MasterPrep International

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Obiectivele tale sunt la baza a tot ceea ce facem!

MasterPrep este o echipă internațională de instructori profesioniști ale căror servicii sunt menite să ajute candidații ajunge la cele mai mari scoruri posibile de testare. MasterPrep înseamnă cu încredere mersul pe jos spre admitere la programele de MBA sau diplome de studii universitare de licență sau școli de afaceri din întreaga lume Master /.

Îmbarcă pe astfel de programe se pot transforma de multe ori pentru a fi o sarcina descurajatoare și va atrage după sine în mod invariabil a lua teste dure, scriind eseuri interesante și bine structurate, și de manipulare cu încredere procesul de interviu pentru a demonstra că se potrivesc profilului și că sunteți dreptul persoană care să fie pe acel program.

abordare personalizată MasterPrep oferă candidaților experiența sa dovedită și profesionalismul extinse, concentrându-se în mod exclusiv pe nevoile specifice ale fiecărui elev și objectives.We efectua o evaluare inițială a avut ca scop identificarea cea mai bună cale de formare pe baza profilului fiecărui candidat, atât pentru competență lingvistică și teste de admitere. In plus, de sprijin și de testare simulări noastre E-learning ne permit de a proiecta un plan.Our de formare extrem de bine orientat și foarte eficient formatori cu experiență vă poate ghida pentru construirea unui plan de studiu personalizat care optimizeaza timpul pe care îl aveți la dispoziție și care să ia în considerare toate dvs. de alte angajamente care pot sta în calea preparatului dumneavoastră (și anume angajamente de muncă, timpul de studiu disponibil limitat, etc.).

E-Learning Pe lângă furnizarea de programe de pregatire bazate pe clasa, MasterPrep a dezvoltat o serie de soluții integrate de e-learning. Cu mare succes, programele noastre prep pe distanțe lungi prin intermediul platformei noastre de conferințe video și prin intermediul nostru de e-cursuri si e-carti, suntem capabili de a ajunge la elevi de pretutindeni și să livreze serviciile noastre de pregătire pentru testare premium în confortul propriei lor de acasă sau de la birou.

Personal profesional și mediu stimulativ Împreună cu a fi experți în domeniu subiect, formatorii noștri sunt profesori excelent. Ele colaborează în mod continuu unul cu altul și să ia parte în mod regulat cursuri de perfecționare, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente evoluții din lumea de predare și de pregătire de testare. Acesta este motivul pentru MasterPrep este în măsură să ofere cele mai înalte standarde de predare în industrie și pentru a se asigura că candidații primesc cel mai bun service.MasterPrep posibil a ales în mod deliberat pentru a limita dimensiunea cursurilor sale de grup, pentru a fi în măsură să se concentreze mai precis asupra fiecărui participant are nevoie.

Serviciu cuprinzător Echipa a MasterPrep vă poate ajuta să identificați punctele forte și punctele slabe și vă pot ajuta la crearea unei abordări personalizate care vă va ghida prin intregul test preparat de aplicare process.From, cu un plan de studiu personalizat, care va optimiza timpul pe care îl aveți la dispoziție, la admitere consiliere, editare eseu si coaching, va putem dota cu toate elementele-cheie necesare pentru o prezentare de succes.

Locații

Milano

Address

Via V. Monti, 8

20123 Milano, Lombardia, Italia

Roma

Address
Piazza Marconi 15
00144 Roma, Lazio, Italia

Napoli

Address
Via Cesario Console, 3
80132 Napoli, Campania, Italia

Zurich

Address
Badenerstrasse 816
8049 Zurich, Zurich, Elveţia