Scuola Internazionale di Comics di Genova

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Biroul din Genova, care se deschide în iunie 2018, este ultima adăugire la sediul Școlii Internaționale de Comics - Academia de Arte Vizuale și New Media.


Acesta este situat într-una din clădirile istorice din Genova, în inima orașului - una dintre zonele cele mai deservite de transportul public, la o aruncătură de băț de la Piazza De Ferrari.


Biroul este echipat cu medii foarte luminoase, dotat cu calculatoare, ecrane / tablouri și conexiune la internet prin fibră și oferă o zonă de băuturi răcoritoare cu automate.


Elevii pot beneficia de stațiile de calculatoare, plăcile grafice cintiq și plăcile luminoase. Competițiile, anunțurile și știrile sunt trimise periodic pe pagina Facebook și pe site-ul școlii.


Predarea se desfășoară pe baza unor programe testate pe scară largă, reînnoite și consolidate de-a lungul timpului, precum și de către un organism didactic format exclusiv din profesioniști activi și experți în diferitele discipline propuse de școală.


Elevii pot participa gratuit la activitățile și evenimentele promovate de școală, cum ar fi ateliere, prezentări, expoziții, spectacole.

Această școală oferă programe în:
  • Italiană

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs 3D Maya

Campus Cu jumătate de normă 1 an October 2018 Italia Genoa

Pentru cei care sunt pasionați de animația 3D și modelarea, cursul Maya 3D este cel mai potrivit pentru realizarea unui model complet și gata pentru piață. Este vorba despre învățarea de a gestiona cel mai important software 3D utilizat pe piața internațională, care este în prezent softul de referință pentru facilități de producție mari precum Disney, LucasFilm, D2 etc. [+]

Pentru cei care sunt pasionați de animația 3D și modelarea, cursul Maya 3D este cel mai potrivit pentru realizarea unui model complet și gata pentru piață. Este vorba despre învățarea de a gestiona cel mai important software 3D utilizat pe piața internațională, care este în prezent softul de referință pentru facilități de producție mari precum Disney, LucasFilm, D2 etc.

Fiecare student va lucra independent, întotdeauna sub supravegherea profesorilor, concentrându-se astfel pe gestionarea software-ului și a instrumentelor pe care le oferă.

Cursul are ca scop realizarea unei lucrări colective și crearea unui produs care poate fi prezentat pentru interviuri și concursuri.... [-]


Curs de animație

Campus Cu jumătate de normă 3 anii October 2018 Italia Genoa

Pentru cei care doresc să combine tehnicile tradiționale de desenare liberă cu multimedia și cinema, cel mai bun mod de urmat este cel al animației. Cursul propus de biroul de la Genova se ocupă cu analizarea tehnicilor de animație în toate părțile, pentru a se pregăti pentru a pregăti profesioniștii pregătiți să se măsoare cu lumea muncii. [+]

Pentru cei care doresc să combine tehnicile tradiționale de desenare liberă cu multimedia și cinema, cel mai bun mod de urmat este cel al animației.

Cursul propus de biroul de la Genova se ocupă cu analizarea tehnicilor de animație în toate părțile, pentru a se pregăti pentru a pregăti profesioniștii pregătiți să se măsoare cu lumea muncii.

Proiectele adresate au ca scop să învețe pe studenții noștri munca de grup, care este fundamentală pentru crearea unei echipe de producție reale.

Fiecare student va fi îndrumat în diferite etape de procesare: de la elemente de bază (anatomie și perspectivă) la design de caractere; de la storyboard la layout-ul; de la scenografie la tehnica de animație 2D.... [-]


Curs de Concepție Art

Campus Cu jumătate de normă 2 anii October 2018 Italia Genoa

Odată cu extinderea constantă a pieței video-ludice și cinematografice, se dezvoltă importanța "Concept Artist". Programul de doi ani urmărește formarea profesioniștilor care dobândesc toate competențele teoretice și tehnice necesare dezvoltării designului de personaje, setări, creaturi și orice alt element care poate fi solicitat de un client. [+]

Odată cu extinderea constantă a pieței video-ludice și cinematografice, se dezvoltă importanța "Concept Artist".

Programul de doi ani urmărește formarea profesioniștilor care dobândesc toate competențele teoretice și tehnice necesare dezvoltării designului de personaje, setări, creaturi și orice alt element care poate fi solicitat de un client.

Vom învăța conceptele fundamentale de proiectare și programe 3D utilizate în prezent în industria jocurilor video, metodologiile folosite de artiștii concept pentru cercetare, analiză și dezvoltare a unui design.

Programul este intens și își propune să învețe nu numai cum să deseneze un personaj sau o mașină, ci și cum să-și facă produsele unice și iconice, să se confrunte cu o conductă de lucru adevărată și să se confrunte cu un proiect real, care să se desfășoare într-o echipă crearea unui produs profesional complet.... [-]


Curs de fotografie

Campus Cu jumătate de normă 1 an October 2018 Italia Genoa

Studiul fotografiei este un pas obligatoriu pentru oricine dorește să se apropie de comunicare și de povestirea prin imagini. Cursul se adresează tuturor celor care doresc să se apropie pentru prima dată de lumea fotografică sau cei care doresc să învețe metode și tehnici fotografice pentru a-și îmbunătăți activitatea în comunicarea vizuală. [+]

Studiul fotografiei este un pas obligatoriu pentru oricine dorește să se apropie de comunicare și de povestirea prin imagini.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc să se apropie pentru prima dată de lumea fotografică sau cei care doresc să învețe metode și tehnici fotografice pentru a-și îmbunătăți activitatea în comunicarea vizuală. Cursul nostru oferă o pregătire completă utilizabilă de cei care doresc să se apropie de profesia fotografului și de cei care doresc să folosească tehnici fotografice în domenii diferite dar tangente, cum ar fi ilustrația, povestirea sau postproducția comercială. Cursul este dezvoltat în două etape, în prima parte vor fi studiate elementele de bază ale fotografiei începând de la naștere până la prima abordare a camerei; în a doua parte a cursului vom examina mai îndeaproape tehnica fotografică și utilizarea ei creativă în mediul digital, explorând iluminatul artificial, post-producția avansată și interacțiunea cu alte tehnici digitale 2D și 3D.... [-]


Curs de ilustrare

Campus Cu jumătate de normă 3 anii October 2018 Italia Genoa

Printre propunerile noastre de formare, cursul de ilustrare din birourile din Genova se numără printre primele născuți. Profesorii noștri sunt profesioniști în domeniu, care își oferă talentul astfel încât studenții noștri să poată conta pe o pregătire actualizată și specializată care să țină seama de noile tendințe artistice. Cursul se bazează în întregime pe desenarea și învățarea diferitelor tehnici de colorare. [+]

Printre propunerile noastre de formare, cursul de ilustrare din birourile din Genova se numără printre primele născuți.

Profesorii noștri sunt profesioniști în domeniu, care își oferă talentul astfel încât studenții noștri să poată conta pe o pregătire actualizată și specializată care să țină seama de noile tendințe artistice.

Cursul se bazează în întregime pe desenarea și învățarea diferitelor tehnici de colorare.

Începe cu alegerea subiectelor pentru a ilustra, pentru a urma trebuie să setați lucrarea prin dezvoltarea unui proiect real cu crearea și procesarea caracterelor și a setărilor.

Numeroasele exerciții cu privire la diferitele tehnici picturale sunt fundamentale pentru realizarea unei cunoștințe artistice profesionale și a unui stil personal.... [-]


Curs de ilustrare digitală

Campus Cu jumătate de normă 1 an October 2018 Italia Genoa

Cursul vizează toți cei care doresc să învețe cum să creeze ilustrații profesionale prin instrumente digitale, în special prin Photoshop. Acesta va funcționa pornind de la o revizuire rapidă a desenului pentru a testa abilitățile diferitelor studenți prin revizuirea anatomiei, perspectivei, teoriei umbrelor și compoziției, profitând de aceste concepte pentru a se familiariza cu instrumentul digital. [+]

Cursul vizează toți cei care doresc să învețe cum să creeze ilustrații profesionale prin instrumente digitale, în special prin Photoshop.

Acesta va funcționa pornind de la o revizuire rapidă a desenului pentru a testa abilitățile diferitelor studenți prin revizuirea anatomiei, perspectivei, teoriei umbrelor și compoziției, profitând de aceste concepte pentru a se familiariza cu instrumentul digital.

Apoi, cursul include dezvoltarea de diferite proiecte practice pentru a înțelege diferitele oportunități de angajare și a învăța abordarea cea mai corectă pentru fiecare subiect de lucru.

Pe parcursul cursului, pe lângă aspectele tehnice ale designului și aspectele teoretice ale analizei diferiților autori, vor fi examinate aspectele practice legate de piață și modalitatea de a căuta un loc de muncă și de a aborda într-un mod adecvat realitățile profesionale.... [-]


Curs de scenografie

Campus Cu jumătate de normă 1 an October 2018 Italia Genoa

Pentru fanii de scriere legate de lumea balonului, prezentăm cursul scenariului pentru benzi desenate. Va fi un an intens în care, prin exerciții practice, va fi posibil să se scrie ceea ce un interpret ar trebui să interpreteze și să imprime pe hârtie. Pornind de la o analiză atentă a diferitelor stiluri de povestire, elevii noștri vor realiza subiecte complete în toate părțile. La sfârșitul cursului veți înțelege cum să gestionați o poveste în toate pasajele sale creative, pornind de la realizarea subiectelor, scenariilor și dialogurilor, până la gestionarea filmărilor și a povestirii. [+]

Pentru fanii de scriere legate de lumea balonului, prezentăm cursul scenariului pentru benzi desenate.

Va fi un an intens în care, prin exerciții practice, va fi posibil să se scrie ceea ce un interpret ar trebui să interpreteze și să imprime pe hârtie.

Pornind de la o analiză atentă a diferitelor stiluri de povestire, elevii noștri vor realiza subiecte complete în toate părțile.

La sfârșitul cursului veți înțelege cum să gestionați o poveste în toate pasajele sale creative, pornind de la realizarea subiectelor, scenariilor și dialogurilor, până la gestionarea filmărilor și a povestirii.

Durata cursului: 1 anFrecvență: de două ori pe săptămânăOrarul: mat, pom sau searaCostul anual: € 2,500.00Instalat: € 2.205,00 în 9 tranșe lunare de € 245.00 plus înregistrare € 500.00. [-]

Curs grafic

Campus Cu jumătate de normă 3 anii October 2018 Italia Genoa

Cursul de publicitate grafică este printre cele mai solicitate și complete în sfera digitală. Pornind de la elementele de bază ale graficii, prin proiectarea și crearea unei mărci și a unui logo, ajungem să dezvoltăm o imagine coordonată, să realizăm o campanie publicitară completă, inclusiv proiectarea și dezvoltarea site-urilor web. [+]

Cursul de publicitate grafică este printre cele mai solicitate și complete în sfera digitală.

Pornind de la elementele de bază ale graficii, prin proiectarea și crearea unei mărci și a unui logo, ajungem să dezvoltăm o imagine coordonată, să realizăm o campanie publicitară completă, inclusiv proiectarea și dezvoltarea site-urilor web.

Se va utiliza cel mai bun software pentru editare foto și layout, cum ar fi Photoshop, Illustrator, In Design.

La sfârșitul celui de-al treilea an, studenții vor crea o carte de prezentare pentru a colecta numeroasele proiecte desfășurate pe parcursul cursului școlar, ceea ce le va permite să se prezinte agențiilor și studiourilor profesionale din diverse sectoare.... [-]


Curs în Web Design

Campus Cu jumătate de normă 1 an October 2018 Italia Genoa

Lumea imensă a web-ului a determinat școala noastră să dezvolte un curs de design web pentru cei care doresc să dobândească cunoștințe specifice, să își sporească potențialul creativ și, astfel, să extindă posibilitățile pe care acest sector le poate oferi. Lumea web a extins mijloacele tradiționale de publicitate, așa că ne-am angajat să creăm un curs capabil să antreneze experți în comunicarea vizuală care, prin unirea gustului estetic și abilităților tehnice, sunt capabili să "comunice" acest puternic mijloc. Anul universitar își propune să pregătească personalități profesionale capabile să organizeze și să dezvolte un proiect care să rezume uniunea armonioasă de text și imagini printr-un canal multimedia. Este recomandată o cunoaștere minimă a software-ului de bază pentru grafică. [+]

Lumea imensă a web-ului a determinat școala noastră să dezvolte un curs de design web pentru cei care doresc să dobândească cunoștințe specifice, să își sporească potențialul creativ și, astfel, să extindă posibilitățile pe care acest sector le poate oferi.

Lumea web a extins mijloacele tradiționale de publicitate, așa că ne-am angajat să creăm un curs capabil să antreneze experți în comunicarea vizuală care, prin unirea gustului estetic și abilităților tehnice, sunt capabili să "comunice" acest puternic mijloc.

Anul universitar își propune să pregătească personalități profesionale capabile să organizeze și să dezvolte un proiect care să rezume uniunea armonioasă de text și imagini printr-un canal multimedia.... [-]


Desene animate

Campus Cu jumătate de normă 3 anii October 2018 Italia Genoa

Cursul de benzi desenate nu este doar printre primele dintre cele propuse de sediul central, ci și cel mai solicitat și urmat. Propunerea noastră de predare pornește de la aprofundarea tehnicilor de desen tehnic prin revizuirea anatomiei și a perspectivei aplicate pe benzi desenate, astfel încât să înceapă să se solidifice o pregătire orientată spre așteptările pieței de publicare. [+]

Cursul de benzi desenate nu este doar printre primele dintre cele propuse de sediul central, ci și cel mai solicitat și urmat.

Propunerea noastră de predare pornește de la aprofundarea tehnicilor de desen tehnic prin revizuirea anatomiei și a perspectivei aplicate pe benzi desenate, astfel încât să înceapă să se solidifice o pregătire orientată spre așteptările pieței de publicare. Pornind de la tehnicile preliminare, analizăm diferitele genuri de benzi desenate, pentru a găsi o personalizare a stilului, cu singurul scop de a spori marile tehnici ale artei secvențiale. Proiectele sunt dezvoltate care pun membrii noștri la încercare imediat, astfel încât să câștige imediat încrederea cu creionul și să ajungă la sfârșitul celor trei ani pentru a putea face față tuturor provocărilor impuse de piață.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 Via XX Settembre, 42 - piano 6
16121 Genoa, Liguria, Italia