Citește Descrierea Oficială

eBSI Academy Export incantata sa anunte lansarea programului nostru de certificat liber "Introducere în comerț internațional și eBusiness", care este un program scurt de cursuri concepute pentru a oferi o cunoaștere fundație de bază de export și a pregăti participanții pentru studiu în continuare în cadrul eBSI Academiei de Export a programe mai avansate.

Programul acoperă următoarele - Introducere în Exportul - Introducere în comerț internațional - Metode de plată internaționale - Introducere în eBusiness marketing pe Internet și vă puteți înscrie pentru introducerea la programul de comerț internațional & eBusiness la cele mai eBSI curs de înregistrare Pagina iar programul este conceput pentru că ar trebui să fie capabil să-l completeze într-un week-end, dacă doresc.

La finalizarea acestui program va fi atribuit un certificat de finalizare pe care îl puteți descărca și imprima pentru înregistrările și CV-ul dumneavoastră.

Un avantaj suplimentar al acestui program de certificat gratuit este că va fi apoi finalizat 4 din cele 42 de lecții cu privire la programul de acreditare ITS deja pentru că vom păstra rezultatele de curs pentru a fi utilizate în viitor în programul complet!

Simțiți-vă liber pentru a partaja acest curs cu prietenii, feedback-ul până în prezent pe cursurile componente a fost excelent cu aproape 1000 de oameni care au semnat pentru acest curs gratuit de până acum! Este o mare oportunitate de a încerca metodologia înainte de a investi în curs de studii suplimentare.

Pentru a afla mai multe despre eBSI Academia de Export și Comerț sa avansată, Comerț Finanțe și Marketing programe de certificat de Internet se simt liber pentru a vizita http://www.ebsi.ie

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și: