Manuelina Culinary

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Programe culinare italiene

Manuelina Culinary fost fondată de directorul Manuelina, Melina Puntoriero. După ce a lucrat extensiv pe parcursul diferitelor școli culinare din Italia și a lucrat în cercetare și dezvoltare cu mai mulți bucătari, Melina a început să proiecteze programe care să răspundă necesității unor programe profesionale intensive, care să se potrivească profesioniștilor culinare și iubitorilor de hrană zona bucătăriei italiene. Programele noastre au fost elaborate cu experți culinari și bucătari din Italia, care au o experiență combinată de peste 60 de ani. Acestea reprezintă o culminare a cunoștințelor profesioniștilor care se află pe primul loc în domeniu și sunt actualizați în permanență pentru a se adapta unei industrii extrem de competitive și în continuă schimbare. Fiecare program își are rădăcinile în cultură, știință și creativitate, concentrându-se totodată pe principiile de bază ale texturii și gustului gustului. Fiecare program pornește de la elementele de bază și accelerează rapid, astfel încât, indiferent de experiența culinară anterioară, toți elevii se termină în același punct.

Tururi culinare italiene

Gazda noastră este chef Melina Puntoriero de la Manuelina Culinary , o școală culinară internațională care operează în principal în Italia, dar și în întreaga lume. Pasiunea lui Melina pentru gătit nu numai că se află în mâncarea în sine, ci și în cultura care înconjoară fiecare ingredient necesar pentru a construi o rețetă. A petrecut ultimii 6 ani în Italia, cercetând alimentele din fiecare regiune. Melina are acum o echipă de șefi sub aripa ei, care sunt foarte calificați, inovatori în sectoarele lor respective și căutați în întreaga lume atât de sectorul corporativ cât și de cel privat de ospitalitate pentru contribuțiile lor la bucătărie.

În timp ce sunt înrădăcinate în alimente și vin, iar băutura și mâncarea sunt cu siguranță prioritatea noastră, turneele noastre nu numai că sunt. Lucrând în această industrie am însemnat că am fost prezentați unor oameni minunați creativi și inovatori în toată țara și din nevoia de a le împărtăși oamenilor, s-au născut excursiile noastre de lux, concepute pentru a vedea Italia prin ochii ei, pentru a descoperi nu numai frumusețea atâtor locuri nevăzute de turistul obișnuit, ci să vă arăt de ce nu puteți învăța să fiți italieni, dar de ce trebuie să trăiți Italia, să petreceți timp cu localnicii, să experimentați frumusețea ei, să înțelegeți pasiunea din spatele acestei culturi uimitoare cum să apreciezi cu adevărat această bucătărie simplă.

Diferența noastră

La Manuelina Culinary oferim programe culinare pe termen scurt pentru a permite elevilor și bucătarilor să nu aibă timp să participe la un curs culinar pe termen lung. Permitem elevului să învețe o cantitate semnificativă de cunoștințe într-o perioadă scurtă de timp în grupuri mici, care asigură un mediu confortabil de învățare. Elevii au, de asemenea, acces exclusiv la bucătari cu experiență deosebită care au lucrat pentru cel mai bun restaurant italian și laboratoare de clasă mondială pentru a afla ultimele tendințe și tehnici culinare.

Oferim călătorilor, mâncărurilor și vinurilor pasionate, cu o experiență unică a Italiei, luându-le în zone nedepăcute anterior de turistul tipic. Îi oferim o combinație de restaurant de înaltă clasă Michelin Star și locații tradiționale mai mici. De asemenea, urmărim un itinerar relaxat și flexibil, pentru a permite călătorilor să își personalizeze experiența italiană.

La Manuelina înțelegem nevoile și obiectivele dvs. de afaceri, avem cunoștințele de specialitate pentru a vă ajuta să atingeți aceste obiective. Oferim consultanță de specialitate în toate domeniile culturii italiene și ne asigurăm că vom lua meniul la nivelul următor.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Artisan Pasta 1 săptămână Program

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână April 2019 Italia Brescia

Pastele au devenit un obiect recurent în meniurile restaurantului din întreaga lume, indiferent de orientarea restaurantului. Pentru consumator, pastele sunt un element de meniu sănătos și gustos, iar pentru bucătari, acesta reprezintă profituri considerabile și un fel de mâncare care nu are nicio limitare, făcând-o întotdeauna ușoară și flexibilă. Fiecare zi oferă lecții complete, în care studenții vor învăța regionalismul, vor înțelege de unde provin pastele și, prin urmare, vor putea alege condimente și sosuri potrivite pentru orice pastă pe care o folosesc. [+]

Prezentare generală a programului

Pastele au devenit un obiect recurent în meniurile restaurantului din întreaga lume, indiferent de orientarea restaurantului. Pentru consumator, pastele sunt un element de meniu sănătos și gustos, iar pentru bucătari, acesta reprezintă profituri considerabile și un fel de mâncare care nu are nicio limitare, făcând-o întotdeauna ușoară și flexibilă. Fiecare zi oferă lecții complete, în care studenții vor învăța regionalismul, vor înțelege de unde provin pastele și, prin urmare, vor putea alege condimente și sosuri potrivite pentru orice pastă pe care o folosesc. Cursul acoperă toate preparatele distinctive: paste uscate, paste proaspete umplute, gnocchi, orez și risotte. Toate felurile de mâncare vor fi propuse prin compararea versiunii tradiționale a rețetei cu reinterpretarea creativă a bucătarului, pentru a le face mai gustoase și mai plăcute din punct de vedere estetic. În această săptămână este un bufet colorat al unuia dintre cele mai apreciate elemente de meniu din Italia.... [-]


Bucătăria italiană Program de 1 săptămână

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână April 2019 Italia Brescia

Bucătăria italiană este caracterizată de un stil unic și distinctiv, care include o varietate uimitoare de mâncăruri, produse și tehnică. Fiecare fel de mâncare este la fel de bun ca ingredientele brute folosite pentru a-l construi. Pentru ca fiecare bucătar să fie un Maestru în propriul câmp și să inoveze tradiția, trebuie să înțeleagă mai întâi locul în care provine o anumită plăcuță, un anumit gust sau un anumit ingredient. [+]

Prezentare generală a programului

Bucătăria italiană este caracterizată de un stil unic și distinctiv, care include o varietate uimitoare de mâncăruri, produse și tehnică. Fiecare fel de mâncare este la fel de bun ca ingredientele brute folosite pentru a-l construi. Pentru ca fiecare bucătar să fie un Maestru în propriul câmp și să inoveze tradiția, trebuie să înțeleagă mai întâi locul în care provine o anumită plăcuță, un anumit gust sau un anumit ingredient. Înțelegerea conceptului de regionalism în bucătăria italiană este vitală pentru a înțelege de unde provine un anumit produs din Italia și, prin urmare, cum se utilizează acest produs pentru a crea elemente de meniu. Pe lângă înțelegerea adevărurilor și miturilor despre alimentele italiene, participanții pot combina formarea culinară cu istoria culturală, făcându-i mai mulți bucătari și mai calificați culinari.... [-]


Programul All Inclusive de 5 săptămâni în bucătăria italiană

Campus Cu normă întreagă 5 săptămâni April 2019 Italia Brescia

Programul nostru de Master este cel mai cuprinzător program culinar scurt în afara Italiei. Studenților și profesioniștilor din domeniul culinar li se oferă o perspectivă asupra bucătăriei regionale italiene, care poate fi aplicată eficient și simplu în toate zonele globului. Este nevoie de o privire aprofundată asupra ingredientelor brute necesare pentru a executa meniuri complete și depășește cu mult simpla repetare a rețetelor pe care o vedem în majoritatea școlilor. [+]

Prezentare generală a programului

Programul nostru de Master este cel mai cuprinzător program culinar scurt în afara Italiei. Studenților și profesioniștilor din domeniul culinar li se oferă o perspectivă asupra bucătăriei regionale italiene, care poate fi aplicată eficient și simplu în toate zonele globului. Este nevoie de o privire aprofundată asupra ingredientelor brute necesare pentru a executa meniuri complete și depășește cu mult simpla repetare a rețetelor pe care o vedem în majoritatea școlilor. Acest program combină atât metode demonstrative, cât și metode hands-on care prezintă bucătăria italiană regională contemporană și tradițională și se axează pe principiile fundamentale ale aromei, culorii, tehnicii și valorii nutritive în bucătărie și, mai important, oferă tuturor participanților posibilitatea de a vedea și gusta , abilitatea de a-și dezvolta și de a-și dezvolta propria tehnică individuală. Acest program acoperă toate aspectele legate de bucătăria italiană, inclusiv paste și risotto, produse de patiserie și deserturi, produse gelatoase, produse vindecate și conservate și cursuri principale italiene, cu o analiză aprofundată a tehnicilor avansate, chimiei și științei din spatele fiecărei componente.... [-]


Programul Artisan Gelato 1 săptămână

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână April 2019 Italia Brescia

Italianul gelato este cu siguranță un sinonim pentru mâncarea și stilul italian. De aceea, cererea de gelatină tradițională este în continuă creștere și devine o oportunitate de afaceri tot mai profitabilă în întreaga lume. Sub îndrumarea celor mai buni maeștri de gelatină din Italia, participanții vor învăța cum să pregătească arome galbene italiene primare. De la cele mai tradiționale până la cele mai inovatoare, cheia succesului este în metoda și utilizarea ingredientelor de cea mai bună calitate. [+]

Prezentare generală a programului

Italianul gelato este cu siguranță un sinonim pentru mâncarea și stilul italian. De aceea, cererea de gelatină tradițională este în continuă creștere și devine o oportunitate de afaceri tot mai profitabilă în întreaga lume. Sub îndrumarea celor mai buni maeștri de gelatină din Italia, participanții vor învăța cum să pregătească arome galbene italiene primare. De la cele mai tradiționale până la cele mai inovatoare, cheia succesului este în metoda și utilizarea ingredientelor de cea mai bună calitate.

DetaliiData începerii: 29 aprilie 2018Durata programului: 1 săptămână, 9:00 - 16:00Limba: englezăUnde: Brescia, ItaliaAdresa: Via Serenissima, 5 BresciaNumărul maxim pe clasă: 20Cost: 2.500 €... [-]

Programul italian de patiserie și desert 1 săptămână

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână May 2019 Italia Brescia

Italiana de patiserie artizanală este cunoscută la nivel mondial pentru ingredientele sale crude legate puternic de cultura teritoriilor din care s-au născut. Acest lucru are ca rezultat o cofetărie cunoscută la nivel mondial pentru o selecție excepțională de forme și gusturi. Sub îndrumarea maeștrilor master de patiserie printre cei mai buni din Italia, participanții vor învăța cum să pregătească unele dintre cele mai bune și mai celebre deserturi ale tradiției italiene de patiserie; de la cea mai simplă la cea mai complexă, cheia succesului este în metoda și utilizarea produselor și echipamentelor de excelență. Acesta este un program unic, care se concentrează atât pe combinațiile de arome tradiționale, cât și pe cele inovatoare și culminează cu o prezentare impresionantă a artei. [+]

Prezentare generală a programului

Italiana de patiserie artizanală este cunoscută la nivel mondial pentru ingredientele sale crude legate puternic de cultura teritoriilor din care s-au născut. Acest lucru are ca rezultat o cofetărie cunoscută la nivel mondial pentru o selecție excepțională de forme și gusturi. Sub îndrumarea maeștrilor master de patiserie printre cei mai buni din Italia, participanții vor învăța cum să pregătească unele dintre cele mai bune și mai celebre deserturi ale tradiției italiene de patiserie; de la cea mai simplă la cea mai complexă, cheia succesului este în metoda și utilizarea produselor și echipamentelor de excelență. Acesta este un program unic, care se concentrează atât pe combinațiile de arome tradiționale, cât și pe cele inovatoare și culminează cu o prezentare impresionantă a artei.... [-]


Programul italian de pâine și coacere 1 săptămână

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână April 2019 Italia Brescia

Pâinea și pizza au reprezentat întotdeauna natura unică a culinarului italian. Sub supravegherea brutarilor și a producătorilor de pizza printre cei mai buni din Italia, participanții vor învăța să pregătească o gamă largă de pâine tradițională italiană tradițională, pizza și produse de panificație; de la cea mai simplă la cea mai complexă. Fie că este vorba de cuptoare convenționale sau de gătit, participanții vor reproduce texturi și arome care evită astăzi majoritatea bucătarilor. [+]

Prezentare generală a programului

Pâinea și pizza au reprezentat întotdeauna natura unică a culinarului italian. Sub supravegherea brutarilor și a producătorilor de pizza printre cei mai buni din Italia, participanții vor învăța să pregătească o gamă largă de pâine tradițională italiană tradițională, pizza și produse de panificație; de la cea mai simplă la cea mai complexă. Fie că este vorba de cuptoare convenționale sau de gătit, participanții vor reproduce texturi și arome care evită astăzi majoritatea bucătarilor.

DetaliiData începerii: 22 aprilie 2018Durata programului: 1 săptămână, 9:00 - 16:00Limba: englezăUnde: Brescia, ItaliaAdresa: Via Serenissima, 5 BresciaNumărul maxim pe clasă: 20Cost: 2.500 €... [-]