Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Universitatea Bifrost

Universitatea Bifrost a fost fondată în anul 1918 în Reykjavik pe modelul de Colegiul Ruskin. În 1955, școala a fost mutată 110 km nord de capitala. Universitatea Bifrost este numai arte liberale universitate din țară. Acesta a fost acreditat ca o universitate în 1988, în primul rând numai în afaceri, oferind în cele din urmă de grade în Drept 2002 și în Științe Sociale din 2005.

Universitatea Bifrost este o auto-guvernare, institutie privata, non-profit, care primește în jur de 40% din veniturile sale din statul islandez, 40% din taxele de școlarizare și 20% din alte surse. Absolventii de la antreprenori includ multe proeminente și lideri în afaceri și politică islandeză, inclusiv primul-ministru al țării.

Universitatea Bifrost oferă, de asemenea, un nivel pre-universitar program de studiu pregătitor de un an pentru studenții lipsit de calificări de admitere deplină universitare, precum și diverse programe de învățare pe tot parcursul vieții, inclusiv programe de succes pentru gestionarea cu amănuntul, pentru turism si unul pentru persoanele care lucrează în administrația locală. Mulți studenți petrece unul sau mai mulți termeni în străinătate la universitățile partenere din America, Asia și Europa continentală.

Universitatea Bifrost este membru activ al comunităților de cercetare islandeză și internaționale și se mândrește pentru recrutarea de facultate cu profiluri generale de cercetare în domeniul științelor sociale. Găzduiește mai multe centre universitare de cercetare independente, de exemplu, Centrul pentru Studii Europene, Centrul de Studii Retail si Centrul de Cercetare de Management Cultural. Bifrost a condus mai multe proiecte de cercetare finanțate de Consiliul Cercetării din Islanda, în plus față de proiectele finanțate de programul CE-cadru de cercetare. De asemenea, Bifrost a participat, de asemenea, în mai multe rețele academice ale programelor COST și ERASMUS, precum și programul de Nord Periferie.

Politica Predarea Bifrost University

Este politica Universitatii de a oferi educație remarcabilă, care permite studenților să dobândească cunoștințe aprofundate în domeniul lor de studiu, îmbunătățește lor lărgime, și consolidează creativitatea lor. Stresul este pus pe promovarea capacității studenților de a adopta și de a exercita metode de lucru profesionale, să aplice teorii și concepte în soluții de atribuire, precum și consolidarea capacității acestora de a rezolva provocările practice. In acest fel Universitatea își propune să ofere studenților cu cea mai bună pregătire posibilă pentru participarea la societate democratică și economie, sau pentru studii ulterioare. Universitatea Bifrost îndeplinește cerințele făcute pentru studii în disciplinele pentru care Universitatea a fost acreditat.

De ce să alegeți Universitatea Bifrost?

campus universitar mici, cu un angajament pentru inovație academică

profesori de excepție, atenția personală și sarcini frecvente

de studiu și de învățare excelente

Garantate de locuințe pe-campus pentru toți studenții

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

Bifröst University

Scopul acestui curs este de a spori gradul de conștientizare generală a diferenței dintre femei și bărbați și a tendinței femeilor cu care se confruntă atunci când urcă s ... [+]

Leadership și egalitatea între sexe în secolul XXIBifröst University Islanda29 iunie - 20 iulie

Este binecunoscut faptul că femeile sunt subreprezentate într-un rol de vârf, de exemplu, în afaceri, politică și mediul academic, domenii care, astfel, renunță la o resursă vastă de potențial de conducere. Lipsa diversității în ceea ce privește genul, rasa, religia și alte aspecte este, prin urmare, un ocean al oportunităților pierdute și o pierdere generală în ceea ce privește creșterea economică și bunăstarea socială generală. Miezul acestui curs se referă la teoriile conducerii și conducerii în contextul genului.

În dezbaterea politică internațională, Islanda este considerată un excelent exemplu de succes în ceea ce privește egalitatea de gen, adesea considerată "paradisul egalității", și va fi discutată în mod deosebit în comparație cu alte țări și părți ale lumii. Cercetarea a demonstrat că societățile și instituțiile care sunt incluzive în ceea ce privește conducerea și guvernanța depășesc performanțele altora care nu demonstrează aceeași diversitate. În plus, există o corelație între egalitatea de gen și nivelul de bunăstare socială.... [-]

Islanda Borgarnes
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bifröst University

Acest program va avea loc în perioada 29 iunie - 13 iulie 2019. În data de 29 iunie, o sesiune de orientare adresată de coordonatorul programului va introduce participanț ... [+]

Femeia antreprenorială a secolului XXIBifröst University Islanda29 iunie - 13 iuliePrezentare generală a programului

Acest program va avea loc în perioada 29 iunie - 13 iulie 2019. În data de 29 iunie, o sesiune de orientare adresată de coordonatorul programului va introduce participanții la program și la campus. Cina de bun venit va avea loc în seara zilei de 29 iunie.

Universitatea organizează un pick-up de autobuz de la Reykjavik la Bifröst în ziua de 28 iunie, de la ora 18:00, astfel încât participanții sunt sfătuiți să își rezerveze biletele de avion pentru sosirea în Islanda în zilele de 27 sau 28 iunie.

Participanților li se recomandă să își rezerveze biletul de avion de la Islanda după 14:00 pe 14 iulie. Transferul de la aeroport va ajunge la aeroport în jurul orei 14 iulie.... [-]

Islanda Borgarnes
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bifröst University

Școala de vară este situată în paradisul natural al orașului Bifr ... [+]

Programul de școală de vară 2019

Școala de vară este situată în paradisul natural al satului Bifröst din vestul Islandei, chiar între vulcan și ghețar. Elevii sunt cazați în camere single și duble confortabile în campusul frumos al programului de pe malul lacului Hreðarvatn.

Programul de trei săptămâni (8 credite ECTS / 4 SUA) oferă studii de lider la nivel înalt, cu accent pe durabilitate.

Școala de vară va avea loc în perioada 13 iulie - 3 august 2019.

Școala de vară oferă studenților cursuri de formare pentru Leadership și le pregătește pentru provocările cu care se vor confrunta viitorii lideri.

Aici puteți vedea câteva mărturii de la studenți: https://www.bifrost.is/english/international/summer-school-in-iceland/testimonials/... [-]

Islanda Borgarnes
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

International Summer School in Iceland

International Students at Bifröst University

Open Day 2016

Bifrost University (Háskólinn á Bifröst)
Address
Bifröst, 311
Borgarnes, Islanda
Website
Număr de telefon
+354 433 3000