European Cultural Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scopul European Cultural Academy este de a spori cunoștințele și de a vă dezvolta cariera în Artă, Arhitectură și Industriile Creative.

Timp de mai mult de un deceniu am ajutat comunitățile creative să crească vizibilitatea, să construiască conexiuni și să aibă un impact durabil asupra carierei lor. În cursurile noastre, ne împărtășim perspectivele organizatorilor de expoziții internaționale și Pavilioane Bienale, Săptămâna de Artă de Performanță, Premiul Design și Premiile de Arhitectură, precum și simpozioane, conferințe și rezidențe.

Facultatea noastră include artiști, designeri, curatori, galeriști, arhitecți și oameni de știință care vă vor ajuta să construiți abilitățile necesare și să vă permiteți să navigați printr-o industrie opacă și foarte competitivă.97759_ScreenShot2018-11-19at16.27.41.png

Abordarea noastră

European Cultural Academy subliniază soluțiile practice. Veți ajunge în spatele scenei Bienalei și veți învăța să colaborați cu guverne, artiști, fundații și sponsori. La sfârșitul cursului, veți crea un proiect real (de ex. Un proiect de expoziție, o lucrare de artă, o publicație, un eveniment etc.) care ar putea fi adăugate în portofoliul / CV-ul dvs. și veți avea posibilitatea de a le prezenta publicului.

Profesorii proeminenți în domenii conexe asigură o componentă academică solidă și vă vor permite să obțineți o perspectivă mai largă.

Cine poate aplica

Participanții noștri provin din toate mediile și cursul este deschis pentru oricine are un interes în artă și arhitectură. Dacă sunteți un reprezentant al universității și doriți să organizați un program pentru elevii dvs., îl putem personaliza în funcție de nevoile dvs.

Solicitanții individuali sunt bineveniți să solicite anumite date, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

Durata este de la 1 la 2 săptămâni. Academia se desfășoară pe tot parcursul anului, deși perioada cea mai optimă ar fi în timpul Bienalei (mai-noiembrie).

Locație

Veneția, Italia. Avem patru palazzo-uri istorice în centrul Veneției unde găzduim expoziții și putem oferi studenților o experiență unică în spatele scenei.

Locații

Veneția

Address
S. Marco, 4013, 30124 Venice, Italy
30124 Veneția, Veneto, Italia