Oranim Academic College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Oranim Colegiul de Educație

DESPRE NOI

Oranim College of Education este cel mai mare și de conducere colegiu academic de educație în nordul Israelului, de catering la mii de studenți înscriși în programele de studii de licență și master în domeniul educației, de predare cursuri de certificare și formare avansată de carieră. Mulți dintre absolvenții noștri își continuă studiile prin urmărirea grade și de formare avansate, atât în ​​Israel, cât și în străinătate. absolvenți Oranim sunt în cerere, în toate domeniile educației legate - în școlile publice și private, diverse instituții de învățământ, autoritățile locale și regionale, ministerele naționale, mișcările de tineret, non-profit, arte, științe, și industrie. Zeci de mii de absolvenți Oranim sunt implicați în educație în Israel.

Colegiul este situat la 20 de minute la est de Haifa și este numit după pini care cresc la fața locului. Oranim Colegiul se angajează să excelență academică, implicarea comunității, precum și promovarea învățământului superior. Oranim oferă o gamă largă de programe și de grade, precum și un corp student divers, cu studenții evrei și arabi de toate vârstele, etnii, religii și medii socio-economice.

Oranim Colegiul de Educație

Cine suntem

Istorie și Context

Oranim Colegiul are un record remarcabil de realizare în domeniul educației profesorilor și dezvoltarea profesională, se întinde în ultimii șaizeci de ani. Din moment ce zilele sale timpurii și începuturi modeste, Oranim a dezvoltat și menținut în mod constant o reputație națională ca una dintre instituțiile educaționale de formare de conducere ale țării.

Leadership în Educație

În 1938, în pre-stat Israel, profesorul de pionierat și ecologist Yehoshua Margolin imaginat înființarea unei sucursale de nord a Seminarului Kibbutz de predare, pe un campus din mediul rural aproape de sute de chibuțuri. Site-ul a ales a fost Tivon în Galileea de Jos, la nord-est de Haifa, pe un deal maiestuos acoperit cu pini care are vedere spre lanțul muntos Carmel. În 1951, Seminar de Oranim a fost fondat oficial si a fost printre primele institute de învățământ din Israel. Scopul său a fost de a instrui educatori pentru școli, grădinițe, școli de grădinițe elementare, munca de tineret, și să lucreze cu noi imigranți. Pentru primii 40 de ani, Oranim a făcut parte din Mișcarea Kibbutz și educată cea mai mare parte a personalului care a învățat în școlile Kibbutz.

La mijlocul anilor 1990, Oranim a făcut o tranziție dramatică, atunci când a fost acreditat în mod oficial ca un colegiu academic al educației de către Consiliul israelian pentru învățământul superior. Ea a deschis porțile pentru studenți din toate categoriile de viață, a extins viziunea și obiectivele sale, a stabilit noi programe de studii și de certificat, și a dezvoltat noi piese în cadrul programelor existente. De atunci, colegiul a ajutat profesionalizare domeniul educației și oferă pregătire academică și profesională pentru 5000 în serviciu și viitori profesori în fiecare an.

Oranim Azi

In ultimii ani, interesul în colegiu a crescut, ca fiind mai tineri adulți aleg educația ca vocația lor și a vedea valoarea de a câștiga un grad academic și de a primi pregătire profesională. Există programe unice și a unor trasee educaționale specializate, care disting Oranim de alte colegii de predare, precum și de la toate celelalte instituții academice. Colegiul atrage studenții dintr-o arie geografică largă; cu extinderea Trans-Israel Highway, campusul este mai accesibil pentru facultate și studenți din centrul țării, inclusiv Ierusalimul și metropolitane din Tel Aviv, și de Sud. Astăzi, Colegiul Academic Oranim Educației este cel mai important colegiu al educației în nordul Israelului, de catering la mii de studenți înscriși în programele de studii de licență și master, predare cursuri de certificare și formare avansată de carieră. Mulți dintre absolvenții noștri își continuă studiile prin urmărirea grade și de formare avansate, atât în ​​Israel, cât și în străinătate.

Misiunea lui Oranim

Misiunea Oranim este de a promova excelența în educație, prin formarea celor mai buni profesori, consilieri și lideri educaționale pentru contexte educaționale formale și informale. Absolvenții noștri predau în licee, școli generale, gra˘dinitele,, școlile-internat și setările informale, ajutând la educarea tinerilor să devină adulți responsabili și productive. Scopul nostru este de a instrui profesorii pentru a scoate în evidență întregul potențial al fiecărui elev și pentru a le ajuta să devină mai activi și entuziaști, care învață mai puternici. Ne străduim să pregătim absolvenții noștri pentru o lume în continuă schimbare, multi-culturale, prin predarea valorilor de conviețuire, toleranță, și respectând idei și credințe diverse.

Oranim Colegiul de Educație

Declarație de viziune

Profesorul Yaarah Bar-On, Președinte

Spiritul Oranim

Oranim Colegiul Academic de Educație este acasă pentru persoanele care văd educația ca misiunea lor. Este o comunitate de gânditori și practicieni care lucrează cu sârguință în domeniul educației, construirea Israelului ca societate echitabilă, egalitară, și pur și simplu - în spiritul Declarației de Independență a Israelului. Fondată (1951), pe un deal verde, în Nord, Oranim este un lider al schimbării sociale.

O instituție de învățământ superior, Colegiul Oranim acordă diplome de licență și master la educatori într-o gamă largă de domenii și discipline, din științele umaniste și sociale științele fizice și naturale. Experiența Oranim este unul dintre studiu exigente și disciplină. Colegiul are o reputație de expertiză în domeniul educației, pentru capacitatea de a răspunde la ceea ce se întâmplă în domeniu, și pentru insistând că practica informează teoria. Oranim crede în educația incluzivă și îmbrățișează diversitatea, creativitatea și responsabilitatea.

Un simț al misiunii

Misiunea Oranim este aceea de a modela societatea israeliană și pentru a îmbunătăți calitatea vieții în Israel, prin formarea educatorilor care sunt lideri în comunitățile lor. Oranim oferă îndrumare educatorilor și sprijin printr-o largă rețea de conexiuni între comunități. Oranim se străduiește să servească drept centru național și internațional de cunoștințe, anchetă și discuții, dezvoltarea ideilor educaționale și metode inovatoare. Prin intermediul dialogului și a relațiilor reciproce în curs de desfășurare, Oranim urmărește să consolideze sentimentul de legătură între diversele culturi în Israel, și între Israel și lumea evreiască, precum și lumea în general.

goluri

  1. Programe și formare: Dezvoltarea inovatoare de predare și a metodelor și a abilităților de învățare; actualizarea programelor de formare a cadrelor didactice, bazate pe sinergia între diferitele discipline; încurajând creativitatea, curiozitatea și învățarea independentă; integrarea cunoștințelor, emoțiile și valorile.
  2. Facultatea de: Hrănirea o facultate de înaltă calitate, atât profesional, cât și academic, remarcabil prin excelență intelectuală, gândirea critică, și acțiune socială; încurajarea unei culturi a cercetării; precum și promovarea relațiilor și colaborări internaționale.
  3. Studenților: stabilirea unor standarde înalte și criterii clare pentru promovarea și evaluarea studenților; crearea unei comunități de susținere și mediu primitor.
  4. Studii avansate: Promovarea educației continue a cadrelor didactice pe tot parcursul carierei; dezvoltarea de programe pentru studenții internaționali în educație, societate israeliană, și cultura evreiască.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

De risc elasticității prin educație

Campus Cu normă întreagă 2 - 4 săptămâni July 2019 Israel Haifa

Riscurilor și reziliența prin Educație este un program de vară absolvent pentru studenții internaționali și locali oferite de Oranim Colegiul Academic al Educației, Israel. Desfășura în limba engleză, programul este o colaborare a Schooland Internationale Facultatea de Studii postuniversitare. [+]

Despre Programul

Riscurilor și reziliența prin Educație este un program de vară absolvent pentru studenții internaționali și locali oferite de Oranim Colegiul Academic al Educației, Israel. Desfășura în limba engleză, programul este o colaborare a Școlii Internaționale și Facultatea de Studii postuniversitare.

Educatorii sunt principalele agenții sociali în promovarea rezilienței la risc de copii și tineri. Acest program oferă absolvent de formare și specializare pentru studenți și profesioniști în domeniile de risc și stimularea rezistenței prin educație. Elevii primesc înțelegere și expertiză în spectrul larg de riscuri și a proceselor de reziliență alături de achiziționarea de instrumente de intervenție și pedagogiei concepute pentru a permite rezilienței emergente. ... [-]


Videoclipuri

Oranim College of Education