Citește Descrierea Oficială

Abbey School - Ciao Italia sa nascut din experienta multiculturala si profesionalismul personalului Abbey School, care a reprezentat un centru de excelenta în domeniul predării limbilor străine în Torino din 1996.

Școala, care este specializata in predarea limbii și culturii italiene pentru străini, garantează studenților săi cele mai înalte standarde posibile de învățare a limbilor străine. Instituția este un membru al ASILS, Ail și Eduitalia, și a fost recunoscută și de CSN Lund-Suedia. Mai mult decât atât, școala este, de asemenea, un centru pentru furnizarea de cursuri Bildungsurlaub, iar din 2012 a fost difuzate un Master in predarea limbii italiene ca limbă străină și ca a doua limbă.

Decizia școlii de a lucra cu doar grupuri mici se asigură că fiecare participant are posibilitatea de a se dezvolta și de a îmbunătăți abilitățile sale / lingvistice. Prin urmare, accesul la fiecare curs este nevoie de un examen de admitere pentru a forma clase de un nivel adecvat pentru toți participanții.

Lecțiile sunt încredințate profesori nativi de limbă calificați și dinamice, care, printr-o metodă directă și utilizarea unei game largi de materiale didactice (cărți, ziare, CD-uri, imagini de film, muzică, etc.), ajută elevii lor pentru a spori de comunicare a acestora și abilități culturale. Numeroasele activități recreative organizate de către școală, în colaborare cu profesioniștii din zona, permite studentului de a intra în contact cu localnicii și să cunoască bogăția culturală și artistică a orașului și provinciei. Oferta Abbey Carduri, în plus, privilegiile titularilor lor, care să le permită să se bucure de diverse servicii reduse (de la restaurante la săli de sport), oferite de corporatii participante.

Receptiv la cererea tot mai mare pentru cursuri de elevi din Asia, abbeySCHOOL CiaoItaly a pregătit programe bazate pe metodologii de predare care iau în considerare diversitatea fonetică și sintactică a limbilor non-europene. Pentru a ajuta elevii, școala oferă, de asemenea personal care sunt familiarizați cu unele dintre principalele limbi asiatice.

Pentru elevii care au o iubire de alimente, pot fi aranjate programe speciale pentru descoperirea de preparate din bucătăria piemonteză și specialități culinare.

Programe predate în:
  • Italiană

Această școală oferă și:

Cursuri

Abbey School - Ciao Italy

Cursul se adresează studenților care doresc să învețe limba italiană într-un mediu dinamic distracție și. În 80 oră, este posibil să dobândească competențe lingvistice a ... [+]

Învață italiană în Torino

Cursul se adresează studenților care doresc să învețe limba italiană într-un mediu dinamic distracție și. În 80 oră, este posibil să dobândească competențe lingvistice adecvate la nivelul de a fi studiate, printre care: structuri gramaticale, dezvoltarea vocabularului, învățarea și îmbunătățirea pronunție, conversație, înțelegere, citire și scriere.

Este prevăzută Accesul la cursul printr-un test de intrare gratuită pentru a evalua nivelul inițial al elevului de cunoștințe și de a forma, prin urmare, clase compuse din elevi de același nivel.

Lecțiile au loc în fiecare zi, de luni până vineri, și constituie un număr total de 20 de ore pe săptămână. Un test progres va fi dat la jumătatea cursului, urmată de un test final la sfârșitul anului, pentru care va fi eliberat un certificat de nivel de limbă. ... [-]

Italia Torino
Înscriere Deschisă
Italiană
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză