Citește Descrierea Oficială

O universitate internațională bazată pe o mare tradiție a valorilor umane, angajată în conducerea viitoarelor generații și profesioniști. O alegere excelentă atât pentru educația etică, cât și pentru cea culturală.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Cine suntem noi

O universitate italiană

European University of Rome (EUR) este o universitate privată , recunoscută din punct de vedere juridic, care eliberează calificări academice cu valoare juridică. EUR oferă diplome de licență în economie și management de afaceri (L-18), științe psihologice și tehnici (L-24) și turism și managementul terenurilor (L-15); Master în Managementul Economiei și Inovației (LM-56) și Psihologie (LM-51); Un singur ciclu de masterat de licență Master în Drept (LMG-01) și Științe ale învățământului primar (LM-85 bis). Mai mult, oferă doctorat. cursuri de perfecționare și specializare.

creştin

European University of Rome , înființată în 2004 de către congregația religioasă a legionarilor lui Hristos , face parte din marea tradiție a Bisericii Catolice și o rețea internațională de universități.

În cazul în care elevul se află în centrul unui proiect educațional inovator

Anii dedicați învățământului superior reprezintă un moment interesant și decisiv al vieții: European University of Rome ghidează pe tineri pentru ca alegerea lor universitară să fie analizată cu atenție în funcție de atitudinile și aspirațiile lor; în acest fel, talentele fiecărui elev sunt evaluate personal, garantându-le accesul la o gamă largă de cunoștințe și, în același timp, reducând riscul căilor problematice.

Proiectul European University of Rome este localizat într-un campus modern organizat și bazat pe centralizarea studenților . Cursurile oferite de European University of Rome se caracterizează printr-o metodă participativă care permite studenților să stabilească o relație directă cu profesorii , în spiritul unei comunități academice autentice. Aceste cursuri se caracterizează printr- un nivel ridicat de conținut de învățare și o organizație eficientă de predare .

Oferta curriculară a diferitelor cursuri de gradul include activități de responsabilitate socială și dezvoltarea abilităților personale pentru a stimula creșterea personală, autonomia și confruntarea pozitivă și angajamentul față de ceilalți.

Oportunitățile multiple de a finaliza formarea academică cu perioade de studii în străinătate îi permit elevilor să își perfecționeze abilitățile lingvistice , să-și extindă orizontul cultural și să trăiască experiențe importante pentru dezvoltarea umană și profesională.

European University of Rome însoțește, de asemenea, absolvenți în accesarea lumii muncii , oferind stagii și stagii, împreună cu cursuri de pregătire pentru interviuri, examene de calificare pentru exercitarea profesiilor și pentru examene de stat.

În serviciul unei noi dezvoltări globale a societății

European University of Rome pregătește profesioniști serioși și capabili, pregătește oamenii cu un sistem solid de valori , conștienți de rolul lor în societate, care va fi responsabil de construirea binelui comun și de promovarea demnității persoanei.

Università Europea di Roma : Instruim oamenii, pregătim profesioniști.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

European University of Rome

Școala de vară UER își propune să ofere o înțelegere amplă și aprofundată a implicațiilor juridice ale aspectelor cele mai relevante ale comerțului internațional, atât pe ... [+]

Școala de vară UER își propune să ofere o înțelegere amplă și aprofundată a implicațiilor juridice ale aspectelor cele mai relevante ale comerțului internațional, atât pe o perspectivă substanțială, cât și pe cea procedurală. Programul combină prelegeri la nivel înalt și pregătire profesionalizată oferite de profesori, avocați, manageri și experți care operează pe piețele internaționale.

Toate prelegerile sunt prezentate în limba engleză și subiectul abordat, cum ar fi contractele transnaționale, acordurile de cooperare, finanțarea proiectelor, echitatea și încrederea, arbitrajul comercial internațional și soluționarea disputelor interstatale la OMC.... [-]

Italia Rome
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

UER-Life

Unversità Europea di Roma: UER