European Cultural Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scopul Academiei Europene Culturale este de a spori cunoștințele și de a vă dezvolta cariera în artă, arhitectură și alte industrii creative.

Timp de mai mult de un deceniu am ajutat comunitățile creative să crească vizibilitatea, să construiască conexiuni și să aibă un impact durabil asupra carierei lor. În cursurile noastre, ne împărtășim perspectivele organizatorilor expozițiilor internaționale și Pavilionului Bienale, Săptămânii de Artă de Performanță, Premiilor Design și Premiilor în Arhitectura, precum și simpozioane, conferințe și rezidențe.

Facultatea noastră include artiști, designeri, curatori, galeriști, arhitecți și cercetători care vă vor ajuta să vă construiți abilitățile necesare și să vă permiteți să navigați printr-o industrie opacă și foarte competitivă.

Artistul Herman Nitsch și curatorii Karlyn de Jongh și Sarah Gold Expoziții de vizitare: Aici, împreună cu artistul Herman Nitsch și curatorii Karlyn de Jongh și Sarah Gold

Abordarea noastră

Academia Culturală Europeană pune accentul pe soluții practice. Veți ajunge în spatele scenei Bienalei și veți învăța să colaborați cu guverne, artiști, fundații și sponsori. La finalul cursului veți crea un proiect real (de ex. Un proiect de expoziție, o opera de artă, o publicație, un eveniment etc.) care ar putea fi adăugate în portofoliul / CV-ul dvs. și veți avea posibilitatea de a le prezenta publicului.

Profesorii proeminenți în domenii conexe asigură o componentă academică solidă și vă vor permite să obțineți o perspectivă mai largă.

Cine poate aplica

Participanții noștri provin din toate mediile și cursul este deschis pentru oricine are un interes în artă și arhitectură. Dacă sunteți un reprezentant al universității și doriți să organizați un program pentru elevii dvs., îl putem personaliza în funcție de nevoile dvs.

Solicitanții individuali sunt bineveniți să solicite anumite date, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

Durata este de la 1 la 3 săptămâni. Academia se desfășoară pe tot parcursul anului, deși perioada cea mai optimă ar fi în timpul Bienalei (mai-noiembrie).

Localizare

Veneția, Italia. Avem patru palazzo-uri istorice în centrul Veneției unde găzduim expoziții și putem oferi studenților o experiență unică în spatele scenei.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Arhitectura contemporană

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 săptămâni May 2019 Italia Venice

Vă place arta, designul și arhitectura. Vrei să te conectezi cu oameni care mișcă idei creative chiar acum. Experimentați Veneția și Bienala de la Veneția, împreună cu studenți similari din întreaga lume. Aici, voi și colegii voștri sunteți scufundați în mediul inspirat condus de renumiți profesori și experți în industrie. Obțineți noi abilități pentru a crea un impact mai mare asupra muncii dvs. imediat. [+]

Despre curs

VENICE ARHITECTURA BIENNALE | 12-17 noiembrie 2018

Veneția este destinația din 2018. Veți fi printre primele care descoperă noi talente și revizuirea proiectelor de la studiouri de arhitectură stea. Arhitecții și designerii de top vizitează Bienala pentru un motiv. Din mai până în noiembrie, orașul oferă o incredibilă concentrare a celor mai bune proiecte și expoziții din industrie.

Aflați în spatele scenei celei mai prestigioase expoziții din lume. Cursul vă permite să experimentați evenimentul, să vă întâlniți cu organizatorii și participanții, precum și să vedeți cele mai prospective proiecte din 70 de țări.

Subiecte: O istorie a Bienalei Architettura; Studiu de caz: Organizarea pavilionului național și a evenimentului colateral; relatii cu publicul... [-]


Curs de Artă Contemporană

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 săptămâni March 2019 Italia Venice

Vă place arta, designul și arhitectura. Vrei să te conectezi cu oameni care mișcă idei creative chiar acum. Experimentați Veneția și Bienala de la Veneția, împreună cu studenți similari din întreaga lume. Aici, voi și colegii voștri sunteți scufundați în mediul inspirat condus de renumiți profesori și experți în industrie. Obțineți noi abilități pentru a crea un impact mai mare asupra muncii dvs. imediat. [+]

Despre curs

Vă place arta, designul și arhitectura. Vrei să te conectezi cu oameni care mișcă idei creative chiar acum. Experimentați Veneția și Bienala de la Veneția, împreună cu studenți similari din întreaga lume. Aici, voi și colegii voștri sunteți scufundați în mediul inspirat condus de renumiți profesori și experți în industrie. Obțineți noi abilități pentru a crea un impact mai mare asupra muncii dvs. imediat.

Începeți oricare luni, rămâneți pe orice număr de săptămâni:

Alăturați-vă pentru o săptămână pentru a vă concentra pe un anumit subiect;Alăturați-vă timp de 2 săptămâni pentru a acoperi un domeniu mai larg de subiecte;Alăturați-vă timp de 3 săptămâni pentru o experiență aprofundată și oportunități suplimentare.Programe 2019... [-]

Cursuri de vară

Arhitectură, cursuri de artă și design în cadrul Bienalei de la Veneția

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 săptămâni Înscriere Deschisă Italia Venice

Iti place arta, designul si arhitectura. Vrei să te conectezi cu oameni care mișcă idei creative chiar acum. Vino la una, două sau trei săptămâni pentru a vă bucura de Veneția ca pe o persoană interioară și de a avea o experiență practică de vacanță practică. [+]

Artă, Design și Arhitectură în timpul Bienalei de la Veneția

CURSUL URMĂTOR: CURSUL BIENNALE DE ARHITECTURĂ DIN VENITUL DIN VENITUL DIN 1 SĂPTĂMÂNĂ

12-17 NOIEMBRIE, 2018.

Clase:

Istoria bienalei arhitecturii: o introducere în Veneția și dincolo.Veneția pentru Venețieni, Veneția pentru lume.Bienala de la Veneția: proceduri de selecție, organigrama și lucruri de știut prezentate de Fundația Bienală.Studiu de caz: organizarea pavilionului naționalConexiuni între artă, design și arhitectură: o privire atentă.

VIZITE:

Vizitarea Pavilionului Vatican, insula San Giorgio Maggiore.Tur cu curator al Time-Space-Existența, Palazzo BemboConexiuni între artă, design și arhitectură: o privire atentă.Vizita la Bienala Arhitecturii de la Veneția: Arsenale. Tur de ghid cu echipa Bienalei.Vizita la Bienala de arhitectură de la Veneția: Giardini. Excursie cu un arhitect profesionist.... [-]

Contactează
Adresa locaţie
Str. Nova, 3659
Venice, Veneto, 30121 IT