Flight Academy - Accademia del Volo

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Zbor Academia Cepu Zbor Academia Cepu driblează pregătire practică și Instruire zbor. Școala oferă o pregătire cuprinzătoare în toți cei care doresc să transforme pasiunea pentru zbor într-o meserie, care să garanteze cele mai înalte niveluri de profesionalism și de siguranță datorită unui personal de instructori calificați.

Cursurile noastre de a deveni piloți Cursurile de ajutorul Academiei de zbor Cepu veți obține licența ATPL (pilot de avion), CPL (pilot comercial) și PPL (Private Pilot), emis de către ENAC, este necesar să urmeze o carieră ca un pilot sau chiar de a cultiva o pasiune de zbor ca pilot privat în timpul său liber.

Mercado necesită drivere Fiind la comenzile unui avion nu este doar una dintre experiențele cele mai plină de satisfacții, se poate avea în viață, dar, de asemenea, o oportunitate interesanta de a lucra. Conform unor studii recente, de fapt, se estimează că în următoarele două decenii, ca urmare a traficului aerian, companiile vor crește cererea pentru zbor de specialitate. Cititi aici cele mai recente știri la cerere pentru piloti din lume.

Modul de accesare a școlii Pentru a accesa Școala aveți nevoie pentru a face un control de intrare, iar apoi examinat de un medic legist la un institut de Medicină Legală al Forțelor Aeriene.

Locații

Perugia

Address
Perugia, Umbria, Italia