European University of Rome

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O universitate internațională bazată pe o mare tradiție a valorilor umane, angajată în conducerea viitoarelor generații și profesioniști. O alegere excelentă atât pentru educația etică, cât și pentru cea culturală.112023_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Cine suntem noi

O universitate italiană

European University of Rome (EUR) este o universitate privată , recunoscută din punct de vedere juridic, care eliberează calificări academice cu valoare juridică. EUR oferă diplome de licență în economie și management de afaceri (L-18), științe psihologice și tehnici (L-24) și turism și managementul terenurilor (L-15); Master în Managementul Economiei și Inovației (LM-56) și Psihologie (LM-51); Un singur ciclu de masterat de licență Master în Drept (LMG-01) și Științe ale învățământului primar (LM-85 bis). Mai mult, oferă doctorat. cursuri de perfecționare și specializare.

creştin

European University of Rome , înființată în 2004 de către congregația religioasă a legionarilor lui Hristos , face parte din marea tradiție a Bisericii Catolice și o rețea internațională de universități.

În cazul în care elevul se află în centrul unui proiect educațional inovator

Anii dedicați învățământului superior reprezintă un moment interesant și decisiv al vieții: European University of Rome ghidează pe tineri pentru ca alegerea lor universitară să fie analizată cu atenție în funcție de atitudinile și aspirațiile lor; în acest fel, talentele fiecărui elev sunt evaluate personal, garantându-le accesul la o gamă largă de cunoștințe și, în același timp, reducând riscul căilor problematice.

Proiectul European University of Rome este localizat într-un campus modern organizat și bazat pe centralizarea studenților . Cursurile oferite de European University of Rome se caracterizează printr-o metodă participativă care permite studenților să stabilească o relație directă cu profesorii , în spiritul unei comunități academice autentice. Aceste cursuri se caracterizează printr- un nivel ridicat de conținut de învățare și o organizație eficientă de predare .

Oferta curriculară a diferitelor cursuri de gradul include activități de responsabilitate socială și dezvoltarea abilităților personale pentru a stimula creșterea personală, autonomia și confruntarea pozitivă și angajamentul față de ceilalți.

Oportunitățile multiple de a finaliza formarea academică cu perioade de studii în străinătate îi permit elevilor să își perfecționeze abilitățile lingvistice , să-și extindă orizontul cultural și să trăiască experiențe importante pentru dezvoltarea umană și profesională.

European University of Rome însoțește, de asemenea, absolvenți în accesarea lumii muncii , oferind stagii și stagii, împreună cu cursuri de pregătire pentru interviuri, examene de calificare pentru exercitarea profesiilor și pentru examene de stat.

În serviciul unei noi dezvoltări globale a societății

European University of Rome pregătește profesioniști serioși și capabili, pregătește oamenii cu un sistem solid de valori , conștienți de rolul lor în societate, care va fi responsabil de construirea binelui comun și de promovarea demnității persoanei.

Università Europea di Roma : Instruim oamenii, pregătim profesioniști.

Locații

Roma

Address
Via degli Aldobrandeschi, 190
00163 Roma, Lazio, Italia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră