Givat Haviva

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiune

Centrul pentru o societate comună își propune să construiască o societate incluzivă, coerentă din punct de vedere social în Israel, prin implicarea comunităților divizate în acțiunile colective spre dezvoltarea unei democrații israeliene durabile și prosperă bazate pe responsabilitate reciprocă, egalitate civică și o viziune comună asupra viitorului.

Profil

Givat Haviva este o organizație non-profit fondată în 1949 ca centru național de educație al Federației Kibbutz din Israel. Este dedicată promovării responsabilității reciproce, a egalității civice și a cooperării între grupurile divizate din Israel, ca fundație pentru construirea unui viitor comun și a societății comune - elemente critice ale unei democrații israeliene durabile și înfloritoare. În acest scop, Centrul pentru o societate partajată de la Givat Haviva servește ca un catalizator în activarea comunităților împărțite să colaboreze în vederea realizării obiectivelor lor comune, în timp ce se angajează într-un proces de interacțiune, sprijin și împuternicire. Acest lucru se face prin facilitarea proiectelor trans-comunitare; conducerea activităților de formare și consolidare a capacităților; convocarea de seminarii, ateliere și conferințe pentru a cultiva idei concrete care favorizează schimbarea; și transpunerea acestor idei în acțiune. Un lider în domeniul său, Givat Haviva este beneficiar al Premiului UNESCO pentru Educația Păcii pentru munca sa de lungă durată în promovarea dialogului și reconcilierii evrei-arabi.

Angajament public

Centrul dezvoltă platforme pentru a implica publicul larg în activitățile sale sociale partajate . O conferință anuală aduce laolaltă diverși actori interesați pentru a discuta aspecte cheie, a împărtăși experiențe și a forma mecanisme pentru acțiuni comune. În plus, Centrul se implică în activități publice, răspunzând evoluțiilor actuale legate de relațiile evrei-arabi din Israel prin solidaritate, sensibilizare și mediatizare.

Patrimoniul nostru

Givat Haviva este cea mai veche instituție din Israel care promovează reconcilierea dintre evrei și arabi. De la înființarea sa, Givat Haviva a servit ca centru educațional al lui Hashomer Hatzair și Mișcarea Kibbutz. Yad Yaari este centrul de cercetare al lui Hashomer HaTzair și Mișcarea Kibbutz.

Campus

Givat Haviva se distinge prin campusul său fizic, care servește ca un centru social pentru diverse instituții, printre care Centrul de Cercetare și Documentare Yad Yaari, Centrul de Holocaust și Cercetare Moreshet, Open University și o varietate de ONG-uri.

Locații

Haifa

Address
Haifa, Districtul Haifa, Israel

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: