DIEFFE Job's Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ACADEMIA DIEFFE : 30 DE ANI DE EXPERIENȚĂ LA MEA

Timp de peste 30 de ani, Academia DIEFFE a furnizat cu succes programe educaționale companiilor și tinerilor adulți care caută un loc de muncă sau celor care sunt deja angajați, dar care doresc să urmeze noi oportunități profesionale. Suntem un Institut de Instruire certificat de calitate ISO 9001, recunoscut de Regiunea Veneto și Ministerul italian al Muncii și Educației. Certificările DIEFFE sunt valabile pe întreg teritoriul Europei și sunt recunoscute pe plan mondial în conformitate cu Cadrul european al calificărilor (EQF).

Numerele noastre sunt ceea ce ne-a pus printre școlile europene de vârf: mai mult de 2600 de studenți, 60 000 de ore de instruire, 2 milioane de cursuri per student și 4.500 de companii partenere.

Scopul principal al Academiei DIEFFE este de a preda studenților străini arta de gătit și de a le oferi cunoștințele despre modul autentic "italian". Credem că cel mai bun mod de a învăța arta culinară este de a studia într-un mediu profesional în care să practice cu unii dintre cei mai buni șefi de afaceri. Pentru noi, nu există o cale mai bună decât cea practică.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs profesional în bucătăria italiană

Campus Cu normă întreagă 3 săptămâni July 2019 Italia Verona

Studenții cursului profesional din bucătăria italiană [+]

Cursul este destinat celor care doresc să devină profesioniști din bucătăria italiană din lume.

A deveni un profesionist al bucătăriei italiene înseamnă a învăța cum să folosiți principalele tehnici de gătit și cum să recunoaștem calitatea produselor și a produselor originale italiene autentice. Dar, de asemenea, înseamnă internalizarea "modului italian" ca un stil de viață, o cultură care trebuie exprimată prin feluri de mâncare.

Studenții cursului profesional din bucătăria italiană

Ei vor învăța totul despre cele mai renumite tradiții culinare italiene, îmbunătățind în același timp cunoștințele despre studiile, tehnologiile și metodele de procesare a alimentelor.... [-]