Citește Descrierea Oficială

Sf. Angela Colegiul, Sligo, Un colegiu de la Universitatea Nationala din Irlanda, Galway, este un furnizor de educație de nivel universitar și de cercetare în nord-vestul Irlandei. În calitate de colegiu în cadrul rețelei Universității Naționale de larg suntem o creștere rapidă instituție dinamică, de învățământ care recunoaște locația noastră strategică în Sligo și Nord-Vest. Suntem receptivi la nevoile pe deplin locale / regionale și conștienți de contribuția noastră nu numai la educație de nivel universitar, dar la dezvoltarea socială și economică a regiunii.

Elevii de la Sf. Angela Colegiul, Sligo sunt oferite o calitate a învățământului universitar cu clase mici, de stat a resurselor de artă într-un mediu comunitate puternică în timp ce a fost dat oportunitățile mai largi de a fi elevi înscriși la NUI Galway.

Sf. Angela Colegiul, Sligo, Se bazează pe mai mult de 400 de ani de traditie învățământ. Aceasta este o tradiție care pune atât idealurile creștine și excelență academică. În calitate de colegiu, în National University of Ireland rețea mai amplă există un mediu comunitate puternică care este recunoscut pentru prietenos sale, grijuliu, atmosfera caracterizat de respect pentru individ.

Sf. Angela Colegiul, Sligo, Are o reputație bine-meritata pentru furnizarea de programe de înaltă calitate, atât la nivel universitare și postuniversitare din departamentele academice de Nursing si Studii de sanatate, Acasă Economie și educație. Colegiul oferă o gamă largă de acces, educația adulților și programe de dezvoltare profesională.

Deși a stabilit ca un colegiu de educație pentru casa si Economie profesori în ultimii ani, Colegiul sa extins mult dincolo de mandatul său original și în prezent profilul său de programe academice de studiu include, de asemenea: Nursing & Studii de sanatate, educatie, nevoi speciale de educatie, Teologie, Food and Studii de consum, stiinta, irlandeză, Economie și Studii Sociale.

Decizia guvernului irlandez de a numi St. Angela College, Sligo ca unic furnizor de Acasă Economie profesorilor în Irlanda (2003) și Departamentul de aprobare de Sanatate a noului Scoala de Nursing si Studii de sanatate a dus la o creștere dramatică a numărului de studenți în ultimii cinci ani. Numărul de studenți care participă la cafenea Colegiului sunt aproximativ 900.

Furnizarea unor astfel de o serie de oferte academice, atât la licență și la nivel postuniversitar cuplat cu poziția sa unică geografice ca unic furnizor de educație la Universitatea din Nord-Vest a condus la o creștere dramatică a numărului de studenți regional și național, cu o tot mai mare interes la nivel internațional . Este prezis că va exista o creștere semnificativă a numărului de studenți în următorii câțiva ani.

Ziua Modern Campus & Mediu

În 1952, Sf. Angela College, Sligo a fost fondată prin Ordinul Ursulinelor. Acesta a fost în jurul acestei clădiri unic piatră tăiate, frumoasa 19-lea Clogherevagh casa care campusul nostru modern, cu vedere la lac a evoluat.

În ultimii ani, Colegiul a trecut printr-o perioadă de dezvoltare rapidă infrastructurii. The Landmark Noul ARAS Michael clădire este acasa, la bine echipate McKeown Biblioteca și Departamentul de Nursing & Studii de Sanatate care încorporează stare de facilități clinice. Student Residences Sf. Angela sunt de lux de cazare elev adiacent Campus Sf Angelei, cu vedere Lough Gill și sunt disponibile pentru studenți, cadre universitare și vizitează vizitatori internaționale. Pe site-ul servicii de sprijin includ o spălătorie, sală de sport, un magazin cu ATM si parcare. (a se vedea www.sasr.info)

Noul Nursing de constructii, Biblioteca și căminele studențești demonstrează în mod clar angajamentul de a Colegiului modernizarea instalațiilor și a infrastructurii. Toate evoluțiile de infrastructură reflecta noua creștere academic si de inscriere. Planurile de investiții și dezvoltări sunt în desfășurare să întreprindă proiecte semnificative de construcție și modernizare în următorii ani, care va cuprinde: modernizarea în continuare săli de clasă, facilități ținerea de prelegeri și laboratoare de specialitate, sporturi de interior și exterior și facilități de recreere.

Noi recunoaștem și sunt mândri de faptul că campusul nostru College este situat într-una din zonele cele mai pitorești din țară pe malul Lough Gill. Noastre College Green monitoare echipei și menține modul în care interacționăm cu mediul idilic ca vom continua sa dezvolte si sa satisface o creștere a populației de student. Scopul echipei Green este să se concentreze pe resursele conservarea și creșterea reciclarea astfel un campus ecologic poate fi savurat de către studenți, personal, comunitatea și vizitatori deopotrivă.

Misiune

Sf. Angela Colegiul, Sligo, este un colegiu de la Universitatea Nationala din Irlanda, Galway, cu cursuri validate prin NUI Galway. Este un colegiu catolic fondat de Ursulinelor Congregației în 1952. Colegiul este situat în Co Sligo, Irlanda.

Noi oferim de licență și programe de studii postuniversitare pentru o serie de roluri profesionale în educație și de îngrijire a sănătății. De asemenea, oferim programe de licență de specialitate în domeniile umaniste și științele sociale. Căutăm pentru a servi nevoile comunității regionale, naționale și internaționale prin educație, cercetare și consultanță aplicată.

Filozofia noastra de învățământ este de a dezvolta întregul potențial al studenților noștri de care să răspundă nevoilor lor personale, academice și profesionale. Aceasta filozofie are ca scop de a împuternici studenții învață ca reflectorizante. Ne-am angajat să excelența în educație, pentru a practica inovatoare și la conceptul de învățare pe tot parcursul vieții.

Promovam un mediu comunitate doar, participativă, inclusivă și nediscriminatoriu pentru personal și studenți. Noi susțină valorile justiției sociale, egalității, respectul pentru diversitate și de îngrijire pentru mediul natural.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Acest program este potrivit pentru candidații care au absolvit învățământul secundar în țara lor de origine. Diploma in Studii Foundation (Pre-a treia nivel) prevede preg ... [+]

Acest program este potrivit pentru candidații care au absolvit învățământul secundar în țara lor de origine. Diplomă în Studii Foundation (Pre-a treia Level) prevede pregătirea academică pentru prima intrare an de licență și se asigură că participanții îndeplinesc cerințele minime de limba engleză pentru programul lor de gradul ales. Programul combină studiul academic, pregătire intensiv de limba engleză, abilități de studiu și de orientare culturală.

Modulul de bază:

Engleză pentru scopuri academice (PAM)

Elective Module academice:

Există două căi:

Stiinta si Inginerie (fizica, chimie, biologie, matematică de bază și avansate) Afaceri si umaniste (economie, matematică, filosofie, sociologie, politică) Care sunt condițiile de intrare? ... [-]
Irlanda Sligo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Absolvent Certificat Post in TEFL este un part-time, de un curs de un an, care oferă o fundație solidă în predarea esențiale necesare pentru a preda limba engleză ca limb ... [+]

Care este Certificat De Absolvent Post in TEFL?

O Curs TEFL este un curs part-time, cu un an care te duce prin toate elementele de bază ale predarea limbii engleze ca limbă străină. Cursul oferă o fundație solidă în principiile de bază de predare necesare pentru a preda limba engleză ca limbă străină, cu încredere.

Ce locuri de muncă sunt disponibile după finalizarea cursului?

Calificarea este universitar postuniversitar certificat postuniversitar la nivel 9 - acreditat de Universitatea Națională din Irlanda, Galway. Acest curs permite absolvenților să se aplice pentru pozițiile în Irlanda și în străinătate ca profesori de limba engleza ca limbă străină.... [-]

Irlanda Sligo
Contactează şcoala
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Scopul PAM / EGP va dezvolta încrederea și copetence studenților în utilizarea limba engleză într-un mediu academic pentru studii universitare și postuniversitare sau pen ... [+]

Cursuri în limba engleză academice sau general, are scopul de a ajuta și de a pregăti studenții de peste mări atinge nivelul cerut de limba engleză pentru studii superioare de licență în universități și colegii irlandeze. Perioada de timp a cursului va varia în funcție de nivelul de limba engleză și nivelul necesar pentru cursul academic. Cursul poate fi luat de la o durată 4-25 săptămână. Vi se va cere să completeze un test de plasare și să prezinte un scor recent test de limba engleză International pentru a evalua nivelul de limba engleza. Acest lucru ne va ajuta să determine cât de multe săptămâni, va fi nevoie pentru a participa pentru a atinge nivelul necesar pentru viitoarele studii academice sau standard, aveți nevoie. ... [-]

Irlanda Sligo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
4 - 25 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

In aceasta vara Colegiul St. Angela vă oferă o oportunitate unică de a efectua un program de limba engleză imersiune în frumoasa stabilirea județului Sligo în nord-vestul ... [+]

Vara asta Colegiul St. Angela vă oferă o oportunitate unică de a efectua un program de limba engleză imersiune în frumoasa stabilirea județului Sligo în nord-vestul Irlandei.

Sligo este un oraș la malul mării vibrant, cu o mulțime de evenimente de familie culturale pe parcursul lunilor de vară. Elevii vor avea posibilitatea de a fi cufundat într-adevăr într-un mediu care este sigur și prietenos pentru toate vârstele.

Băieți și fete cu vârste cuprinse între 11 - 16 va îmbunătăți limba engleză și să experimenteze plaje și peisaje incredibile ale Irlandei, prin activități și sporturi de aventură în aer liber.

Aflați mai multe pentru a naviga de-a lungul Atlantic Way Wild, o excursie pe jos munții frumoși din Irlanda și stand-up bord cu zbaturi de-a lungul lacurilor pitorești.... [-]

Irlanda Sligo
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Acest program de diplomă va oferi participanților o conștientizare a, și o abordare critică a, o gamă largă de dovezi istorice în regiunea Nord-Vest. ... [+]

Acest program de diplomă va oferi participanților o conștientizare a, și o abordare critică a, o gamă largă de dovezi istorice în regiunea Nord-Vest.

Participanții vor dezvolta o serie de competențe pe care le va permite de a urmări istoricul familiei, aflați mai multe despre Lore, viața și mitologie în regiune, și vă stimula pe teme de istorie locală și arheologie. Programul va introduce participanții la o mare varietate de surse primare și alte materiale, utilizate în cercetarea folclorului, genealogie, istorie locală și arheologie. Elevii vor fi expuse la o serie de strategii de predare și de învățare inovatoare, inclusiv pe teren și experiență, toate acestea sunt livrate de către experți în domeniile. Cursul cuprinde 6 module - 3 pe an. Nu există nici un examen scris ca toate modulele sunt evaluate fie prin cesiune / proiect mic, etc Există șase module oferite în cadrul structurii de diplomă. Studenții sunt obligați să completeze 3 module în fiecare an.... [-]

Irlanda Sligo
Contactează şcoala
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză