Read the Official Description

EUTHECA - Academia Uniunii Europene de Artă Teatrală și Cinematografică și Academia de învățământ superior în arta Teatrul Cinema cu sediul la Roma. EUTHECA este un punct de referință în Italia, pentru instruirea și pregătirea actorilor care doresc să se angajeze pe o internaționale datorită cariera la un program de studiu care prevede, de asemenea, predarea recitarea în limba engleză pentru teatru, Cinema și pentru diferite meserii care fac la lumea divertismentului. EUTHECA este de asemenea, acasa, la o companie de teatru rezidentă și în cadrul aceleiași organizații, are o Teatru unde producții naționale și internaționale și găsească locul lor.

EUTHECA selectează studenți din întreaga lume să participe la cursuri de formare sale active, datorită unui program de didactică la nivel înalt, în conformitate cu cele mai importante scoli europene de teatru și cinema.

Diploma Eutheca se realizează la sfârșitul unui curs Drama trei ani. Elevii care au absolvit programul de trei ani profitabil poate realiza, de asemenea, BA (Hons) în Actorie, o calificare britanic, care este echivalent cu gradul de italiană de trei ani. Un al patrulea an de specializare va începe anul universitar 2012-2013 în cadrul Academiei de la Roma, care va permite actorilor să urmeze o formare specifică în subiecte, cum ar fi școala rusă, cinema și direcția de film.

Trei ani DRAMA CURS Formare dramă formală nu este necesară pentru înscrierea în curs Drama trei ani la Academia EUTHECA, nici nu este necesar să se fi angajat într-un domeniu profesional. Este totuși necesar să treacă un test de aptitudini pentru admiterea. Pentru a fi admis la încercare, elevii care doresc să ia parte la cursurile de instruire școlară pentru actorii din Roma trebuie să se aplice argumentele anunțuri care sunt publicate periodic pe acest site. Anul universitar începe în luna octombrie și se termină în mijlocul lunii iulie. Programul prevede participarea obligatorie de luni până vineri, pentru o medie de 6-8 ore pe zi. În cazuri excepționale, unele cursuri pot avea loc, de asemenea, în zilele de sâmbătă și / sau duminică pentru un total de 800 de ore pe an (obiectivul este ca studenții să ajungă la o conștientizare artistic și competență tehnică pentru a putea demara o carieră profesională în lume de Teatru sau Cinema. Oferta educațională a Academiei se bazează pe principalele metode de considerentul că au stabilit teatru din secolul 20 în afară de teatru contemporan. În al doilea și al treilea an de curs, studenții vor avea posibilitatea de a întreprinde numeroase experiențe pe scenă și de a intra în contact direct cu marea realitate profesional. În afară de cursuri de bază, elevii pot lua parte la ateliere de lucru și stagii cu Masters importante, recunoscute la nivel internațional și, începând cu al doilea an va suferi un stagiu în producții alături de cinema si teatru profesioniști. La sfârșitul cursului studenții de trei ani:

Va fi capabil de a pune diverse tehnici de recitare în practică, intelegerea principiilor de baza ale improvizație și de cercetare. La sfârșitul celui de al treilea an, elevii vor fi dobândit conștiința artistică necesare și competența să se angajeze într-o carieră profesională în calitate de teatru. Ei vor fi capabili să lucreze în procesele de producție de teatru, analizând diferitele faze de conceptie, studiu și dezvoltare. Ei vor fi dobândit capacitatea de a lucra într-un grup sub ghidajul de director și va fi maturizat gradul de conștientizare a eticii profesionale și rolul de actor cât și în afara scenă. Ei vor fi capabili să lucreze în producții și contexte internaționale, datorită pregătirii lor în italiană și engleză și ofertei educaționale îndreptate către piața de producție internațională. Acestea vor fi, de asemenea, pregătite pentru posibilitatea de a concepe productii de teatru autonome, gestionarea aspectelor artistice și organizatorice de către ei înșiși și oferirea de sprijin valabil pentru producția în sine.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Scopul este de a oferi studenților o înțelegere mai completă a activității dramaturgului, consideră că nu numai în scenariul unui context european de teatru, dar modul în ... [+]

Descrierea "commedia dell'arte, ARTE DELLA COMMEDIA"

Commedia dell'arte înseamnă teatru și nu numai aceasta, dramaturgie a vieții sociale, și Artă înseamnă profesie, disciplina actor. Este un fel de teatru, care păstrează evoluție, acționând în domeniul uman din timpul său de viață. În teatrul cuvântul este conectat la acțiunii și actorul este cel care acționează.

În prezent, commedia dell'arte rămâne în funcțiune o categorie independentă, dar în special este esențial în educația și înțelegerea de acțiune de teatru în textul autorului pentru cei cărora le pasă de teatru.

Șase luni în străinătate, la EUTHECA este pentru toata lumea care vrea să aprofundeze în teorie și practică, explorarea unei legături strânse între Commedia dell 'Arte și european Dramaturgie. ... [-]

Italia Rome
EUTHECA - The European Union Academy of Theatre and Cinema

Programul educațional se referă la cele mai importante metode de teatrul "900 și contemporan. ... [+]

PREZENTARE

Programul educațional se referă la cele mai importante metode de teatrul "900 și contemporan. În plus față de subiectele de bază sunt planificate:

stagii și ateliere de lucru extracurriculare cu renume internațional. Masters

Dacă vi se aplică pentru acest curs, s-ar putea fi, de asemenea, interesat în introducerea nostru de Drama School si cursuri de scurtă durată Audition Tehnica.

Prima jumătate a anului

ISI PROPUNE:

cunosc principiile de bază ale metodei școlii ruse și evoluțiile sale metodologice din Europa. afla metodologiile de teatru, pentru a fi în măsură să traslate textul literar în text scenic. învăța tehnicile de explorare și de a descoperi propriul potențial teatral emoțional și expresiv în acțiune, în special în nivelul non-verbal. cunosc principalele figuri ale commedia dell'arte. dezvoltarea panza narativ prin tehnica de improvizație. învăța rudimentele garduri istorice, de luptă scena (cu și fără arme), precum și în serviciul de acrobatii de contrast comic. învăța principiile de bază ale eticii profesionale de grup și individuale. învăța elementele de bază ale vocal și articulatorii. dezvolta intonație, simțul ritmic și ascultare. ... [-]
Italia Rome
October 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză