Istituto Italiano di Fotografia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ŞCOALĂ

Istituto Italiano di Fotografia , de 20 de ani, a fost lider de școală în domeniul formării profesionale din Italia. Formarea în IIF se caracterizează prin completitudinea sa și prin abordarea sa practică și profesională, care se numără printre cele mai importante sectoare din lumea fotografiei.

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea IIF este de a oferi o pregătire pentru fotografie, care este un limbaj expresiv de stil și inovație solid, complet și modern. Obiectivul principal este ca elevii să dezvolte o sensibilitate și o viziune critică necesară pentru a aborda piața fotografiei într-un mod mai expresiv și mai dinamic posibil.

EXCLUSIVITATE

Istituto Italiano di Fotografia este împărțită în trei secțiuni care funcționează sinergic pentru a face formarea care imersează imediat studentul în realitate prin experiențe concrete și proiecte creative în colaborare cu editori și companii.

Dimensiunea: o realitate potrivită pentru student

Istituto Italiano di Fotografia este o realitate potrivită pentru student, un laborator fotografic în care toată lumea este asistată din punct de vedere educațional, profesional și personal. Un loc pentru cultivarea abilităților și abilităților expresive și creative, urmând o cale individuală și personalizată a creșterii făcute în comparație cu profesorii și schimburile cu colegii. O atmosferă primitoare, "familială", care promovează dobândirea de abilități necesare pentru a deveni profesioniști instruiți, fotografi capabili să-și exprime creativitatea printr-un caracter unic, personal și original.

Locații

Milano

Istituto Italiano di Fotografia Srl

Address
Istituto Italiano di Fotografia
Via Enrico Caviglia 3

20139 Milano, Lombardia, Italia
Număr de telefon
+39 02 5810 5598