Istituto Italiano di Fotografia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu campania noastră Early Booking puteți obține o reducere de 15% la taxa de curs, dacă ați face plata integrală până la 28 februarie 2017.

Istituto Italiano di Fotografia a fost timp de 20 ani un lider de școală în domeniul formării profesionale în Italia. Instruirea în IIF se caracterizează prin integralitatea sa și pentru abordarea sa practică și profesională, care variază printre cele mai importante sectoare din lumea fotografiei.

Misiunea IIF este de a oferi un preparat din fotografie care este limba expresiv solid, complet și modern de stil și inovație. Obiectivul principal este ca elevii să dezvolte sensibilitatea și înțelegere critică necesară să abordeze piața de fotografie într-un mod mult mai expresiv și dinamic în care este posibil.

Exclusivitate

Istituto Italiano di Fotografia este împărțit în trei secțiuni care lucreaza sinergic pentru a face de formare care afunda imediat studentul în realitate prin experiențe concrete și proiecte creative în colaborare cu editorii și companii.

Dimensiunea: o realitate adecvat pentru elev

Istituto Italiano di Fotografia este o realitate adecvat pentru elev, un laborator fotografic în care toată lumea este asistat educațional, profesional și personal.

Un loc pentru cultivarea abilitățile lor și abilitățile expresive și creative, în urma o cale individuală și personalizată a creșterii realizate în raport cu profesorii și schimburile cu colegii.

A, atmosfera "de familie", de bun-venit care promovează dobândirea de competențe necesare pentru a deveni profesioniști formați, fotografi capabile să-și exprime creativitatea printr-o si original unic, personal.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de vară de fotografie de bază

Campus Cu normă întreagă 51 ore June 2019 Italia Milan

[+]

Echipament necesar:

• Aparat foto digital cu mod manual, card de memorie și baterie compatibil cu camera digitală

• Încărcătorul de baterii (și adaptorul la sursa de energie europeană dacă vine din afara Italiei)

[-]

Curs de vară pentru fotografie

Campus Cu normă întreagă 30 ore July 2019 Italia Milan

Un curs intensiv care urmărește să ofere participanților, care posedă deja tehnicile fotografice de bază, instrumentele necesare pentru a învăța metodele, trucurile și dificultățile fotografiilor profesionale în domeniul alimentelor. Studentul va învăța să-și planifice și să-și organizeze propriul proces creativ, pornind de la ideea proiectului, apoi să treacă prin procesul de cercetare pentru subiectele propuse, planificând pentru următoarele etape operaționale: fotografiere, post-producție și elaborarea produsului final. Fotografii vor avea, de asemenea, capacitatea de a interacționa cu diferite figuri care lucrează în lumea hranei și fotografiei profesionale. [+]

Prezentare generală

Un curs intensiv care urmărește să ofere participanților, care posedă deja tehnicile fotografice de bază, instrumentele necesare pentru a învăța metodele, trucurile și dificultățile fotografiilor profesionale în domeniul alimentelor. Studentul va învăța să-și planifice și să-și organizeze propriul proces creativ, pornind de la ideea proiectului, apoi să treacă prin procesul de cercetare pentru subiectele propuse, planificând pentru următoarele etape operaționale: fotografiere, post-producție și elaborarea produsului final. Fotografii vor avea, de asemenea, capacitatea de a interacționa cu diferite figuri care lucrează în lumea hranei și fotografiei profesionale.... [-]


Fotografie și curs de vară de moda

Campus Cu normă întreagă 60 ore July 2019 Italia Milan

Acest curs unic reunește conceptele-cheie ale atât fotografie și moda pentru a oferi studenților cu cunoștințe introductivă și competențe în fotografia de moda. Subliniind atât abilitățile tehnice și de fotografie industria modei înțelegere, acest curs oferă studenților o înțelegere bine rotunjite de afaceri a modei și rolul fotografului de moda in cadrul industriei. Pentru a oferi studenților o perspectivă reală "insider", acest curs include, de asemenea, interacțiuni cu fotografi de modă stabili, alcătuiesc artiști și agenții de modelare. [+]

Prezentare generală:

Acest curs unic reunește conceptele-cheie ale atât fotografie și moda pentru a oferi studenților cu cunoștințe introductivă și competențe în fotografia de moda. Subliniind atât abilitățile tehnice și de fotografie industria modei înțelegere, acest curs oferă studenților o înțelegere bine rotunjite de afaceri a modei și rolul fotografului de moda in cadrul industriei. Pentru a oferi studenților o perspectivă reală "insider", acest curs include, de asemenea, interacțiuni cu fotografi de modă stabili, alcătuiesc artiști și agenții de modelare.

Oferit de: Istituto Italiano di Fotografie (IIF) & Istituto di Moda Burgo (IMB)

... [-]