Sacred Art School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O școală internațională înrădăcinată în Toscana care a fost fondată pentru a promova creativitatea în artă și măiestrie artistică, cu o deschidere nelimitată către lumea sacrului, în slujba Bisericii Catolice și a societății în ansamblu.

Motto-ul școlii „înainte în tradiție” definește mediul în care este posibil să proiectăm și să creăm opere de artă contemporane, care transmit semnificație bărbaților și femeilor de astăzi, dar care sunt, de asemenea, legate de o tradiție a istoriei artistice din secolul XX.

Credința creștină se bazează pe întruparea omului Dumnezeu, fapt istoric, transmis de-a lungul secolelor, care chiar astăzi este un eveniment, o posibilă întâlnire, aici și acum, pentru bărbații și femeile contemporane. Scopul artei sacre este încurajarea acestei întâlniri personale.

Școala, care nu respectă niciun curent artistic particular, este mai presus de toate un Atelier în care studenții și profesorii, artiștii și meșterii produc opere de artă sacră de înaltă calitate. Pe măsură ce elevii își dezvoltă abilitățile de proiectare și producție, au lucrat la comisioane artistice, învățând, de asemenea, cum să interacționeze cu clienții și nevoile lor.

Școala își propune să îi ajute pe artiști să meargă înainte în tradiție, prin cinci instrumente principale:

 1. O pregătire artistică și tehnică riguroasă
  care vă permite să stăpâniți limbajul figurativ, așa cum a fost predat în atelierele de artă renascentistă și în Academiile de Arte Plastice.
 2. O analiză aprofundată a gândirii contemporane care ajută la înțelegerea sacrului
  de exemplu prin studiul Evangheliei Gaudium al Papei Francisc și al lui Laudato si care tratează tema frumuseții în liturghie și în creație. De asemenea, este importantă opera lui Benedict al XVI-lea, inclusă în „Introducere în Duhul Liturghiei”, ca cheie hermeneutică a mișcării liturgice și a Vaticanului II. O altă sursă este teologia corpului de către Ioan Paul al II-lea, care este o abordare foarte importantă a corporeității și a semnificației sale pentru lumea contemporană. Scrisoarea lui Ioan Paul al II-lea către artiști este considerată un document fundamental, care este o orientare valoroasă pentru școală.
 3. O cunoaștere teoretică și practică a credinței care trebuie reprezentată
  Vino potranno infatti gli artisti contemporani svelare il vero volto di Cristo se nonconoscono with the testa la Cristologia și non frequentano with the cuore the person of Cristo, in preghiera quotidiana and nei sacramenti?
 4. O atenție specială asupra figurii umane
  Ne propunem să ne concentrăm încă o dată pe figura umană, dincolo de criza iconografică contemporană și pe cunoașterea principiilor artistice academice: aceasta este oportunitatea oferită studenților care învață să observe și sunt încurajați să interpreteze ceea ce văd, făcând alegeri vizuale informate.
 5. Contextul orașului Florența
  cu colecțiile și evenimentele culturale - cea mai importantă sală de clasă -, parteneriatul cu atelierele artizanale istorice, Confartigianato și cu Opera del Duomo, laborator viu pentru restaurarea și întreținerea unora dintre cele mai admirate opere de artă, contribuie la formarea unor figuri profesionale noi și specifice: artiști și meșteri la jumătatea distanței dintre măiestria de precizie și creativitatea artistică.
  126997_pexels-photo-102127.jpeg Daian Gan / Pexels

Sacred Art School , situată în interiorul parcului, se află la primul etaj al clădirii Pavoniere.

Zona plină de verdeață și liniște este mediul perfect pentru a-ți studia și dezvolta abilitățile artistice.

Vino să ne întâlnim.

Locații

Orașul metropolitan Florența

Address
Viale della Catena, 4
Le Pavoniere – Parco delle Cascine

50144 Orașul metropolitan Florența, Toscana, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră