Milan Fashion Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Milano Fashion Campus

Prima sculptură modă italiană italiană cursuri on-line.

Cursuri intensive de moda pe scurt - Deschideți toate cursurile de an - Înregistrare fiecare zi de luni.

Descoperiți de modă în Italia! Tu nu va fi capabil de a experimenta fără senzație

www.milanfashioncampus.it

Din 2003, Milano Fashion Campus are ca scop răspândirea culturii modei italiene utilizând Internet. Cursurile noastre de moda ajuta pe elevi să îmbunătățească stilul lor personal și de a dobândi stilul unic italian. Fondatorul Milano Fashion Campus este Angelo Russica, care sa născut și a crescut în Elveția, dar este de origine siciliană.


După ce au terminat studiile de moda din Milano, Angelo Russica a făcut primii pași în lumea modei ca asistent Giorgio Correggiari, unde a intalnit Domenico Dolce si Stefano Gabbana (Dolce & Gabbana). A trebuit să plece pentru a participa la serviciul militar timp de un an. La întoarcerea sa, a lucrat cu compania italiană Barbas (bărbați). Apoi a avut una dintre experiențele profesionale cele mai interesante din cariera sa: A inceput sa lucreze ca asistent designer Gianni Versace, cu care a lucrat timp de 5 ani, proiectand colecții de sex feminin si masculin: Genny, Spazio și Versus. După această experiență, el a plecat în Spania timp de 4 ani, unde a lucrat cu Induyco - El Corte Ingles din Madrid. După ce sa întors, el a început să lucreze ca un consultant de moda pentru Gruppo Marzotto, Miroglio Vestebene, Gruppo Max Mara, de asemenea, în Japonia, cu una dintre companiile de blană din lume, compania King.


În timpul anilor care lucrează în lumea modei, Angelo a simțit o mare dezamăgire pentru tineri frecventează școala din moda de prestigiu: Din păcate, el a dat seama că, după trei ani de studiu, în cazul în care au petrecut o gramada de bani, Ei nu aveau cunoștințe solide și absolvenți recente nu chiar de multe ori au avut ocazia de a face un stagiu.


Astfel, a dat seama că era mult de făcut, de aceea, el a fondat Milano Fashion Campus, cu scopul de a oferi tinerilor posibilitatea de a învăța despre lumea modei, fără a cheltui o avere, cu asistență personalizată și feedback-ul, și în același timp, cu un conținut cu puncte reale și practice de vedere: ca lucrarea se face într-un mediu profesional.


Experiența sa internațională ia permis să construiască cariera ca un consultant de design și în cele din urmă în educație.


Milano Fashion Campus lucrează în mod continuu la dezvoltarea și crearea de cursuri intensive, care pot permite studenților să atingă potențialul maxim, fără a fi nevoie să treacă prin dificultăți economice.
Școala noastră își propune să atingă excelența studenților săi, de predare crearea unei colecții, de a crea povești care combină tesatura și culoare, cercetare detaliile costume care pot face o piesă unică face. Deci, de asemenea, urmărește să completeze partea creativă cu utilizarea software-ului. Cum să lucreze în comerț și inovare, în timp ce se creează o colecție de modă, de la concept, planificare și execuție?
Milano Fashion Campus funcționează cu programe flexibile, axate pe conținut interesele elevilor. Cu clase mici și servicii atente și personalizate, elevii primesc feedback cu privire la activitatea lor, în scopul de a îmbunătăți abilitățile lor creative și de a dezvolta un ochi critic asupra procesului său de creație. Milano Fashion Campus oferă un mediu internațional în cazul în care elevii provin din toată lumea, din Europa, Asia, Africa, America. Acest lucru permite un schimb cultural, în cazul în care elevii extinde viziunea lor asupra lumii, experienta culturi noi si diferite, care influențează sentimentul de stil și estetică, având în același timp capacitatea de a crea contacte interesante si imbogatirea pentru cariera lor în lumea moda.

Locații

Milano

Milan Fashion Campus Fashion Courses

Address
MILAN FASHION CAMPUS
Via Broggi 7

20129 Milano, Lombardia, Italia
Număr de telefon
+39 02 2682 2730