In Florence Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

1

Școala de limbă italiană din Florența

  • Prima școală de limbă italiană din Florența, acreditată de Ministerul Educației din Italia, pentru a preda limba și cultura italiană studenților străini.
  • Învățarea profesională de limbă superioară de calitate de la alt = "1948.
  • Succesul inovativ dedicat furnizării de formare lingvistică de cea mai bună calitate la nivel mondial.
  • Certificat de EAQUALS, Asociația Europeană pentru Servicii de Calitate Lingvistică, care garantează standardele înalte de educație de-a lungul anilor.
  • Situat frumos în interiorul Palatului Renaissance "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), proiectat de celebrul arhitect Florentin Cronaca.
  • Poziția centrală: Școala are vedere spre piața centrală numită Piazza S. Spirito , chiar în inima centrului vechi al orașului, la 300 m de Palatul Pitti, la 500 m de Ponte Vecchio și la Alt = "15 minute de mers pe jos de Catedrală .
  • Ușor de ajuns de oriunde în oraș și înconjurat de trattorii tipice, cafenele și ateliere tradiționale ale artizanilor.

Școala noastră de limbă italiană este compusă din unsprezece săli de clasă, un centru de învățare multimedia complet echipat, cu o gamă largă de resurse de învățare italiană, de la exerciții gramaticale tradiționale până la programe online, o sală de conferințe mare, un salon studențesc și o terasă mare însorită.

De ce să alegeți Academia InFlorence?

5Au ocazia de a studia într-o clădire datând din secolul al XVI-lea ...

Experiența de a trăi în orașul cunoscut sub numele de "Leaganul Renașterii". Academia InFlorence se află în cea mai veche parte a Florenței, în frumoasa piață Piazza S. Spirito, înconjurată de trattorii tipice, cafenele și ateliere tradiționale ale artizanilor, în centrul orașului, dar departe de zonele turistice aglomerate.

Au ocazia de a studia într-o clădire datând din secolul al XVI-lea, bogată în istorie și farmec florentin. Școala noastră este situată în Palazzo Guadagni și are 11 săli de clasă, un centru de învățare multimedia, o sală de conferințe, o zonă de relaxare pentru studenți și o terasă mare.

3

Credem în menținerea dimensiunilor clasei mici pentru a menține standardele de predare de înaltă calitate de la personalul nostru academic cu experiență.

Profesorii noștri de limbă calificată au o experiență considerabilă în domeniul predării limbilor italiene. Ei folosesc o varietate de abordări inovatoare pentru a proiecta un curs ideal pentru fiecare grup special. Unii membri ai cadrelor didactice sunt, de asemenea, formatori de cadre didactice.

Toți membrii personalului nostru au o experiență considerabilă în relațiile cu studenții din întreaga lume, astfel că există întotdeauna cineva care vă poate ajuta cu orice problemă, mare sau mică!

Locații

Florenţa

Eurocentres Firenze

Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Florenţa, Toscana, Italia
Număr de telefon
+39 055 213030