Jul academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul JulAcademy de Învățământ Superior este specializată în studiul muzicii moderne, este Centrul de examene exclusive pentru Calabria LCM și RGT, cursurile de canto și instrumente, dans și teatru muzical, sunt certificate direct de la Universitatea din West London și administrat de London College Examenele de muzică cu eliberarea de certificate și diplome cu credite CEC.

Învățăturile noastre urmeze metode inovative, folosind programe educaționale împrumutate la realitățile internaționale, care plasează, de asemenea, accentul pe cursuri de muzica pentru copii cu profesori speciali. Ne străduim să oferim cele mai bune oportunități de carieră și de formare a viitorilor profesioniști din industria muzicală.

realitatea noastră este un punct de referință valoros pentru cei care doresc să aprofundeze studiul obiectiv muzicii să urmeze o carieră muzicală și predarea muzicii moderne:

 1. Metoda personalizat de învățare și de predare
 2. selecție atentă a cadrelor didactice
 3. JUL4 Metoda de predare: 19
 4. Platforma eLearning pentru învățământul la distanță
 5. Furnizare de materiale didactice
 6. formare dublă și certificare metoda internațională eliberată de iul. eliberarea Universitatea de Vest Londoncon a diplomelor internaționale
 7. examinatori externi ai Universității din Londra de Vest care validează formarea
 8. Posibilitatea de a-și continua studiile la Universitatea din West London, cu o bursa de 3.000 de lire sterline
 9. învățare creativă și stimularea mediului
 10. Recunoașterea și parteneriat cu Universitatea de Vest din Londra și PPA
 11. Professional Studio de înregistrare pe ProTools HD2
 12. Sfârșitul Eseu al anului, cu echipamente profesionale
 13. video de promovare pentru cei mai buni studenți
 14. producția și distribuția de platforme specializate de înregistrare
 15. Master-aprofundate cu personalul național și internațional

profesorii noștri

Prin alegerea de a scudiare la JulAcademy poți fi sigur de a fi urmat de unii dintre cei mai buni profesori și profesioniști, în plus față de specializare au câștigat titluri internaționale de la Universitatea din West London. Calitatea predării este esențială pentru învățare.

Profesorii Academiei posedă un iul. amestec unic de experiență și cunoștințe în domeniile lor profesionale. Cu o metodă de antrenament personalizat, cu formare de clasă mică va avea ca scop dezvoltarea abilităților și competențelor la curs de licență (curs universitar).

Locații

Rende

Address
Via Sandro Botticelli 11,
87036 Rende, Calabria, Italia