Citește Descrierea Oficială

școală de limba Oamenii Campus pentru cei care doresc să învețe limbi străine și a înființat într-o lume din ce în ce mai globalizată, limbă străină a devenit un instrument foarte competitiv. Școala, cunoscut anterior ca Luca Fundația Campus, campusul Fundația mai mult de un deceniu, a fost implicat în cercetare și educație, afaceri avansate de formare, turism și managementul domeniu al Universității.

profesori de limbi străine limba maternă profesor de școală Campus sunt de cunoștințe profesionale de înaltă și o vastă experiență internațională în domeniu.

cafenea

Atât un prietenos și cald, dar, de asemenea, să se bucure de frumosul peisaj al spațiului pe dealurile Lucca, unde elevii și profesorii se pot bucura de un frumos timp de odihnă suplimentar. De luni până vineri de la ora 14.30 20:30 - litera

bibliotecă

Biblioteca are 48 mese de lectură și cu acces Wi-Fi, muzeul are mai mult de 2.500 de patrimoniul cultural înregistrat, aceste cărți se numără aspecte ale domeniului istoriei, literaturii, artei, economie, bogată și colectarea tot mai mare de conținut pentru unele din industria turismului cunoștințele și publicațiile indigene.

Reading Room: de luni până vineri de la 21:00 la 19.00 puncte

sălile de clasă multimedia

școală de limbi străine Campus are săli de clasă dotate cu echipamente moderne de predare, în care două săli de calculatoare și o sală de clasă laborator de limbă în Toscana cele mai inovatoare. De luni până vineri de la 21:00 la 19.00 puncte

trafic

Școala oferă un serviciu de transfer gratuit la și de la școală și centrul orașului Lucca. Școala dispune, de asemenea, parcare mare, și foarte ușor de utilizat pentru persoanele cu handicap.

ședere

apartament

Școlile trebuie să fie partajate ca simple sau duble, apartamente de lux oferă studenților, apartament baie si utilitati bucatarie, un apartament în apropiere de centrul de Lucca sau la școală.

citate de preț și vedea o mulțime

Lucca San Frediano Hoteluri

Acest hotel este situat în centrul orașului antic Lucca, în plus față de hotelul oferă camere private, cu băi separate (inclusiv single, duble, triple și cvadruple), dar, de asemenea, oferă o toaletă publică poate trăi cu 6-8 cameră mare individual, care grup de cazare de călătorie pentru familii este, de asemenea, o opțiune foarte bună. ceas preț de disponibilitate.

Hoteluri și „cazare și mic dejun“ Family Hostel

Școlile pot, de asemenea, trebuie să trăiască în două stele la hotel de patru stele sau „cazare și mic dejun“ căminelor studențești de familie pentru aceste alegeri. Aceste hoteluri stele și „cazare și mic dejun“ Hotel de familie, unele în centrul orașului vechi din Lucca, iar unele sate din apropierea școlii, cu cooperarea tuturor hotelurilor și hanuri noastre au un standard ridicat de facilități și de calitate de încredere .

Prețurile pornesc de la € 50,00 pe persoană, pe noapte, inclusiv micul dejun.

Școala oferă doar asistență pentru studenți și proprietari, relația dintre părți nu își asumă nici o responsabilitate.

studenți * cursuri de limbă italiană pentru străini s-au înregistrat gratuit

Orașul de Lucca

Luka pentru că au pereți 15,16 clădire din secolul este renumit pentru întreaga periferie 4,5 km înconjurat orașul antic Lucca, ea este unul dintre cei patru pereți ai vechea capitală a Italiei, pentru celelalte trei (Ferrara , Grosseto și Berga magie). prezența peretelui oraș antic, de asemenea, face ca centrul istoric al orașului aproape intact pentru a păstra aspectul original, există mai multe clădiri de interes arhitectural, cum ar fi mai mult de 100 (și non-religioase ) imens palat biserici medievale religioase, turnuri, turn de clopot, monumente și au un stil excelent linie al Renașterii.

Orașul are, de asemenea, spații urbane frumoase, atunci când numărul de cea mai faimoasă piață amfiteatru, caracteristicile sale este cu siguranta doar din lume, pe Plaza de arhitectul Lorenzo Bellini Noto Amfiteatrul Roman stabilită.

Strada principală este o bucată de orașul antic de stradă medievale înguste Fillungo, care reunește cea mai mare stradă de magazine din oraș.

Din cauza monumentele sale istorice bogate, cel mai recent, UNESCO a propus Lucca lista „patrimoniului mondial“, a recomandărilor.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Fondazione Campus

Cursurile școlare Campus lingvistice pentru străini sunt create în scopul de a face elevul să dobândească un italian care este util în viața de zi cu zi ... [+]

Cursurile școlare Campus lingvistice pentru străini sunt create în scopul de a face elevul să dobândească un italian care este util în viața de zi cu zi și în lumea profesională.

Cadrele didactice

Profesorii sunt toți absolvenții, cu un nivel ridicat de profesionalism și expertiză de predare. Metodologia utilizată este avansat și combinate cu asistență personalizată și îndrumare.

Personalizarea programe educaționale Analiza preliminara a competențelor lingvistice cu test de nivel gratuit. Crearea de programe ad-hoc, bazate pe nevoile studenților. Programe bazate pe nivel de competență elevului și lecții axate pe teme specifice implicate atât în ​​viața de zi cu zi și la locul de muncă personalizată. Metodă de predare ... [-]
Italia Lucca
Înscriere Deschisă
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fondazione Campus

Cursul este oferit studenților de la toate nivelurile. Ca urmare a abordării individuale, flexibilitate și selectarea materialelor, rata maximă ... [+]

Cursuri de campus școală de limbi străine permite unui străin să înțeleagă cotidianul italian, și utilizați-l în zona de lucru.

Educatori

Cadrele didactice - vorbitori nativi de excelență și experți în educație. Utilizați cea mai recentă metodologie de predare, îndrumare și abordare personală.

Personalizare curs de formare: O analiză preliminară a competențelor lingvistice cu ajutorul testului liber; - Crearea unui program adecvat în funcție de nevoile studentului; - Crearea unei cunoștințe personale a programului de student, respectiv. Clasele sunt efectuate atât pe tema vieții de zi cu zi, precum și pe o temă specială.

Cursul este oferit studenților de la toate nivelurile. Ca urmare a abordării individuale, flexibilitate și selecția materialelor, curs pentru a satisface nevoile fiecărui elev. Durata cursului depinde de obiectivele stabilite.... [-]

Italia Lucca
Înscriere Deschisă
La zi
10 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fondazione Campus

Scoala Limba Campus - datorită experienței didactice termen lung efectuate de către Fondazione sale - a creat cursuri de specializare de limba dedicate tuturor celor care ... [+]

Cursurile școlare Campus lingvistice pentru străini sunt create în scopul de a face elevul să dobândească un italian care este util în viața de zi cu zi și în lumea profesională.

Cadrele didactice

Profesorii sunt toți absolvenții, cu un nivel ridicat de profesionalism și expertiză de predare. Metodologia utilizată este avansat și combinate cu asistență personalizată și îndrumare.

Personalizarea programe educaționale Analiza preliminara a competențelor lingvistice cu test de nivel gratuit. Crearea de programe ad-hoc, bazate pe nevoile studenților. Programe bazate pe nivel de competență elevului și lecții axate pe teme specifice implicate atât în ​​viața de zi cu zi și la locul de muncă personalizată. ... [-]
Italia Lucca
Înscriere Deschisă
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fondazione Campus

Școala de Campus Limba italiană are ca scop de a instrui studenți, manageri și cetățeni din întreaga lume pentru utilizarea limbii și a ... [+]

Școala de Campus Limba italiană are ca scop de a instrui studenți, manageri și cetățeni din întreaga lume pentru utilizarea limbii și cunoașterea culturii italiene. Cadrele didactice sunt calificați și au o experiență considerabilă în predarea limbii italiene pentru străini.

Școala are un acord de Lucca Campus Limba Italiana, semnat cu Universitatea pentru Străini din Siena, de predare cu atenție limbii și culturii italiene pentru străini, în general, și studenți ai proiectelor "MARCO POLO" si "Turandot" în special, și este recunoscut ca grat de examinare / competență lingvistică B1 / B2 prevăzut de Italia-China interguvernamental valabil pentru înscrierea la universitățile italiene pentru studenții chinezi cu privire la programele de mai sus menționat.... [-]

Italia Lucca
Contactează şcoala
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video Scuola Lingue