Sida Group sprijină managementul în toate fazele sale, începând de la cea strategică, cum ar fi finanțarea și controlul, resursele umane, organizarea până la M&A și internaționalizarea.

websolute

Un PMI inovator citat pe AIM Italia, Websolute este una dintre cele mai importante companii digitale italiene din domeniul comunicațiilor, tehnologiei digitale și marketingului și comerțului digital.

Locații

Ancona

Address
Via Luigi Albertini, 36
60131 Ancona, Marche, Italia

Roma

Address
Clivo di Monte del Gallo n.48
00165 Roma, Lazio, Italia

Milano

Address
Milano
Corso Porta Romana, 46

20125 Milano, Lombardia, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră