Roma Film Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Știri!

Recent, Roma Film Academy a încheiat un acord cu Universitatea din Teramo care vă permite să obțineți o diplomă de licență în Științele Comunicării (calea DAMS) , urmând un program de prelegeri la facilitățile noastre din campusul Cinecittà , din Roma. Acest calendar a fost conceput de fapt pentru cei care lucrează sau altfel nu au posibilitatea de a participa zilnic la cursuri, cum ar fi cei care locuiesc în alte provincii din Lazio sau studenți străini. În practică, cu un număr limitat de sesiuni pe lună, adică între douăzeci și treizeci pe an, studiind restul timpului acasă, este posibil să obțineți gradul în cauză oferind doar examenele în Teramo, la Universitate. Fiecare sesiune a fost concepută pentru a ghida studentul în practică acasă și pentru a-l ajuta să verifice nivelul de cunoștințe obținut. Academia noastră, susținută de secretariatul Universității din Teramo, se va ocupa de îndrumarea studentului în toate procedurile legate de înscriere și de a susține examenele necesare absolvirii.

Esti pasionat de cinema? Doriți să deveniți actor, director, designer de costum sau cinematograf? Apoi Academia de Film de la Roma este ceea ce căutați. Situat în studiourile Cinecittà, leagănul cinematografiei italiene, într-unul din cele mai frumoase orașe europene pentru patrimoniul artistic și cultural, adică Roma, RFA este o școală care pregătește tinerii în numeroasele locuri de producție de film și audiovizual .

Echipat cu propriile teatre și seturi permanente, cu cadre didactice de mai multe duzini de profesioniști, dintre care mulți sunt câștigători ai premiului atât în Italia, cât și în străinătate, RFA reprezintă alegerea potrivită pentru cei care intenționează serios să realizeze o carieră în domeniul audio- vizual sector de producție. RFA oferă cursuri de doi ani - cu participare obligatorie și un număr limitat - de producție, Direcție

Cursurile se desfășoară exclusiv în limba italiană, care este considerată o condiție prealabilă pentru participarea la acestea, deși unele module pot fi în limba engleză. RFA a stabilit acorduri cu institute de limbă italiană pentru a ajuta elevii care doresc să-l învețe.

Pentru a accesa cursurile, este necesar să se organizeze un interviu preliminar pentru a verifica atât interesul efectiv, cât și nivelul de pornire al elevului pentru a intra în clasa limitată de înscriere. Secretariatul nostru este disponibil pentru orice întrebare pe care o aveți, atât în ceea ce privește cursurile, cât și oportunitățile de rezidență în capitala Italiei.

Mai mult, în fiecare an, RFA își deschide porțile, după ce a trecut un examen specific, și celor care au acumulat deja o experiență în seturi sau în alte școli și doresc să încerce să fie admise direct în al doilea an. Toate informațiile despre locurile disponibile și modul de rezervare a examenului sunt publicate pe site-ul oficial al Academiei.

116176_rfa_set_001.jpg

Roma Film © 2019

Stilul nostru

Stilul RFA este unul tipic pentru un centru artistic, o școală de pregătire practică unde se învață mai întâi să lucreze într-o echipă, să respecte regulile, să gestioneze termenele și livrările și să găsească o metodă eficientă de lucru și de studiu.

În RFA, recreăm dinamica lumii profesionale a cinematografiei: studiul constant, creativitatea, interacțiunea dintre departamente, munca pe set și compensarea. Producțiile educaționale supravegheate de profesori și cadre didactice urmează teme și parametri din ce în ce mai complexe pe parcursul parcursului educațional. Toate proiectele din perioada de doi ani se desfășoară în co-direcție: această responsabilitate împărtășește munca în echipă și contribuie la o mai bună gestionare a volumului de muncă pentru fiecare proiect. În general, pentru toate departamentele, misiunile posturilor sunt urmate de profesori; aceasta vă permite să vă întoarceți și să învățați să vă ocupați de metodele de lucru, de diferite culturi și de caracteristicile artistice diferite care se întâlnesc în perioada de doi ani la Academie.

Elevii se alătură comunității RFA în timpul orelor, seturilor de instruire și activităților suplimentare. Oportunitățile pentru crearea de rețele și stabilirea relațiilor dintre colegi și cu cadrele didactice reprezintă unul dintre punctele forte, alături de metoda de formare la locul de muncă, ceea ce face ca experiența de doi ani să fie atrăgătoare și atotcuprinzătoare.

Sediu

Academia este situată în studiourile Cinecittà, unde deține două locații: una în fața teatrului istoric Fellini 5, unde se află sălile de clasă și biroul secretarului didactic; cealaltă parte a campusului Cinecittà, cu sonoritatea și seturile, birourile administrative și executive.

Cinecittà

Studiourile de film Cinecittà se află la 9 km de centrul Romei, pe o suprafață de 400.000 de metri pătrați. Cinecittà reprezintă astăzi punctul forte al industriei cinematografice europene pentru producția de filme cinematografice, ficțiune, TV, reclame și clipuri video: de la producție la ediție, până la realizarea de efecte speciale. Pentru studenții RFA, pregătirea în cadrul Studiourilor este o mare oportunitate.

romi

Roma nu este doar o expresie a patrimoniului istoric, artistic și cultural al lumii vest-europene, ci este și o capitală bogată în idei și activități pentru un student care intenționează să se ocupe de cea de-a șaptea artă. Cele mai frumoase și mai vechi cinematografe, nenumăratele festivaluri de film, Festivalul de Film de la Roma și programele de teatru de prestigiu asigură că trăirea în capitală este o experiență artistică, dar și umană, mai stimulantă decât oricând.

Contacte

116400_Contacts.jpg

Locații

Roma

Address
c/o Teatro 4 - Cinecittà Studios
Via Tuscolana, 1055

I 00173 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39067219555