Abbey School - Ciao Italy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Abbey School - Ciao Italia sa nascut din experienta multiculturala si profesionalismul personalului Abbey School, care a reprezentat un centru de excelenta în domeniul predării limbilor străine în Torino din 1996.

Școala, care este specializata in predarea limbii și culturii italiene pentru străini, garantează studenților săi cele mai înalte standarde posibile de învățare a limbilor străine. Instituția este un membru al ASILS, Ail și Eduitalia, și a fost recunoscută și de CSN Lund-Suedia. Mai mult decât atât, școala este, de asemenea, un centru pentru furnizarea de cursuri Bildungsurlaub, iar din 2012 a fost difuzate un Master in predarea limbii italiene ca limbă străină și ca a doua limbă.

Decizia școlii de a lucra cu doar grupuri mici se asigură că fiecare participant are posibilitatea de a se dezvolta și de a îmbunătăți abilitățile sale / lingvistice. Prin urmare, accesul la fiecare curs este nevoie de un examen de admitere pentru a forma clase de un nivel adecvat pentru toți participanții.

Lecțiile sunt încredințate profesori nativi de limbă calificați și dinamice, care, printr-o metodă directă și utilizarea unei game largi de materiale didactice (cărți, ziare, CD-uri, imagini de film, muzică, etc.), ajută elevii lor pentru a spori de comunicare a acestora și abilități culturale. Numeroasele activități recreative organizate de către școală, în colaborare cu profesioniștii din zona, permite studentului de a intra în contact cu localnicii și să cunoască bogăția culturală și artistică a orașului și provinciei. Oferta Abbey Carduri, în plus, privilegiile titularilor lor, care să le permită să se bucure de diverse servicii reduse (de la restaurante la săli de sport), oferite de corporatii participante.

Receptiv la cererea tot mai mare pentru cursuri de elevi din Asia, abbeySCHOOL CiaoItaly a pregătit programe bazate pe metodologii de predare care iau în considerare diversitatea fonetică și sintactică a limbilor non-europene. Pentru a ajuta elevii, școala oferă, de asemenea personal care sunt familiarizați cu unele dintre principalele limbi asiatice.

Pentru elevii care au o iubire de alimente, pot fi aranjate programe speciale pentru descoperirea de preparate din bucătăria piemonteză și specialități culinare.

Locații

Torino

Address
Corso Duca degli Abruzzi, 40

10129 Torino, Piemont, Italia