Citește Descrierea Oficială

Povestea fascinantă a școlii lingvistice Berlitz începe în 1878 în statul Rhode Island (SUA) dintr-o idee inovatoare și revoluționară a fondatorului său, Maximilian D. Berlitz . În doar zece ani se extinde în Europa , venind și ea, prima etapă a dezvoltării ulterioare pe teritoriul italian. Printre profesorii săi cei mai prestigioși ne amintim marele scriitor James Joyce , care a învățat chiar în biroul din Trieste; printre studenții săi ne amintim de marele scriitor.

Expansiune pe plan mondial

Prima jumătate a anilor 50 a văzut deschiderea a numeroase birouri în întreaga lume, iar în deceniul anilor 60 școala de limbi Berlitz a început să predea și în Asia, unde ajunge să aibă mai mult de o sută de școli! Printre profesorii săi cei mai prestigioși ne amintim marele scriitor James Joyce, desemnat pentru filiala italiană din Trieste.

Total Immersion®

Cu metoda sa unică, Total Immersion® a câștigat premiul "E" în 1964, conceput de președintele Kennedy pentru a încuraja exportul de servicii. Este prima școală lingvistică care o câștigă.

Metode inovatoare pentru predarea limbilor străine

  • În 1970, Berlitz a pus în aplicare utilizarea multimedia, cum ar fi casetele audio, pentru a facilita și a face ca învățarea limbilor să fie mai eficientă.
  • În 1996, copiii sunt incluși în programele de studiu Berlitz: o metodă specifică, integrată cu activități creative, cum ar fi cântatul, desenul și jocul, este dezvoltată pentru a facilita învățarea copiilor.
  • În 2004, odată cu răspândirea tot mai mare a internetului și a resurselor web, se creează cursuri online.
Programe predate în:
  • Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri

Berlitz Roma

Învață engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană sau orice altă limbă într-un mediu plăcut cu alți participanți și cu renumita metodă Berlitz. Cursurile din grupuril ... [+]

Învață engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană sau orice altă limbă într-un mediu plăcut cu alți participanți și cu renumita metodă Berlitz. Cursurile din grupurile mici Berlitz combină avantajele cursurilor individuale și de grup.

Cursurile semi-private sunt formate din 2-4 participanți cu același nivel lingvistic și același obiectiv de învățare. Numărul lecțiilor este proporțional cu numărul de participanți, iar planificarea lecțiilor este stabilită în avans.

Cursul este disponibil pentru toate nivelurile lingvistice.

AvantajeleÎnvățare rapidă și eficientă cu garanția metodei BerlitzProfesori și profesori cu experiență în limba maternăConcentrați-vă pe conversație: gramatica este de asemenea învățată indirectÎmbogățirea progresivă a vocabularuluiCost redus... [-]
Italia Roma
Octombrie 2020
Italiană
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Berlitz Roma

Programul Express este un curs individual intensiv care vă permite să învățați sau să vă îmbunătățiți limba în doar trei săptămâni. Veți avea întotdeauna garanția metodei ... [+]

Programul Express este un curs individual intensiv care vă permite să învățați sau să vă îmbunătățiți limba în doar trei săptămâni. Veți avea întotdeauna garanția metodei Berlitz®, profesori calificați de limbă maternă și un serviciu de înaltă calitate.

Lecțiile vor fi programate în funcție de disponibilitatea dvs.: o abordare intensivă facilitează învățarea și maximizează rezultatele.

AvantajeleÎnvățarea rapidă și eficientă a limbii prin metoda Berlitz®Profesori calificați de limba maternă la dispoziția dumneavoastrăDisponibil pentru toate nivelurile lingvistice și pentru toate limbileFlexibilitate maximă de programareFinalizarea unui nivel Berlitz... [-]
Italia Roma
Octombrie 2020
Italiană
Part time
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză