Citește Descrierea Oficială

In 2005 el a fondat Palermo, In Sicilia, Școală limba italiană pentru străini Sicilia, Unul dintre puținele școli din Palermo care este specializată în procesul de învățare a limbii italiene. Școală Sicilia, în plus față de organizarea de cursuri de italiană pentru străini, efectuează alte activități legate de turism și cultură italiană.

Școala Sicilia Este una dintre puținele școli din Sicilia legarea vacanță culturală în Palermo învățarea limbii italiene. Școala este acreditată de către "Universitatea din PisaȘi este acasa, la examene DITALS, Certificare pentru predarea limbii italiene pentru străini.

Echipa școlii este format din cadre didactice Sicilia vorbitori nativi și se specializează în procesul de învățare a limbii italiene.

Școala noastră, studenții noștri rezerva caldura si simplitatea țara noastră pentru solar învăța italiană într-un amical și, în același timp, petrece ore plăcute de lecții, plajele din apropiere cu apă albastră, va face vacanta -Studiul un minunat și de neuitat.

Profesorii de la școala noastră sunt toate specializate în procesul de învățare a limbii italiene, pentru că ei dețin competența de certificare. În plus, profesorii nostri sunt toți absolvenții și nativ italian.

Personalul nostru este disponibil pentru a da lecții pentru indivizi sau grupuri, pentru toți cei care doresc să învețe limba italiană prin formula Studio vacanță Palermo, Sicilia.
Echipa școlii noastre, cu ajutorul partenerilor nostri, operatorii de turism locale, este de asemenea disponibil pentru a organiza timpul liber la sfârșit de săptămână și pe toată perioada șederii, cu o varietate de activități (excursii, petreceri, sport, cursuri de gătit, canotaj etc.).

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri

SICILIA Scuola di lingua Italiana per stranieri

Școala de limbă italiană "Sicilia" oferă cursuri italiana pentru straini de la toate nivelurile lingvistice, formă foarte începători la avansați care doresc să se special ... [+]

Cursuri la scoala de limbă italiană "Sicilia"

Școala de limbă italiană "Sicilia" oferă cursuri italiana pentru straini de la toate nivelurile lingvistice, formă foarte începători la avansați care doresc să se specializeze schills lor. Nivelul nostru face referire la cele din Cadrul European Comun: A1-A2; B1-B2; -C1 avansat. Cursurile italiene sunt potrivite pentru toți străinii care doresc să învețe limba italiană în Palermo, Sicilia, și aprofunda cunoștințele lor într-un mod diferit și unic de ședere pe o insulă mediteraneană. O experienta de neuitat pentru a îmbunătăți cunoștințele de limba italiană, extinde vocabularul și să înțeleagă formele gramaticale și structura care sunt prezentate și analizate în ordinea complexității și frecvența de utilizare a acestora.... [-]

Italia Palermo
Octombrie 2019
Engleză,Italiană
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză