Italian Genius Academy - Made in Italy School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți IGA:

  • Școala "Made in Italy"
  • Școala de gătit, de modă și de design din Roma

Gătitul, moda și designul au fost întotdeauna nava-pilot a economiei italiene și sunt, de asemenea, domenii care oferă mai multe oportunități de angajare. Cursurile noastre de gătit, de modă și de design permit studenților noștri să intre pe piața forței de muncă.

Motive pentru alegerea IGA - Made in Italy School, școala care organizează cursuri de gătit, de modă și de design la Roma, ceea ce vă oferă posibilitatea de a intra pe piață.

În primul rând, filozofia inovatoare a IGA - Made in Italy scoate la iveală o realitate: cursurile tradiționale de formare profesională nu vă pregătesc să vă exercitați în profesia dvs.! Acest lucru se datorează faptului că cele mai multe cursuri de pregătire disponibile propun o mulțime de teorii, dar foarte puțin practică, cu rezultatul unui sentiment general de nemulțumire la sfârșitul cursului.

Ai putea să te găsești încă la punctul de plecare și șomer. Academia noastră se distinge prin abordarea sa practică și aplică regula de bază pentru a învăța o profesie: cel mai bun mod de a învăța o profesie este prin instruire practică.

Ceea ce majoritatea școlilor nu vă spun: numai cu experiența din lumea reală se vor obține secretele unei profesii numai prin învățarea directă a tehnicilor care caracterizează această profesie. Aceasta este cea mai bună modalitate de a intra pe piață.

Conform acestui concept de bază, toate cursurile de formare profesională IGA Made in Italy au loc în cele mai bune companii din "Made in Italy". De fapt, prima întrebare pe care fiecare angajator o întreabă este: unde ați lucrat? Toate cursurile IGA - Made in Italy School vor emite o diplomă care va declara cine a fost tutorele dvs. și în ce companie ați efectuat stagiul.

Certificarea eliberată la sfârșitul cursului va constitui o adevărată experiență de lucru! De obicei, la sfârșitul cursului, școlile profesionale părăsesc studenții singuri și nu sunt pregătiți să intre pe piață. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, pentru că nu are un mentor care să-i orienteze pe piață.

Dimpotrivă, Școala IGA - Made in Italy vă ajută să intrați pe piață grație serviciului JOB OPPORTUNITIES, un serviciu adevărat de căutări care vă poate ajuta să vă plasați în rețeaua companiilor partenere IGA, cele mai bune din toată Italia.

Locații

Roma

Address
via Sistina 149
Roma, Lazio, Italia

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: