Citește Descrierea Oficială

Zbor Academia Cepu Zbor Academia Cepu driblează pregătire practică și Instruire zbor. Școala oferă o pregătire cuprinzătoare în toți cei care doresc să transforme pasiunea pentru zbor într-o meserie, care să garanteze cele mai înalte niveluri de profesionalism și de siguranță datorită unui personal de instructori calificați.

Cursurile noastre de a deveni piloți Cursurile de ajutorul Academiei de zbor Cepu veți obține licența ATPL (pilot de avion), CPL (pilot comercial) și PPL (Private Pilot), emis de către ENAC, este necesar să urmeze o carieră ca un pilot sau chiar de a cultiva o pasiune de zbor ca pilot privat în timpul său liber.

Mercado necesită drivere Fiind la comenzile unui avion nu este doar una dintre experiențele cele mai plină de satisfacții, se poate avea în viață, dar, de asemenea, o oportunitate interesanta de a lucra. Conform unor studii recente, de fapt, se estimează că în următoarele două decenii, ca urmare a traficului aerian, companiile vor crește cererea pentru zbor de specialitate. Cititi aici cele mai recente știri la cerere pentru piloti din lume.

Modul de accesare a școlii Pentru a accesa Școala aveți nevoie pentru a face un control de intrare, iar apoi examinat de un medic legist la un institut de Medicină Legală al Forțelor Aeriene.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Italiană

Această școală oferă și:

Certificat

Flight Academy - Accademia del Volo

Această licență vă permite să zboare ca un pilot comandant de aeronavă cu un singur sau multi-motor, pentru zborurile non-comerciale. ... [+]

Această licență vă permite să zboare ca un pilot comandant de aeronavă cu un singur sau multi-motor, pentru zborurile non-comerciale.

DURATA:

7 săptămâni

CERINȚE DE INTRARE: Vârsta minimă: 17 ani Obțineți un clasa UE 1 sau 2 certificat medical de la un centru de Aeromedical aprobat de EASA, în conformitate cu partea MED-FCL Partea teoretică: 100 de ore de pregătire teoretică la sol. PARTEA PRACTICĂ: 45 de ore de pregătire practică de zbor.

Toate cadeți noastre va fi dat materialele educaționale necesare și uniforme.

[-]
Italia Perugia
Contactează şcoala
La zi
145 - 145 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Flight Academy - Accademia del Volo

Această licență vă permite să zboare ca un pilot-comandant a unui elicopter pentru zborurile non-comerciale. ... [+]

Această licență vă permite să zboare ca un pilot-comandant a unui elicopter pentru zborurile non-comerciale.

DURATA:

150 oră în total.

CERINȚE DE INTRARE: Varsta minima: 16 ani Obțineți un clasa UE 1 sau 2 certificat medical de la un centru de Aeromedical aprobat de EASA, în conformitate cu partea MED-FCL Partea teoretică: 100 de ore de pregătire teoretică la sol. PARTEA PRACTICĂ: 50 de ore de pregătire practică de zbor.

Toate cadeți noastre va fi dat materialele educaționale necesare și uniforme.

[-]
Italia Perugia
Octombrie 2019
La zi
150 - 150 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Flight Academy - Accademia del Volo

Un (H) licență ATPL vă permite să acționeze ca Căpitanul sau co-pilot de un elicopter folosit pentru zboruri comerciale. ... [+]

Un (H) licență ATPL vă permite să acționeze ca Căpitanul sau co-pilot de un elicopter folosit pentru zboruri comerciale.

DURATA

680 oră în total.

CERINȚE DE INTRARE Vârsta minimă pentru obținerea unei licențe teoretic: 16 ani; 18 ani de admitere la testul practic de îndemânare Obțineți un clasa UE 1 certificat medical de la un centru de Aeromedical aprobat de EASA, în conformitate cu partea MED-FCL Examinare Intrarea la sosirea în matematică, fizică O bună cunoaștere a limbii engleze PARTEA TEORETICĂ 500 de ore de pregătire teoretică la sol. Alte activitati: excursii ghidate de instituții de aeroport, classwork, video interactive, prezentări audio-vizuale, consultări bibliotecă, lecții de calculator, briefing-uri lungi și mai mult. Posibilitatea de a participa la un curs de limba engleză. PARTEA PRACTICĂ 180 de ore de pregătire practică de zbor.CAZARE ... [-]
Italia Perugia
Octombrie 2019
La zi
680 - 680 ore
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Flight Academy - Accademia del Volo

Această licență vă permite să începe cariera ta de a fi un prim ofițer pentru a deveni un căpitan în multi-pilot și multi-motor de aeronave pentru zborurile comerciale. ... [+]

Această licență vă permite să începe cariera ta de a fi un prim ofițer pentru a deveni un căpitan în multi-pilot și multi-motor de aeronave pentru zborurile comerciale. Cei care au deja o PPL (A), va primi o acreditare de 50% din timpul lor de zbor (până la 40 de ore), după un test de zbor cu șeful nostru de formare.

DURATA

Cursul dureaza 14 luni.

CERINȚE DE INTRARE Varsta minima: 18 ani Obțineți un clasa UE 1 certificat medical de la un centru de Aeromedical aprobat de EASA, în conformitate cu partea MED-FCL Engleză, matematică și fizică teste de intrare la sosire PARTEA TEORETICĂ 750 de ore de pregătire teoretică la sol (inclusiv pregătitoare curs de 80 de ore de Matematică și Fizică). 25 oră dedicate cursul MCC. Teste intermediare și examenele finale. Alte activitati: excursii ghidate de instituții de aeroport, classwork, video interactive, prezentări audio-vizuale, consultări bibliotecă, lecții de calculator, briefing-uri lungi și mai mult. Posibilitatea de a participa la un curs de limba engleză. PARTEA PRACTICĂ 195 oră de pregătire practică de zbor.CAZARE ... [-]
Italia Perugia
Contactează şcoala
La zi
14 - 14 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză