Citește Descrierea Oficială

CENTRUL de talie mondială DE FORMARE ÎN ITALIANĂ CUISINE

ALMA - Școala Internațională de Bucătărie italiană este găzduit în magnific Palatul ducal din Colorno, situat într-o frumoasă grădină în stil italian. Școala este la 10 km de Parma, inima italian Valley alimentar și premiat de UNESCO ca oraș creativ de Gastronomie, în cazul în care, de asemenea, EFSA - este situată Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară.

Această locație istorică remarcabilă este echipat cu cele mai noi facilități de predare și de gătit. Acesta acoperă peste 7,000 mp cu: o sală de conferințe și o sală agora cu bucătării, 7 săli de clasă de formare, 4 săli de clasă demo, 2 laboratoare de patiserie si 1 camera Sommellerie complet echipate cu un sistem / V, o pivniță de vinuri din secolul al 17-lea, 1 laborator de analiză senzorială , 1 R & D bucătărie, 1 bibliotecă cu cărți culinare, 13000 ziare și colecții de DVD-uri, o bucătărie centrală, 1 restaurant 180 locuri de persoane și 1 Fine Dining restaurant scaune 40 de persoane.
Începând cu anul 2004, ALMA a educat în acest bucătari locație, bucătari de patiserie, somelieri si F & B manageri din întreaga lume, cu programe de instruire efectuate la cel mai înalt nivel de profesori mai premiate.

Dean ALMA este Maestrul Gualtiero Marchesi, cel mai autoritar bucătar și de gătit profesor italian peste tot în lume. Mai mult decât atât, școala colaborează cu mai mult de 700 dintre cele mai renumite restaurante italiene pentru a plasa stagii pentru studenții ALMA, de asemenea, bazându-se pe personal de înaltă calificare de predare.

În ultimul an cererea pentru cursuri de învățământ superior ALMA a crescut considerabil, astfel că astăzi ALMA găzduiește aproximativ 2.000 de studenți pe an (între programe curriculare și cursuri personalizate -made), precum și o creștere suplimentară este de așteptat pentru 2017.
Unul dintre motivele acestui succes este rata ridicată de ocupare ALMA Alumni lui. Din statistici, 90% din t tiv găsi un loc de muncă în termen de 6 luni de la diplomă și ALMA lor îi ajută să acceseze mulțumită de angajare la ALMAlink, un portal dedicat care permite www.almalink.it restaurante, hoteluri și companii din industria de catering a intra în contact cu absolvenți ALMA.

ALMA DIDACTIC OFERTA

LIMBA: Italiană

 • Curs avansat din bucatariile italiene
 • CURS AVANSAT DE PATISERIE
 • TEHNICI CUISINE CURS
 • TEHNICI PATISERIE CURS
 • ASISTENT RESTAURANT & BAR MANAGER
 • MASTER SOMMELIER ALMA-AIS
 • F & B MANAGER CURS

Limba: English

 • PROGRAMUL INTERNAȚIONALĂ din bucatariile italiene
 • PROGRAMUL INTERNAȚIONAL AL ​​PASTRY MODERN
 • CURS INTERNAȚIONAL DE VIN
 • Programe comune cu școlile partenere

ALMA INTERNATIONAL NETWORK

ALMA are o vocație internațională puternică și acesta este motivul pentru care a dezvoltat o rețea puternică cu școlile culinare de top din întreaga lume. În colaborare cu școlile partenere, ALMA organizează cursuri speciale de gătit italiană și trenuri de bucătari străini pentru a deveni ambasadori ai bucătăriei italiene și a produselor italiene în țara lor de origine.

 1. Centrul Internațional de Artă culinară - New York (Statele Unite ale Americii)
 2. Il Cuoco - Institutul culinar italian - Seul (Coreea de Sud)
 3. Școala de bucătari George Brown - Toronto (Canada)
 4. ITHQ (Institutul de Turism și Hoteluri din Quebec) - Montréal (Canada)
 5. Cessa Universidad - Mexico City (Mexic)
 6. Ecole d'Art Culinaire de Miyagi - Sendai (Japonia)
 7. VTC - Consiliul de Formare Profesională - Hong Kong (China)
 8. Westminster Kingsway College - Londra (Marea Britanie)
 9. Senac - Centro Universitário - São Paulo (Brazilia)
 10. MSA - Academia de Arte Culinare - Istanbul (Turcia)
 11. NSI - Northern Sydney Inshttp: //www.bic-lj.si/en/titute - Sydney (Australia)
 12. Academia Prue Leith Chef - Centurion, Johannesburg (Africa de Sud)
 13. KDU University College - Kuala Lumpur (Malaezia)
 14. Mausi Sebes - Buenos Aires (Argentina)
 15. Colegiul BIC Vocationale Ljubljana - Ljubljana (Slovenia)
 16. Universitatea Hungkuang, Taichung (Taiwan)
 17. Institutul AIMS - Bangalore (India)
 18. Kul In - Sisak (Croația)
 19. Colegiul de turism din Zhejiang - Hangzhou (China)
 20. Grupul Educațional Elvețian - Montreux (Elveția)

ALMA PARTNERS

Unii dintre principalii parteneri ai școlii sunt Camera de Comerț din Parma, acționar majoritar, împreună cu Provincia di Parma, care a stabilit sediul cu Castelul Colorno. Alți parteneri: Unione Industriali și Ascom Parma, Cariparma Crédit Agricole, FIPE, mai multe Consorþii pentru Protecția Foods tipice și Vinuri (Parmigiano-Reggiano, Lambrusco di Modena, Olio Toscano, Prosciutto di Parma, Vini Reggiani, Salumi Tipici Piacentini, Vini DOC Colli Piacentini, Vini Colli di Parma, Produttori di Aceto Balsamico, Vini Colli Bolognesi), APACOOP, ASSICA, Confcooperative Emilia-Romagna, Istituto Nazionale Espresso Italiano, Federalimentare, Assolatte și Federdoc.


De asemenea, ALMA a semnat acorduri de protocol cu ​​Ministerul Educației, Universității și Cercetării italiene (MIUR) și cu Institutul Național de Comerț Exterior din Italia (ICE). De asemenea, s-a încheiat acorduri și colaborări cu SDA Bocconi din Milano și Universitatea din Parma. ALMA este acreditat în sistemul de învățământ Regiunea Emilia Romagna și este certificat ISO 9001-2008.

În 2011, a semnat un acord de colaborare cu EXPO 2015 pentru o serie de activități de educație și promovare în cadrul EXPO subiectul "Hrănirea planetei - Energie pentru viață", care va implica și rețeaua sa internațională.

Programe predate în:
Engleză
Italiană

Această școală oferă și:

Certificat

ALMA - The International School of Italian Cuisine

Un program de o săptămână adresat studenților străini care doresc o primă experiență de artă culinară cu o pasiune pentru alimentele italiene și care doresc să-și îmbogăț ... [+]

Un gust al Italiei este primul curs scurt de către ALMA:

Un program de o săptămână adresat studenților străini care doresc o primă experiență de artă culinară cu o pasiune pentru alimentele italiene și care doresc să-și îmbogățească excursia în Italia, inclusiv o modalitate diferită de a explora țara și de a descoperi excelentele Gastronomiei italiene într-un nou brand cale.

Cursul, în urma metodei "ALMA", combină lecțiile academice, experiența directă a produselor și materiilor prime, comanda tehnicilor și proceselor, cunoașterea și practica rețetelor tradiționale italiene și include un accent pe paste, vinuri și produse de patiserie, precum și o prelegere pe istoria bucătăriei italiene și o sesiune de degustare. Prin urmare, reprezintă cea mai bună ocazie pentru acei studenți care călătoresc în Italia să descopere secretele bucătăriei italiene și să aibă o primă abordare cu educația artistică culinară.... [-]

Italia Parma
July 2019
La zi
1 săptămână
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Programul culinar italian este un curs de un an, organizat în două unități de învățământ. Acesta este cursul perfect dacă sunteți în căutarea pentru o adevărată imersiune ... [+]

Noul program culinar italian, organizat în două unități educaționale, este cursul perfect dacă sunteți în căutarea unei imersiuni reale cu adevărat în alimentația italiană și o experiență completă de studiu pentru a deveni un bucătar profesionist de bucătărie italiană.

Programul culinar italian este un curs pe termen lung / de un an: pornind de la elementele de bază, acesta se mută la nivelul avansat și oferă o hrană italiană completă și profesională

Concepute pentru a oferi o experiență de "dragoste la prima vedere" a bucătăriei italiene, studenții vor putea să participe la lecții de formare și demonstrații, precum și să călătorească în Italia însoțiți de profesori ALMA și să viziteze cele mai importante excelențe italiene,... [-]

Italia Parma
September 2019
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ALMA - The International School of Italian Cuisine

Programul are ca scop predarea fundamentelor Patiserie moderne italiene în variantele sale regionale cu teoria, demonstrații și cursuri de formare. Descoperi tradiția aut ... [+]

Programul are ca scop predarea fundamentelor Patiserie moderne italiene în variantele sale regionale cu teoria, demonstrații și cursuri de formare.

Petrece două luni de la Campus ALMA aproape de Parma, tocmai a declarat oraș creativ pentru gastronomie, și să învețe patiserie italiană autentică de la bucătari aclamat. Apoi completează această experiență de viață, cu un stagiu de 3 luni, în secțiunea de patiserie a unui restaurant, structura hotelului sau laborator de patiserie într-o într-una dintre cele 20 de regiuni italiene.

Descoperi tradiția autentică de patiserie italiene și a obține certificatul de italian cofetar Professional.

Adresându-se: ... [-]

Italia Parma
October 2019
La zi
5 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Alma S.R.L. Scuola Internazionale Di Cucina Italiana
Address
ALMA - La Scuola Internazionale di Cucina Italiana Piazza Garibaldi, 26 Colorno
43052 Parma, Emilia-Romagna, Italia
Website
Număr de telefon
+39 0521 525211