La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cuisine Academy "Scuola di Cucina", parte dintr-o tradiție care a început în 1951 cu fondarea Scuola Radio Elettra.

Obiectiv

Scopul nostru este de a promova tradiția de produse alimentare italiene prin cursuri practice care oferă o serie de oportunități de locuri de muncă în sectorul culinar.

Cursurile sunt concepute pentru toți cei care doresc să realizeze un nivel ridicat de specializare în bucătăria italiană.

Metoda de predare

Metoda noastră de predare combina lecții teoretice și ore practice cu experiență în muncă opțională și stagii în cele mai bune restaurante italiene, care să permită studenților să pună în practică ceea ce au învățat și să dobândească un nivel înalt de măiestrie.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Bucătar-șef

Campus Cu normă întreagă 2 - 6  April 2019 Italia Florence

Proiectat pentru cei care doresc să realizeze un nivel ridicat de specializare în bucătăria italiană. [+]

Proiectat pentru cei care doresc să realizeze un nivel ridicat de specializare în bucătăria italiană. Cursul permite studenților să dobândească abilități extrem de calificate care să le permită să inventeze și de a propune un meniu care se înalță valoarea găsite în tradiția culinară italiană a produselor.

Curs capacele

Industria culinare Profesia Chef Organizarea și gestionarea stocurilor și livrărilor Organizarea de strategii de marketing specifice industriei culinare Reglementări practică de igienă - HACCP Planificarea și construirea de noi meniuri Crearea și dezvoltarea de rețete pentru specialități culinare complexe Realizarea de mâncăruri tradiționale italiene și regionale Preparatul de: Aperitive calde și reci și Starters, primele cursuri (paste, orez și supă feluri de mâncare), feluri principale, diferite tipuri de aluat și ouă și / sau cursuri și feluri de mâncare pe bază de brânză, Produse în cadrul patiserie, copt, și de luare înghețată De lucru ca un angajat sau execută propria afacere De gestionare a resurselor umane și munca în echipă Organizarea de lucru în bucătărie Igiena, curățenia și siguranța la locul de muncă Evaluarea calității serviciilor oferite clienților [-]

Filtru de înghețată

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 luni September 2019 Italia Florence

Un curs teoretic și practic care învață tehnici și metodologii pentru producerea și vânzarea de italian crema artizanale de gheață. [+]

Un curs teoretic și practic care învață tehnici și metodologii pentru producerea și vânzarea de italian crema artizanale de gheață.

Curs capacele

Reglementări practică de igienă - HACCP Componentele de înghețată Concepte de bază de proprietăți alimentare: materii prime si ingrediente asamblate Chimie si fizica de înghețată Echilibrare principii Tehnici și metode de lucru echilibrare Producția de înghețată artizanală Efectuarea de inghetata de fructe Lucrări practice de laborator Utilizarea software-ului de echilibrare Demonstrații de bază de decorare Decorare folosind ciocolată și zahăr Concepte de bază ale artei de tăiere de fructe și legume De planificare și de prezentare tehnici de cupe și tăvi Marketing, Comunicare și Management Incepand propria afacere Planificarea și structurarea laborator înghețată și salon [-]

Pizza chef & brutar

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 luni July 2019 Italia Florence

Pizza Chef & Baker curs califică profesional, cei care urmăresc să lucreze în industria de panificație și în restaurante pizza. [+]

Pizza Chef & Baker curs califică profesional, cei care urmăresc să lucreze în industria de panificație și în restaurante pizza. Cursul este predat de către brutari calificați și factorii de pizza, care sunt toate experți în domeniu.

Curs capacele

Proprietăți alimentare Organizarea locul de muncă într-un restaurant pizza Tehnicile și practicile de restaurant pizza (pizza placat, cele fierte pe coaja, si pizza PAN) Tehnicile de luare de pâine Gestionarea și echilibrarea ingredientele de pizza și personalizarea de rețete Utilizarea de drojdie naturală și aluaturi mama Folosind anumite tipuri și alternative de făină Bromatology de ingredientele de baza folosite pentru pizza De lucru ca un bucătar pizza: cerințele legale și de securitate muncă Reglementări practică de igienă - HACCP Aplicarea abilităților învățate (stagiu) [-]

Produse de patiserie bucătar-șef

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 luni June 2019 Italia Florence

Elevii învață profesia de patiserie bucătar-șef pentru a lucra în medii cum ar fi cafenele si patiserii, patiserii artizanale, restaurante de calitate, și alte întreprinderi de patiserie. [+]

Învață abilități de patiserie specializat și abilități practice și de lucru la nivel înalt pentru prepararea produselor de patiserie. Elevii învață profesia de patiserie bucătar-șef pentru a lucra în medii cum ar fi cafenele si patiserii, patiserii artizanale, restaurante de calitate, și alte întreprinderi de patiserie.

Curs capacele

Reglementări practică de igienă - HACCP Proprietăți alimentare Personal și organizație de afaceri într-o companie de luare patiserie Caracteristicile și tehnicile de echipamente si utilaje patiserie pentru prelucrarea aluatului, dospire și coacere Ciclul de lucru de produse de patiserie Tehnologii de patiserie Tehnici de producție pentru aluaturi de bază Tehnicile de producție, compoziția, umplere, și decorarea produselor de patiserie Tehnicile de lucru ale cacao și ciocolată De lucru ca un bucătar de patiserie: cerințele legale și de securitate muncă Aplicarea abilităților învățate (stagiu) [-]