Citește Descrierea Oficială

Obiectivele tale sunt la baza a tot ceea ce facem!

MasterPrep este o echipă internațională de instructori profesioniști ale căror servicii sunt menite să ajute candidații ajunge la cele mai mari scoruri posibile de testare. MasterPrep înseamnă cu încredere mersul pe jos spre admitere la programele de MBA sau diplome de studii universitare de licență sau școli de afaceri din întreaga lume Master /.

Îmbarcă pe astfel de programe se pot transforma de multe ori pentru a fi o sarcina descurajatoare și va atrage după sine în mod invariabil a lua teste dure, scriind eseuri interesante și bine structurate, și de manipulare cu încredere procesul de interviu pentru a demonstra că se potrivesc profilului și că sunteți dreptul persoană care să fie pe acel program.

abordare personalizată MasterPrep oferă candidaților experiența sa dovedită și profesionalismul extinse, concentrându-se în mod exclusiv pe nevoile specifice ale fiecărui elev și objectives.We efectua o evaluare inițială a avut ca scop identificarea cea mai bună cale de formare pe baza profilului fiecărui candidat, atât pentru competență lingvistică și teste de admitere. In plus, de sprijin și de testare simulări noastre E-learning ne permit de a proiecta un plan.Our de formare extrem de bine orientat și foarte eficient formatori cu experiență vă poate ghida pentru construirea unui plan de studiu personalizat care optimizeaza timpul pe care îl aveți la dispoziție și care să ia în considerare toate dvs. de alte angajamente care pot sta în calea preparatului dumneavoastră (și anume angajamente de muncă, timpul de studiu disponibil limitat, etc.).

E-Learning Pe lângă furnizarea de programe de pregatire bazate pe clasa, MasterPrep a dezvoltat o serie de soluții integrate de e-learning. Cu mare succes, programele noastre prep pe distanțe lungi prin intermediul platformei noastre de conferințe video și prin intermediul nostru de e-cursuri si e-carti, suntem capabili de a ajunge la elevi de pretutindeni și să livreze serviciile noastre de pregătire pentru testare premium în confortul propriei lor de acasă sau de la birou.

Personal profesional și mediu stimulativ Împreună cu a fi experți în domeniu subiect, formatorii noștri sunt profesori excelent. Ele colaborează în mod continuu unul cu altul și să ia parte în mod regulat cursuri de perfecționare, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente evoluții din lumea de predare și de pregătire de testare. Acesta este motivul pentru MasterPrep este în măsură să ofere cele mai înalte standarde de predare în industrie și pentru a se asigura că candidații primesc cel mai bun service.MasterPrep posibil a ales în mod deliberat pentru a limita dimensiunea cursurilor sale de grup, pentru a fi în măsură să se concentreze mai precis asupra fiecărui participant are nevoie.

Serviciu cuprinzător Echipa a MasterPrep vă poate ajuta să identificați punctele forte și punctele slabe și vă pot ajuta la crearea unei abordări personalizate care vă va ghida prin intregul test preparat de aplicare process.From, cu un plan de studiu personalizat, care va optimiza timpul pe care îl aveți la dispoziție, la admitere consiliere, editare eseu si coaching, va putem dota cu toate elementele-cheie necesare pentru o prezentare de succes.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri

MasterPrep International

Procesul de admitere este o călătorie complexă și de lungă durată, care poate dura numeroase luni înainte de rezultatul selecției finale. Admitere la colegii și universit ... [+]

Admitere Consiliere și eseu de editare

Procesul de admitere este o călătorie complexă și de lungă durată, care poate dura numeroase luni înainte de rezultatul selecției finale. Admitere la colegii și universități programe demonstrează un spirit competitiv în continuă creștere, mai ales la cele mai bune școli din Europa și America de Nord. Școlile sunt în creștere constantă GMAT / GRE și scorurile de testare TOEFL / IELTS, criteriilor de luare a lor academice și profesionale de aplicare tot mai selective. În același timp, ei sunt în căutarea pentru solicitanții cu profiluri neconvenționale și experiențe neobișnuite și abilități. Aspecte cum ar fi o vocație internațională, abilitatea de a lucra într-o echipă, flexibilitate multiculturală și potențialul de lider puternic sunt cerute acum mai mult decât în ​​trecut.... [-]

Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
10 ore
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
MasterPrep International

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) este necesar pentru admiterea la MBA și alte programe post-universitare la cele mai importante universități și școlile de afac ... [+]

GMAT ® (Graduate Management Admission Test) este necesar pentru admiterea la MBA și alte programe post-universitare la cele mai importante universități și școlile de afaceri.

GMAT evaluează 4 secțiuni cu examen diferite: Atribuire de scriere analitică integrată Raționament, Secțiunea cantitativă, secțiunea verbală.

TEMĂ PENTRU SCRIEREA ANALITICĂ

Această secțiune cere scrierea unui eseu, care este ulterior scanat și a marcat pentru a evalua caracterul rezonabil al ipotezelor și concluziilor pe care le oferă eseu.

COGNITIVE INTEGRAT

Această secțiune testează capacitatea de a evalua informațiile și datele care provin din diferite surse, cum ar fi diagrame, tabele, email-uri, etc.... [-]

Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Part time
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
MasterPrep International

GRE (Graduate Record Examene) este un test care evalueaza limba engleză, matematică și alte abilități și este adesea considerată ca fiind un factor determinant în procesu ... [+]

GRE (Graduate Record Examene) este un test care evalueaza limba engleză, matematică și alte abilități și este adesea considerată ca fiind un factor determinant în procesul de admitere la un program de studii sau pentru acordarea de burse.

Testul de GRE generală este efectuată într-un calculator, fie pe bază sau un mod pe suport de hârtie și este împărțit în 3 elemente principale: analitic de atribuire de scriere, Raționare cantitativă, Întrebări verbale.

SCRIEREA ANALITICĂ

Această secțiune evaluează abilitățile de comunicare scrise și capacitatea de a analiza critic un argument. Se compune din două activități de scriere:

Descrie perspectiva dumneavoastră despre o problemă (30 de minute) Analiza un argument (30 de minute) ... [-]
Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
MasterPrep International

IELTS este testul de evaluare a limbii engleze cel mai frecvent utilizate în țările vorbitoare de limba engleza pentru admitere în instituțiile de învățământ, imigrația ș ... [+]

IELTS este testul de evaluare a limbii engleze cel mai frecvent utilizate în țările vorbitoare de limba engleza pentru admitere în instituțiile de învățământ, imigrația și de muncă.

IELTS este disponibil in doua formate, în funcție de motivul pentru care este necesar testul: Academic, Formare generală.

ACADEMIC

Acest format de testare este utilizat pentru cei care doresc să studieze în străinătate, într-o instituție vorbitoare de limba engleza a învățământului superior. În acest caz, testul evaluează cunoștințele unui candidat de limbaj academic, care este esențială în participarea universităților și a programelor de masterat în limba engleză.... [-]

Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MasterPrep International

SAT este testul de aptitudini necesare pentru admiterea la colegii și universități din SUA și Canada. Testul de evaluează abilitățile de gândire critică ale unui candidat ... [+]

O SAT este testul de aptitudini necesare pentru admiterea la colegii și universități din SUA și Canada. Testul de evaluează abilitățile de gândire critică ale unui candidat, care sunt esențiale atunci când se studiază la colegiu sau universitate.

SAT este format din trei secțiuni: bazate pe dovezi de citire și scriere, matematica, Eseu (opțional).

Opțiuni prep SAT curs individual program personalizat O-la-unu sesiuni Disponibile pe site-ul sau online

SAT Group curs

Intensive de școlarizare în clasă grupuri mici Disponibile pe site-ul

SAT Meditatii

Program personalizat Se concentreze pe domenii specifice Disponibile pe site-ul sau online ... [-]
Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
MasterPrep International

TOEFL este testul de limba engleza pentru non-vorbitori nativi cele mai solicitate de către instituțiile academice din întreaga lume. În plus, este de asemenea necesar de ... [+]

O TOEFL este testul de limba engleza pentru non-vorbitori nativi cele mai solicitate de către instituțiile academice din întreaga lume. În plus, este de asemenea necesar de către agențiile guvernamentale, instituțiile internaționale și programe de schimb în țările vorbitoare de engleză.

TOEFL evaluează 4 secțiuni cu examen diferite: citire, ascultare, vorbire, scriere.

CITIND

3 până la 5 pasaje extrase din texte academice, fiecare de aproximativ 700 de cuvinte lungi; 12-14 întrebări pentru fiecare trecere.

ASCULTARE

4 până la 6 cursuri (unele cu discuții în clasă) cu o durată de 3-5 minute fiecare; 6 întrebări per curs. 2 până la 3 conversații cu durata de 3 minute fiecare, 5 întrebări per conversație.... [-]

Italia Milano Roma Napoli Elveţia Zurich  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză