Arsutoria School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ARSUTORIA School - Excelenta din 1947

ARSUTORIA School a fost organizarea de pantofi si genti de design și cursuri de model de luare din 1947, cursuri recunoscute la nivel global ca cele mai bune pentru a deveni designeri de moda, capabil să combine talentul de design, cu cunoștințe tehnice de pantofi și modele de pungi.

ARSUTORIA este lider mondial școală de formare de moda, axat pe pantofi și pungi model de luare și design. Unicitatea cursurilor ARSUTORIA este dată de profesorii, extrem de profesioniști specializați designeri și factorii de decizie de model, cu ani de experiență în domeniul încălțămintei, iar metoda sa de ARSUTORIA, care permite studenților să învețe rapid și ușor cele mai bune tehnici pentru a realiza pantofi și modele de pungi și prototipuri.

ARSUTORIA Institutul include, de asemenea, un dormitor pentru studenți și o cameră de probă: singura școală de design din centrul orașului Milano, capitala modei italiene, capabil să realizeze protoypes de pantofi complet in-house.

ISTORIE

Arsutoria

Adriano Lunati ARSSUTORIA

Ars Sutoria School a fost organizarea de cursuri în domeniul pantofi și pungi din 1947. La cursurilor de timp au fost organizate numai în Italia și au fost destinate să antreneze factorii de decizie model de încălțăminte de fabrici situate în zona Milano. În 1965 școala sa mutat clase la clădirea în care ne organizăm în continuare cursurile noastre.

Adriano Lunati sa născut la 27 aprilie 1924, la Castel San Pietro di Camino în Piemont. Tatăl său pantofar a decis să-l facă să studieze la școala Salezian, unde a obținut o diplomă de învățare a comerțului incaltamintei. La sfârșitul celui de al doilea război mondial a lucrat într-una din fabricile de încălțăminte în Casale ca un cutter până când, în 1948, a cunoscut Giuseppe Muggiani, fondator al Grupului Editorial și Școala Ars Sutoria, și sa mutat la Milano ca profesor. După aceea el a instruit generații și generații de factorii de decizie model acum și timp de 53 de renume ani, el a proiectat și a creat un număr incalculabil de pantofi.

CURS OFERTA

Cursuri în Milano

Clasele din Milano sunt în continuare activitatea noastră cea mai importantă.

Profilul și studenții s-au schimbat de-a lungul anilor: vom continua factorii de decizie model de formare și dezvoltatorii tehnice, dar acum o parte semnificativ din studenții noștri au un fundal de design și câteva dintre ele - de obicei, a doua sau a treia generație de antreprenor - au grade de administrare a afacerilor .

Motive pentru a alege cursurile noastre sunt:

 • Noi încă se concentreze pe dezvoltarea tehnică de pantofi și pungi, care este un fond fundamental pentru cei care lucrează în acest domenii
 • Cursurile sunt pe termen scurt (maxim 15 săptămâni), full time intensiv
 • Mediul este internațional și limba vorbită este limba engleză
 • Elevii nu au nevoie de un fond specific pentru a participa la cursuri, chiar dacă sunt cursuri de nivel de masterat
 • În prezent, avem studenți care provin din Italia, Statele Unite ale Americii, Germania, Spania, Hong Kong și China, India ...

Cursuri internaționale

In ultimii 5 ani am dezvoltat cursuri de formare în diferite țări, de obicei, cu sprijinul instituțiilor locale. În prezent, organizăm cursuri în:

 • Boston si New York, în Statele
 • Leon în Mexic
 • CHINA
 • India
 • Tailanda
 • Japonia
 • Singapur
 • Columbia

Antrenament în casă

În ultimii cinci ani, am organizat, de asemenea, în clasele de casa pentru companii de renume international, cum ar fi Bata, Nine West, Brown pantofi, Timberland, Deckers, Nike, New Balance, Aldo, LVMH. În casa clase sunt complet personalizate și au fost dezvoltate împreună cu clienții.

Locații

Milano

Address
Via Ippolito Nievo 33,
20145 Milano, Lombardia, Italia