European Cultural Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scopul European Cultural Academy este de a spori cunoștințele și de a vă dezvolta cariera în Artă, Arhitectură și Industriile Creative.

Timp de mai mult de un deceniu am ajutat comunitățile creative să crească vizibilitatea, să construiască conexiuni și să aibă un impact durabil asupra carierei lor. În cursurile noastre, ne împărtășim perspectivele organizatorilor de expoziții internaționale și Pavilioane Bienale, Săptămâna de Artă de Performanță, Premiul Design și Premiile de Arhitectură, precum și simpozioane, conferințe și rezidențe.

Facultatea noastră include artiști, designeri, curatori, galeriști, arhitecți și oameni de știință care vă vor ajuta să construiți abilitățile necesare și să vă permiteți să navigați printr-o industrie opacă și foarte competitivă.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Abordarea noastră

European Cultural Academy subliniază soluțiile practice. Veți ajunge în spatele scenei Bienalei și veți învăța să colaborați cu guverne, artiști, fundații și sponsori. La sfârșitul cursului, veți crea un proiect real (de ex. Un proiect de expoziție, o lucrare de artă, o publicație, un eveniment etc.) care ar putea fi adăugate în portofoliul / CV-ul dvs. și veți avea posibilitatea de a le prezenta publicului.

Profesorii proeminenți în domenii conexe asigură o componentă academică solidă și vă vor permite să obțineți o perspectivă mai largă.

Cine poate aplica

Participanții noștri provin din toate mediile și cursul este deschis pentru oricine are un interes în artă și arhitectură. Dacă sunteți un reprezentant al universității și doriți să organizați un program pentru elevii dvs., îl putem personaliza în funcție de nevoile dvs.

Solicitanții individuali sunt bineveniți să solicite anumite date, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

Durata este de la 1 la 2 săptămâni. Academia se desfășoară pe tot parcursul anului, deși perioada cea mai optimă ar fi în timpul Bienalei (mai-noiembrie).

Locație

Veneția, Italia. Avem patru palazzo-uri istorice în centrul Veneției unde găzduim expoziții și putem oferi studenților o experiență unică în spatele scenei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:


Cursuri de artă, arhitectură și urbanism în cadrul Bienalei de la Veneția

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 săptămâni Înscriere Deschisă Italia Venice

Vă place arta, arhitectura și designul urban. Vrei să te conectezi cu oameni care mișcă idei creative chiar acum. Vino la una, două sau trei săptămâni pentru a te bucura de Veneția ca pe un interior și ai o experiență practică interesantă în străinătate. [+]

CURS EXTERN: VENITUL BIENNALE REVEALAT - ÎNTRE EXPERIENȚA SCENA

Perioada: 7-12 decembrie sau 18-23 noiembrie 2019

Clase:

Cursul vă conectează cu experți de pe piața de artă și vă permite să experimentați realitatea din spatele Bienalei de la Veneția și evenimentele sale paralele.

Veți descoperi expoziția în conversații cu artiștii, curatorii, galeriștii și, bineînțeles, echipa Bienalei. Este o experiență structurată și inspirată.

Programul din luna mai are loc în timpul săptămânii de deschidere. Programul din noiembrie este programat în săptămâna finală, făcându-l o experiență specială la Bienala. Alături de sesiuni vom vizita Bienala de la Giardini și Arsenale, expoziția Personal Structures și colecția Peggy Guggenheim.... [-]


CONTEMPORAREA ARHITECTURII - CUM SĂ FACEȚI IDEILE DUMNEAVOASTRĂ.

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni July 2019 Italia Venice

Cursul de Arhitectură Contemporană este un curs bazat pe proiecte care învață tehnici puternice de povestire pentru practica arhitecturii contemporane. În timpul cursului veți lucra la un grup și la un proiect individual. [+]

CONTEMPORAREA ARHITECTURII - CUM SĂ FACEȚI IDEILE DUMNEAVOASTRĂ.

DATA: 8 - 20 iulie 2019

Despre curs

În timpul cursului vom examina cele mai puternice strategii de comunicare pentru arhitecți și vom învăța cum să le integrăm în practica dvs. zilnică.

În prima săptămână la Veneția veți vizita și studia cele mai bune proiecte de arhitectură din oraș, strategii de revizuire și narațiuni în jurul lor.

În cea de-a doua săptămână, experții noștri împărtășesc opiniile cu privire la modul de utilizare a instrumentelor de comunicare în mod corect. Veți practica să prezentați în mod public alegerile dvs. de design și să utilizați schițe, diagrame, modele, video și interpretări pentru a vă observa ideile.... [-]


CONTEMPORARY ART - STRATEGII DE DEZVOLTARE

Campus Cu normă întreagă 2 săptămâni July 2019 Italia Venice

Cursul de Artă Contemporană este conceput pentru a vă ajuta să vă executați proiectele creative. Acesta vă echipează cu cunoștințele din industrie care vă vor avansa cariera în sectorul creativ. [+]

CONTEMPORARY ART - STRATEGII DE DEZVOLTARE

DATE: 15 iulie -27 iulie 2019

Despre curs

Programul se concentrează pe piața artei contemporane și pe modalitățile de a se implica în aceasta. Scopul cursului este de a vă transforma de la consumator la producător în domeniul cultural.

Q

În colaborare cu Danielle Krysa aka TheEalousCurator.

Cine poate aplica?

Cursul este conceput pentru mintea creativă curioasă. Elevii, curatorii, lucrătorii muzeului, artiștii și iubitorii de artă sunt bineveniți. În medie, există aproximativ 11 naționalități pe grup.

NB ECA este un program non-credit, non-grad profesional. Studenții universitari vor primi credite doar dacă universitatea lor are un parteneriat cu ECA.... [-]


City Lab Veneția: Spațiu - Oameni - Posibilități

Campus Cu normă întreagă 1 săptămână July 2019 Italia Venice

În cursul de o săptămână, explorăm critic și jucaus spațiul public nu numai ca o "generozitate" pe care arhitectura o poate oferi societății, ci și ca o condiție politică, socială și profund urbană. [+]

Despre curs:

În cursul de o săptămână, explorăm critic și jucaus spațiul public nu numai ca o "generozitate" pe care arhitectura o poate oferi societății, ci și ca o condiție politică, socială și profund urbană. Spațiul public nu este pur și simplu găsit sau chiar conceput, este trăit și făcut; pe scurt, spațiul public este emancipator. Pentru astfel de reflecții, folosim atât expozițiile Bienalei, cât și orașul Veneția ca site-uri de teren.

Într-un set variat de prelegeri, ateliere de lucru, discuții și excursii cu experți locali și internaționali, vom analiza condițiile - potențiale și restricții - care fac posibile spațiul public pentru diferite grupuri de oameni din Veneția, dar și în orașe din general.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
Venice, Veneto, 30124 IT
Mass-Media Socială