Citește Descrierea Oficială

Scopul European Cultural Academy este de a spori cunoștințele și de a vă dezvolta cariera în Artă, Arhitectură și Industriile Creative.

Timp de mai mult de un deceniu am ajutat comunitățile creative să crească vizibilitatea, să construiască conexiuni și să aibă un impact durabil asupra carierei lor. În cursurile noastre, ne împărtășim perspectivele organizatorilor de expoziții internaționale și Pavilioane Bienale, Săptămâna de Artă de Performanță, Premiul Design și Premiile de Arhitectură, precum și simpozioane, conferințe și rezidențe.

Facultatea noastră include artiști, designeri, curatori, galeriști, arhitecți și oameni de știință care vă vor ajuta să construiți abilitățile necesare și să vă permiteți să navigați printr-o industrie opacă și foarte competitivă.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Abordarea noastră

European Cultural Academy subliniază soluțiile practice. Veți ajunge în spatele scenei Bienalei și veți învăța să colaborați cu guverne, artiști, fundații și sponsori. La sfârșitul cursului, veți crea un proiect real (de ex. Un proiect de expoziție, o lucrare de artă, o publicație, un eveniment etc.) care ar putea fi adăugate în portofoliul / CV-ul dvs. și veți avea posibilitatea de a le prezenta publicului.

Profesorii proeminenți în domenii conexe asigură o componentă academică solidă și vă vor permite să obțineți o perspectivă mai largă.

Cine poate aplica

Participanții noștri provin din toate mediile și cursul este deschis pentru oricine are un interes în artă și arhitectură. Dacă sunteți un reprezentant al universității și doriți să organizați un program pentru elevii dvs., îl putem personaliza în funcție de nevoile dvs.

Solicitanții individuali sunt bineveniți să solicite anumite date, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

Durata este de la 1 la 2 săptămâni. Academia se desfășoară pe tot parcursul anului, deși perioada cea mai optimă ar fi în timpul Bienalei (mai-noiembrie).

Locație

Veneția, Italia. Avem patru palazzo-uri istorice în centrul Veneției unde găzduim expoziții și putem oferi studenților o experiență unică în spatele scenei.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:


European Cultural Academy

Vă place arta, arhitectura și designul urban. Vrei să te conectezi cu oameni care mișcă idei creative chiar acum. Vino la una, două sau trei săptămâni pentru a te bucura ... [+]

CURS EXTERN: VENITUL BIENNALE REVEALAT - ÎNTRE EXPERIENȚA SCENA

Perioada: 7-12 mai, 5-10 august sau 18-23 noiembrie 2019

Clase:

Cursul vă conectează cu experți de pe piața de artă și vă permite să experimentați realitatea din spatele Bienalei de la Veneția și evenimentele sale paralele.

Veți descoperi expoziția în conversații cu artiștii, curatorii, galeriștii și, bineînțeles, echipa Bienalei. Este o experiență structurată și inspirată.

Programul din luna mai are loc în timpul săptămânii de deschidere. Programul din noiembrie este programat în săptămâna finală, făcându-l o experiență specială la Bienala. Alături de sesiuni vom vizita Bienala de la Giardini și Arsenale, expoziția Personal Structures și colecția Peggy Guggenheim.... [-]

Italia Veneția
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
European Cultural Academy

Atelierul de lucru ridică relevanța unei abordări specifice locului, în care Venice genius loci conduce construirea de scenarii inventive și intervenții arhitecturale. ... [+]

CONTEXTUAL ARHITECTURA - RELEVANTA ABORDARII SPECIFICE LA SITE

DATA: 8 - 20 iulie 2019

Despre curs

Cursul se concentrează asupra relevanței relației Veneția cu natura în construcția unui proiect pentru un oraș lagună.

Atât materializarea fizică teritorială și arhitecturală, cât și sistemele metabolice din Veneția se confruntă simultan, pentru a promova noile interpretări de proiectare și posibilitățile de programare și de activare a siturilor din oraș.

Cine poate aplica?

ArhitecturăEleviDesigneriCercetătorii socialiArtiștiNu este necesară nicio experiență anterioară

NB ECA este un program non-credit, non-grad profesional. Studenții universitari vor primi credite doar dacă universitatea lor are un parteneriat cu ECA.... [-]

Italia Veneția
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
European Cultural Academy

Cursul de Artă Contemporană este conceput pentru a vă ajuta să vă executați proiectele creative. Acesta vă echipează cu cunoștințele din industrie care vă vor avansa cari ... [+]

CONTEMPORARY ART - STRATEGII DE DEZVOLTARE

DATE: 15 iulie -27 iulie 2019

Despre curs

Programul se concentrează pe piața artei contemporane și pe modalitățile de a se implica în aceasta. Scopul cursului este de a vă transforma de la consumator la producător în domeniul cultural.

Q

În colaborare cu Danielle Krysa aka TheEalousCurator.

Cine poate aplica?

Cursul este conceput pentru mintea creativă curioasă. Elevii, curatorii, lucrătorii muzeului, artiștii și iubitorii de artă sunt bineveniți. În medie, există aproximativ 11 naționalități pe grup.

NB ECA este un program non-credit, non-grad profesional. Studenții universitari vor primi credite doar dacă universitatea lor are un parteneriat cu ECA.... [-]

Italia Veneția
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
European Cultural Academy

În cursul de o săptămână, explorăm critic și jucaus spațiul public nu numai ca o "generozitate" pe care arhitectura o poate oferi societății, ci și ca o condiție politică ... [+]

Despre curs:

În cursul de o săptămână, explorăm critic și jucaus spațiul public nu numai ca o "generozitate" pe care arhitectura o poate oferi societății, ci și ca o condiție politică, socială și profund urbană. Spațiul public nu este pur și simplu găsit sau chiar conceput, este trăit și făcut; pe scurt, spațiul public este emancipator. Pentru astfel de reflecții, folosim atât expozițiile Bienalei, cât și orașul Veneția ca site-uri de teren.

Într-un set variat de prelegeri, ateliere de lucru, discuții și excursii cu experți locali și internaționali, vom analiza condițiile - potențiale și restricții - care fac posibile spațiul public pentru diferite grupuri de oameni din Veneția, dar și în orașe din general.... [-]

Italia Veneția
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză