Istituto Modartech

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O viziune contemporană și interdisciplinară, orientată spre cercetare, experimentare și planificare.

Istituto Modartech este un centru de pregătire academică superioară în domeniile Modei și Comunicare autorizat de Ministerul italian al Educației, Universității și Cercetării - MIUR pentru a elibera diplome academice în învățământul superior în sectoarele Artă, Muzică și Dans - AFAM.

În plus, oferta de instruire previzualizează cursurile recunoscute legal la nivel european (standard EQF), cu o ofertă educativă largă, ca răspuns la nevoile, aptitudinile și obiectivele specifice.

Creativitatea și talentul sunt ghidate într-un context artistic și cultural care permite să se deplaseze în contemporaneitate dobândind în același timp abilități specializate și strategice.

O pregătire completă și o abordare de laborator care își are puterea în cadrul cadrelor didactice provenind din mediul academic și din lumea muncii, într-un dialog continuu cu lumea profesională și în comparație constantă cu lumea ocupării, planificarea, orele și metodele sale.

Valorile metodelor noastre de predare se bazează pe măiestrie, tehnică, tehnologie și inovație durabilă. În cazul în care viziunea devine un proiect, un itinerar de experiență, comparație și dialog creativ cu lumea muncii, adoptarea de proiecte de lucru multidisciplinare , tehnologii de ultimă generație, stagii de practică și alternativă muncă școlară .

Soluțiile de formare și activitățile academice sunt tăiate pe cele mai solicitate profiluri de pe piață, punând pasiunea, aptitudinile și creșterea fiecărui student în centrul tuturor.

Datorită acestei filozofii și metode de lucru, peste 87% dintre studenți își găsesc un loc de muncă la sfârșitul perioadei de pregătire.

Modartech Students at Graduation Day

De ce să alegi Modartech

  • Clase de numere închise
  • Personalul didactic din sistemul academic și de afaceri
  • Spații, structuri profesionale, tehnologii de ultimă generație și software
  • Întâlniri, ateliere, vizite ghidate la expoziții, spectacole, companii
  • O rețea de sute de companii din sector (proiecte educaționale - stagii - stagii de formare)
  • Evenimente, competiții internaționale, parade pentru promovarea studenților
  • Stagiu la sfârșitul cursului în Italia și în străinătate
  • Eliberarea de diplome academice echivalente cu gradul de absolvire, calificări recunoscute la nivel european
  • Plasarea postului: serviciu permanent de consultare la sfârșitul cursurilor (care durează cel puțin un an)
  • Burse: program de sprijinire a instruirii pentru a răsplăti pasiunea și talentul

Povestea noastră

Istituto Modartech : o poveste a unei pregătiri specializate care sprijină tinerii creativi la cele mai prestigioase premii

Istituto Modartech s-a născut din experiența actorilor specializați în formarea profesională cu scopul de a dezvolta un centru de pregătire de excelență în sprijinul tinerilor și al industriei.

De la măiestrie la artă, de la tehnică la tehnologie, fiecare element este integrat în metoda de instruire a Institutului. Cunostintele Modartech construite de-a lungul timpului reprezintă o moștenire tehnico-culturală disponibilă studenților și companiilor.

Excelența educațională, logistică și tehnologică a dus la autorizarea MIUR - Ministerul italian al Educației, Universității și Cercetării - să elibereze diplome academice în domeniul AFAM - Învățământ superior în artă, muzică și dans. Un titlu de studiu echivalent cu o diplomă de licență , în conformitate cu standardele universitare internaționale.

Astăzi, Istituto Modartech , reprezintă o rețea importantă formată din profesioniști, profesori, studenți și companii, fiecare urmând propria misiune caracterizată în principal prin instruirea resurselor umane care au abilitățile necesare în conformitate cu piața ocupării forței de muncă din sectoarele de specialitate. Este pregătit să înfrunte noi provocări pentru formarea generațiilor viitoare.

De la designul de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, până la confecții și confecționarea modelelor tradiționale și CAD, de peste 20 de ani în comunicare, grafică, web design și tehnologie multimedia, Institutul Modartech a contribuit la formarea a mii de tineri profesioniști.

Locații

Pontedera

Address
Viale Rinaldo Piaggio,7
56025 Pontedera, Toscana, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră