Fondazione Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

școală de limba Oamenii Campus pentru cei care doresc să învețe limbi străine și a înființat într-o lume din ce în ce mai globalizată, limbă străină a devenit un instrument foarte competitiv. Școala, cunoscut anterior ca Luca Fundația Campus, campusul Fundația mai mult de un deceniu, a fost implicat în cercetare și educație, afaceri avansate de formare, turism și managementul domeniu al Universității.

profesori de limbi străine limba maternă profesor de școală Campus sunt de cunoștințe profesionale de înaltă și o vastă experiență internațională în domeniu.

cafenea

Atât un prietenos și cald, dar, de asemenea, să se bucure de frumosul peisaj al spațiului pe dealurile Lucca, unde elevii și profesorii se pot bucura de un frumos timp de odihnă suplimentar. De luni până vineri de la ora 14.30 20:30 - litera

bibliotecă

Biblioteca are 48 mese de lectură și cu acces Wi-Fi, muzeul are mai mult de 2.500 de patrimoniul cultural înregistrat, aceste cărți se numără aspecte ale domeniului istoriei, literaturii, artei, economie, bogată și colectarea tot mai mare de conținut pentru unele din industria turismului cunoștințele și publicațiile indigene.

Reading Room: de luni până vineri de la 21:00 la 19.00 puncte

sălile de clasă multimedia

școală de limbi străine Campus are săli de clasă dotate cu echipamente moderne de predare, în care două săli de calculatoare și o sală de clasă laborator de limbă în Toscana cele mai inovatoare. De luni până vineri de la 21:00 la 19.00 puncte

trafic

Școala oferă un serviciu de transfer gratuit la și de la școală și centrul orașului Lucca. Școala dispune, de asemenea, parcare mare, și foarte ușor de utilizat pentru persoanele cu handicap.

ședere

apartament

Școlile trebuie să fie partajate ca simple sau duble, apartamente de lux oferă studenților, apartament baie si utilitati bucatarie, un apartament în apropiere de centrul de Lucca sau la școală.

citate de preț și vedea o mulțime

Lucca San Frediano Hoteluri

Acest hotel este situat în centrul orașului antic Lucca, în plus față de hotelul oferă camere private, cu băi separate (inclusiv single, duble, triple și cvadruple), dar, de asemenea, oferă o toaletă publică poate trăi cu 6-8 cameră mare individual, care grup de cazare de călătorie pentru familii este, de asemenea, o opțiune foarte bună. ceas preț de disponibilitate.

Hoteluri și „cazare și mic dejun“ Family Hostel

Școlile pot, de asemenea, trebuie să trăiască în două stele la hotel de patru stele sau „cazare și mic dejun“ căminelor studențești de familie pentru aceste alegeri. Aceste hoteluri stele și „cazare și mic dejun“ Hotel de familie, unele în centrul orașului vechi din Lucca, iar unele sate din apropierea școlii, cu cooperarea tuturor hotelurilor și hanuri noastre au un standard ridicat de facilități și de calitate de încredere .

Prețurile pornesc de la € 50,00 pe persoană, pe noapte, inclusiv micul dejun.

Școala oferă doar asistență pentru studenți și proprietari, relația dintre părți nu își asumă nici o responsabilitate.

studenți * cursuri de limbă italiană pentru străini s-au înregistrat gratuit

Orașul de Lucca

Luka pentru că au pereți 15,16 clădire din secolul este renumit pentru întreaga periferie 4,5 km înconjurat orașul antic Lucca, ea este unul dintre cei patru pereți ai vechea capitală a Italiei, pentru celelalte trei (Ferrara , Grosseto și Berga magie). prezența peretelui oraș antic, de asemenea, face ca centrul istoric al orașului aproape intact pentru a păstra aspectul original, există mai multe clădiri de interes arhitectural, cum ar fi mai mult de 100 (și non-religioase ) imens palat biserici medievale religioase, turnuri, turn de clopot, monumente și au un stil excelent linie al Renașterii.

Orașul are, de asemenea, spații urbane frumoase, atunci când numărul de cea mai faimoasă piață amfiteatru, caracteristicile sale este cu siguranta doar din lume, pe Plaza de arhitectul Lorenzo Bellini Noto Amfiteatrul Roman stabilită.

Strada principală este o bucată de orașul antic de stradă medievale înguste Fillungo, care reunește cea mai mare stradă de magazine din oraș.

Din cauza monumentele sale istorice bogate, cel mai recent, UNESCO a propus Lucca lista „patrimoniului mondial“, a recomandărilor.

Locații

Lucca

Address
Fondazione Campus | Via del Seminario Prima, 790 - Monte San Quirico
55100 Lucca, Toscana, Italia