Eurotech Flight School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Obiectivul Eurotech Flight School este obținerea licenței de elicopter privat (PPL (H) în conformitate cu JAR-FCL. Licența permite studenților să efectueze un pilot privat pe elicoptere cu un singur motor, în zboruri necomerciale.

Formare de zbor

După cum era de așteptat de la JAR-FCL 2.125, pentru realizarea PPL (H) este necesară cel puțin 45 de ore de zbor, dintre care 29 sunt duale și celălalt ca solist. Orele vor fi rezervate cu 1 sau 2 zile în avans, cu posibilitatea de a zbura în timpul vacanțelor. Permisul comercial CPL (H), care urmează PPL (H) include 35 de ore de zbor cu un instructor și clase dedicate. Elicoptere folosite pentru antrenament: zboruri Robinson R22 Beta / Beta II 7 zile din 7 inclusiv sărbători.

Curs de teorie

Cursul este format din aproximativ 100 de ore de teorie, distribuite în următoarele domenii: drept aerian; cunoștințele generale despre aeronave, performanța și planificarea, performanța umană și limitările acesteia; meteorologie, navigație, proceduri operaționale, principii de zbor. Organizația trebuie să furnizeze fiecărui student toate cărțile necesare cursului.

Frecvență și durată

A fi aranjate în funcție de nevoile cursanților. În general, 2/3 ore o seară pe săptămână. Lecții specifice la sfârșitul programului pentru pregătirea testului de examen. Există, de asemenea, zboruri de încercare de 20 de minute.

O societate modernă și eficientă

Eurotech a fost fondată în 1995 de Roberto Grazioli, pilot și inginer de elicopter bine cunoscut și apreciat în toată Italia și în străinătate. Eurotech a început ca companie de service pentru elicoptere JAR 145 (astăzi este PARTEA 145). Datorită expansiunii rapide a afacerilor, în 1998, Eurotech sa mutat la Caiolo din Lombardia (provincia Sondrio) într-o clădire nouă construită special pentru a satisface nevoile unei companii moderne de întreținere a elicopterelor. Baza are acum un total de 2.000 mp de birouri și hangare, un teren de aterizare cu elicoptere de peste 5000 de metri pătrați, cu o instalație pentru furnizarea benzinei și kerosenului pentru aviație și are peste 30 de profesioniști și tehnicieni.

Locații

Caiolo

Address
Via Valeriana, 8, Caiolo, Sondrio
23010 Caiolo, Lombardia, Italia