eBSI Export Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

eBSI Academy Export incantata sa anunte lansarea programului nostru de certificat liber "Introducere în comerț internațional și eBusiness", care este un program scurt de cursuri concepute pentru a oferi o cunoaștere fundație de bază de export și a pregăti participanții pentru studiu în continuare în cadrul eBSI Academiei de Export a programe mai avansate.

Programul acoperă următoarele - Introducere în Exportul - Introducere în comerț internațional - Metode de plată internaționale - Introducere în eBusiness marketing pe Internet și vă puteți înscrie pentru introducerea la programul de comerț internațional & eBusiness la cele mai eBSI curs de înregistrare Pagina iar programul este conceput pentru că ar trebui să fie capabil să-l completeze într-un week-end, dacă doresc.

La finalizarea acestui program va fi atribuit un certificat de finalizare pe care îl puteți descărca și imprima pentru înregistrările și CV-ul dumneavoastră.

Un avantaj suplimentar al acestui program de certificat gratuit este că va fi apoi finalizat 4 din cele 42 de lecții cu privire la programul de acreditare ITS deja pentru că vom păstra rezultatele de curs pentru a fi utilizate în viitor în programul complet!

Simțiți-vă liber pentru a partaja acest curs cu prietenii, feedback-ul până în prezent pe cursurile componente a fost excelent cu aproape 1000 de oameni care au semnat pentru acest curs gratuit de până acum! Este o mare oportunitate de a încerca metodologia înainte de a investi în curs de studii suplimentare.

Pentru a afla mai multe despre eBSI Academia de Export și Comerț sa avansată, Comerț Finanțe și Marketing programe de certificat de Internet se simt liber pentru a vizita http://www.ebsi.ie

Locații

Irlanda online

eBSI Export Academy

Address
eBSI Export Academy,
Partner, World Trade Centre Dublin
22-24 Newmount House, Lower Mount St.

Dublin 2 Irlanda online, Irlanda

Programe

Această școală oferă și: