EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Introducere

Citește Descrierea Oficială

EUTHECA - Academia Uniunii Europene de Artă Teatrală și Cinematografică și Academia de învățământ superior în arta Teatrul Cinema cu sediul la Roma. EUTHECA este un punct de referință în Italia, pentru instruirea și pregătirea actorilor care doresc să se angajeze pe o internaționale datorită cariera la un program de studiu care prevede, de asemenea, predarea recitarea în limba engleză pentru teatru, Cinema și pentru diferite meserii care fac la lumea divertismentului. EUTHECA este de asemenea, acasa, la o companie de teatru rezidentă și în cadrul aceleiași organizații, are o Teatru unde producții naționale și internaționale și găsească locul lor.

EUTHECA selectează studenți din întreaga lume să participe la cursuri de formare sale active, datorită unui program de didactică la nivel înalt, în conformitate cu cele mai importante scoli europene de teatru și cinema.

Diploma Eutheca se realizează la sfârșitul unui curs Drama trei ani. Elevii care au absolvit programul de trei ani profitabil poate realiza, de asemenea, BA (Hons) în Actorie, o calificare britanic, care este echivalent cu gradul de italiană de trei ani. Un al patrulea an de specializare va începe anul universitar 2012-2013 în cadrul Academiei de la Roma, care va permite actorilor să urmeze o formare specifică în subiecte, cum ar fi școala rusă, cinema și direcția de film.

Trei ani DRAMA CURS Formare dramă formală nu este necesară pentru înscrierea în curs Drama trei ani la Academia EUTHECA, nici nu este necesar să se fi angajat într-un domeniu profesional. Este totuși necesar să treacă un test de aptitudini pentru admiterea. Pentru a fi admis la încercare, elevii care doresc să ia parte la cursurile de instruire școlară pentru actorii din Roma trebuie să se aplice argumentele anunțuri care sunt publicate periodic pe acest site. Anul universitar începe în luna octombrie și se termină în mijlocul lunii iulie. Programul prevede participarea obligatorie de luni până vineri, pentru o medie de 6-8 ore pe zi. În cazuri excepționale, unele cursuri pot avea loc, de asemenea, în zilele de sâmbătă și / sau duminică pentru un total de 800 de ore pe an (obiectivul este ca studenții să ajungă la o conștientizare artistic și competență tehnică pentru a putea demara o carieră profesională în lume de Teatru sau Cinema. Oferta educațională a Academiei se bazează pe principalele metode de considerentul că au stabilit teatru din secolul 20 în afară de teatru contemporan. În al doilea și al treilea an de curs, studenții vor avea posibilitatea de a întreprinde numeroase experiențe pe scenă și de a intra în contact direct cu marea realitate profesional. În afară de cursuri de bază, elevii pot lua parte la ateliere de lucru și stagii cu Masters importante, recunoscute la nivel internațional și, începând cu al doilea an va suferi un stagiu în producții alături de cinema si teatru profesioniști. La sfârșitul cursului studenții de trei ani:

Va fi capabil de a pune diverse tehnici de recitare în practică, intelegerea principiilor de baza ale improvizație și de cercetare. La sfârșitul celui de al treilea an, elevii vor fi dobândit conștiința artistică necesare și competența să se angajeze într-o carieră profesională în calitate de teatru. Ei vor fi capabili să lucreze în procesele de producție de teatru, analizând diferitele faze de conceptie, studiu și dezvoltare. Ei vor fi dobândit capacitatea de a lucra într-un grup sub ghidajul de director și va fi maturizat gradul de conștientizare a eticii profesionale și rolul de actor cât și în afara scenă. Ei vor fi capabili să lucreze în producții și contexte internaționale, datorită pregătirii lor în italiană și engleză și ofertei educaționale îndreptate către piața de producție internațională. Acestea vor fi, de asemenea, pregătite pentru posibilitatea de a concepe productii de teatru autonome, gestionarea aspectelor artistice și organizatorice de către ei înșiși și oferirea de sprijin valabil pentru producția în sine.

Locații

Roma

EUTHECA-EUROPEAN UNION ACADEMY OF THEATRE AND CINEMA

Address
EUTHECA – European Union Academy of Theatre and Cinema,
Via Bolognola

31 00138 Roma, Lazio, Italia
Număr de telefon
+39 06 9594 5400