Citește Descrierea Oficială

1

Școala de limbă italiană din Florența

  • Prima școală de limbă italiană din Florența, acreditată de Ministerul Educației din Italia, pentru a preda limba și cultura italiană studenților străini.
  • Învățarea profesională de limbă superioară de calitate de la alt = "1948.
  • Membru al Fundației Elvețiene Eurocentres , care învață 8 limbi în 38 de locații din întreaga lume, cu mai mult decât alt = "15 000 de elevi pe an.
  • Succesul inovativ dedicat furnizării de formare lingvistică de cea mai bună calitate la nivel mondial.
  • Certificat de EAQUALS, Asociația Europeană pentru Servicii de Calitate Lingvistică, care garantează standardele înalte de educație de-a lungul anilor.
  • Situat frumos în interiorul Palatului Renaissance "Palazzo Guadagni" (alt = "1502), proiectat de celebrul arhitect Florentin Cronaca.
  • Poziția centrală: Școala are vedere spre piața centrală numită Piazza S. Spirito , chiar în inima centrului vechi al orașului, la 300 m de Palatul Pitti, la 500 m de Ponte Vecchio și la Alt = "15 minute de mers pe jos de Catedrală .
  • Ușor de ajuns de oriunde în oraș și înconjurat de trattorii tipice, cafenele și ateliere tradiționale ale artizanilor.

Școala noastră de limbă italiană este compusă din unsprezece săli de clasă, un centru de învățare multimedia complet echipat, cu o gamă largă de resurse de învățare italiană, de la exerciții gramaticale tradiționale până la programe online, o sală de conferințe mare, un salon studențesc și o terasă mare însorită.

De ce să alegeți Academia InFlorence?

5Au ocazia de a studia într-o clădire datând din secolul al XVI-lea ...

Experiența de a trăi în orașul cunoscut sub numele de "Leaganul Renașterii". Academia InFlorence se află în cea mai veche parte a Florenței, în frumoasa piață Piazza S. Spirito, înconjurată de trattorii tipice, cafenele și ateliere tradiționale ale artizanilor, în centrul orașului, dar departe de zonele turistice aglomerate.

Au ocazia de a studia într-o clădire datând din secolul al XVI-lea, bogată în istorie și farmec florentin. Școala noastră este situată în Palazzo Guadagni și are 11 săli de clasă, un centru de învățare multimedia, o sală de conferințe, o zonă de relaxare pentru studenți și o terasă mare.

3

Credem în menținerea dimensiunilor clasei mici pentru a menține standardele de predare de înaltă calitate de la personalul nostru academic cu experiență.

Profesorii noștri de limbă calificată au o experiență considerabilă în domeniul predării limbilor italiene. Ei folosesc o varietate de abordări inovatoare pentru a proiecta un curs ideal pentru fiecare grup special. Unii membri ai cadrelor didactice sunt, de asemenea, formatori de cadre didactice.

Toți membrii personalului nostru au o experiență considerabilă în relațiile cu studenții din întreaga lume, astfel că există întotdeauna cineva care vă poate ajuta cu orice problemă, mare sau mică!

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

In Florence Academy

Învăța cum să devină un actor cu o experiență pas-cu-pas care acționează și de formare în ecran cu acțiune. Învăța cum să devină un regizor de film. Theorical și lecții p ... [+]

Curs hotărând

Învăța cum să devină un actor cu o experiență pas-cu-pas care acționează și de formare în ecran cu acțiune.

Hotărând Caracteristici curs: Program: Acționând pentru filme, tehnici de auditie, ambarcațiunile de film, voce și mișcare, studiul scene, monologuri, metoda Meisner. La sfârșitul atelierului, fiecare elev primeste un cd-rom care conține lucrările efectuate, un certificat de participare, precum și posibilitatea de a lua o audiție în celebra agenție "La Bottega degli attori" din Roma. engleză disponibil 1 lectie = 50 minute prețurile de curs și durata: 2 luni Curs:4 lecții, 2 zile pe săptămână, 150 € 6 lecții, 3 zile pe săptămână, 180 € 4 luni Curs:4 lecții, 2 zile pe săptămână, 100 € 6 lecții, 3 zile pe săptămână, 180 € 6 luni Curs:4 lecții, 2 zile pe săptămână 100 € 4 lecții, 2 zile pe săptămână 120 € (privat) Curs de film Regie ... [-]
Italia Florence
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Part time
2 - 6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
In Florence Academy

Cursul se adresează studenților care sunt interesați de design interior și care doresc să înțeleagă aspectele tehnice și constructive ale spațiilor interioare, metodologi ... [+]

Cursul se adresează studenților care sunt interesați Design Interior și care doresc să înțeleagă aspectele tehnice și constructive ale spațiilor interioare, metodologiile de elaborare a conceptului de proiect și reprezentarea corespunzătoare a acestuia. Abordarea nu este numai tehnic, dar creativ, artistic și intuitiv. Fundamentele cursului au ca scop furnizarea de cunoștințe de diferite stiluri de interior, studiul de soluții, în industria mobilei, materialele utilizate, precum și diferitele posibilități din țesături; modele, culori și nuanțe.

[-]
Italia Florence
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Part time
1 - 8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
In Florence Academy

Cursul de design de moda își propune să ofere o introducere în Fashion Design italian și dezvoltarea unei colecții, cu o referire specială la italian de moda placa, creaț ... [+]

O Design vestimentar Curs își propune să ofere o introducere în Fashion Design italian și dezvoltarea unei colecții, cu o referire specială la italian de moda placa, creația sa practică și studiul de accesorii.

Cursul Design vestimentar își propune să introducă studenții modei prin mai multe căi, ajutându-le să nu numai pentru a îmbunătăți abilitățile lor practice de design vestimentar și de ilustrare, dar, de asemenea, pentru a dobândi o sensibilitate mai specifică și cu multiple fațete față de tot ce implica moda, cum ar fi, noi tendințe , aspectele tehnice de îmbrăcăminte / stiluri, influente ale istoriei asupra hainelor și abordările teoretice de a dezvolta și de a crea colecții de modă.... [-]

Italia Florence
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
Part time
2 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
In Florence Academy

Italian curs de gătit se concentreze în special pe bucătăria toscană și la sfârșitul fiecărei lecții se organizează o sesiune de degustare. ... [+]

Gătitul Italiană - Cursul

O Cursul italian gătit constă în prepararea unui meniu italian complet (2 feluri de mâncare tipic italiene + 1 desert). Italian curs de gătit se concentreze în special pe bucătăria toscană iar la sfârșitul fiecărei lecții se organizează o sesiune de degustare.

Caracteristici de bază de curs: (Lecții pe săptămână): 5 lecții practice pe săptămână (două sesiuni de gătit, în fiecare marți și joi după - amiază) 1 lectie = 50 minute Nivelurile de admitere: 0-9 Durata: De la 1 până la 12 săptămâni De asemenea , disponibil în limba engleză. Pretul cursului (pe săptămână): 70 Eur Taxa de înscriere: va fi percepută nici o taxă de înscriere în cazul în care un student este înscris într - un curs de italiană. În cazul în care studentul se înscrie în acest curs, fără a lua un curs de limbă va exista o bază non taxă de înscriere rambursabil de 15 €. Această taxă de 15 € trebuie plătită o singură dată, în cazul în care studentul se înscrie la mai mult de un curs suplimentar (de exemplu, în enrolls Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Gătitul Italiană - Curs profesional ... [-]
Italia Florence
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Part time
1 - 20 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
In Florence Academy

Experiență de viață în oraș cunoscut în întreaga lume ca fiind "leagănul Renașterii". InFlorence Academia poate fi găsită în cea mai veche parte din Florența, î ... [+]

De ce să alegeți InFlorence Academy?

Au posibilitatea de a studia într-o clădire datând din secolul al 16-lea ...

Experiență de viață în oraș cunoscut în întreaga lume ca fiind "leagănul Renașterii". InFlorence Academia poate fi găsită în cea mai veche parte din Florența, în piața frumoasă de Piazza S. Spirito înconjurat de trattorias tipice, cafenele și ateliere de lucru ale mesterilor tradiționale, în centrul orașului, dar departe de zonele turistice aglomerate.

Au posibilitatea de a studia într-o clădire datând din secolul al 16-lea, bogat, cu istorie și farmec florentină. Școala noastră se află în Palazzo Guadagni și are 11 săli de clasă, un centru de învățare multimedia, o sală de conferințe, o zonă de relaxare pentru studenți și o terasă mare.... [-]

Italia Florence
Înscriere Deschisă
Engleză,Italiană
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
In Florence Academy

Cursuri de italiană de limbă și cultură pentru elevii de toate vârstele și naționalități. Afla care una se potrivește cel mai bine pentru tine! De mult timp, timp scurt, ... [+]

Studii de limbă italiană

Cursuri de italiană de limbă și cultură pentru elevii de toate vârstele și naționalități. Afla care una se potrivește cel mai bine pentru tine! De mult timp, timp scurt, cursuri de grup sau lecții individuale, cursuri de limbi străine specializate pentru afaceri și turism, cursuri de pregatire pentru examene, și multe altele. Și, dacă tot nu găsiți pe cel care se potrivește cu nevoile dumneavoastră, întrebați personalul nostru pentru unele sfaturi personale sau programe personalizate!

standard 20 Standard 20 Cursul italian constă în 20 de lecții de limbă generale pe săptămână. Acesta este nucleul programului în care să ne asigurăm succesul de învățare. profesorul tău de clasă planuri cu atenție și un program echilibrat, complet integrat, variat în funcție de nevoile de învățare. 5 până la 10 ore pe săptămână sunt predate de către al doilea profesor în punerea în aplicare a planului săptămânal. În fiecare vineri, în timpul lecției de revizuire, veți avea posibilitatea de a privi înapoi peste săptămână și să facă sugestii pentru cel următor. Standardul 20 Cursul italian asigură un, program de învățare captivantă orientată spre rezultate atât studenți lung și pe termen scurt. Intensiv 25 - Curs de italiană Intensiv 25 este un sistem complet italian curs intensiv de limbă ideală pentru cei care doresc să se apuca de treabă în limba și cultura țării noastre nu numai de învățare sau de îmbunătățirea competențelor lingvistice , ci și descoperirea și aprofundarea cunoștințelor lor a artelor și culturii italiene. Adâncească cunoștințele de... [-]
Italia Florence
Înscriere Deschisă
Italiană
La zi
Part time
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Brochure Interattiva Eurocentres Firenze

Just a view

Eurocentres Firenze Japanese presentation

Florence Secret

How to spell in Italian

Florence Attitude

Eurocentres Firenze
Address
Piazza Santo Spirito, 9
50125 Florence, Tuscany, Italia
Website
Număr de telefon
+39 055 213030