Berlitz Roma

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Povestea fascinantă a școlii lingvistice Berlitz începe în 1878 în statul Rhode Island (SUA) dintr-o idee inovatoare și revoluționară a fondatorului său, Maximilian D. Berlitz . În doar zece ani se extinde în Europa , venind și ea, prima etapă a dezvoltării ulterioare pe teritoriul italian. Printre profesorii săi cei mai prestigioși ne amintim marele scriitor James Joyce , care a învățat chiar în biroul din Trieste; printre studenții săi ne amintim de marele scriitor.

Expansiune pe plan mondial

Prima jumătate a anilor 50 a văzut deschiderea a numeroase birouri în întreaga lume, iar în deceniul anilor 60 școala de limbi Berlitz a început să predea și în Asia, unde ajunge să aibă mai mult de o sută de școli! Printre profesorii săi cei mai prestigioși ne amintim marele scriitor James Joyce, desemnat pentru filiala italiană din Trieste.

Total Immersion®

Cu metoda sa unică, Total Immersion® a câștigat premiul "E" în 1964, conceput de președintele Kennedy pentru a încuraja exportul de servicii. Este prima școală lingvistică care o câștigă.

Metode inovatoare pentru predarea limbilor străine

  • În 1970, Berlitz a pus în aplicare utilizarea multimedia, cum ar fi casetele audio, pentru a facilita și a face ca învățarea limbilor să fie mai eficientă.
  • În 1996, copiii sunt incluși în programele de studiu Berlitz: o metodă specifică, integrată cu activități creative, cum ar fi cântatul, desenul și jocul, este dezvoltată pentru a facilita învățarea copiilor.
  • În 2004, odată cu răspândirea tot mai mare a internetului și a resurselor web, se creează cursuri online.

Locații

Roma

Address
Berlitz Roma Prati,
Via Fabio Massimo, 95

00192 Roma, Lazio, Italia

Roma

Address
Berlitz Roma Tuscolana,
Via Tuscolana, 713

00174 Roma, Lazio, Italia

Roma

Address
Berlitz Roma Eur,
Viale Pasteur, 77

00144 Roma, Lazio, Italia