Limerick City College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Limerick City College

Limerick City College este o instituție independentă pentru studenții locali și internaționali. Studenții care finalizează cu succes studiile la Limerick City College poate progresa la studii superioare în Irlanda, britanice și americane universități sau a asigura o carieră de succes într-o varietate de domenii. Precum și menținerea standardelor academice înalte și furnizarea de școlarizare calitate, Limerick City College este renumit pentru răspunsul prompt la evoluțiile de educație și formare pe piața mondială.

Înființarea Colegiului în ultimul an a fost foarte interesanta, iar locația centrală ideală în oraș cu state-of-the-art facilități, se asigură că studenții noștri au un mediu de învățare spațios și versatil.

Limerick City College este găzduit într-o instalație modernă care găzduiește centrul de bibliotecă și de învățare a resurselor, un laborator de zece internet terminal și de stat-of-the-art săli de clasă. Există o serie de facilități de recreere la câțiva pași, precum și cafenele și băuturi răcoritoare pe-campus și facilități comune camerelor.

Toate cursurile respecte cerințele examinării irlandez si Marea Britanie relevante și finalizate cu diplome acordate de organismele profesionale sau de grade acordate de universități respective. Fiecare curs a fost atent selectate pentru relevanța sa pentru Comerț și Industrie și pentru recunoașterea sa internațională ca dovadă a competenței profesionale.

Student Accentul este una care este o perspectivă cu adevărat irlandez și așteptăm cu nerăbdare de studenți primitoare din toate părțile globului asigurarea unui mediu academic divers.

Elevii care intră în Colegiul bucura de fiecare stimulent practic pentru a reuși. Limerick City College este personal de tutori de cea mai înaltă calitate și toți elevii au acces la o gamă impresionantă de ajutoare didactice de specialitate, inclusiv echipament audio-vizual și facilități moderne de calculator. Lectori sunt alese nu numai pentru abilitățile lor tehnice, ci și pentru capacitatea lor de a împărtăși cunoștințele lor și altora. Ele sunt distractiv și prietenos, și întotdeauna fac tot posibilul pentru a se asigura că cursul este la fel de plăcută cu putință. Într-un astfel de mediu progresiv studenți descoperi un nou interes în procesul de învățare, și noi piețe de desfacere pentru potențialul lor natural.

Colegiul este mândru să prezinte facilitățile IT și să anunțe că toate sălile de clasă au controlat în mod independent de încălzire și de aer condiționat complet cu table albe și proiectoare digitale (care sunt legate de rețeaua de calculatoare College), o sală de calculatoare echipate cu cea mai recentă tehnologie cu ecran plat , o bibliotecă extinsă cu sală de lectură dotate cu terminale de calculator pentru învățarea electronică, acces la internet Wi-Fi și, elev ofițer servicii si student salon.

Locații