Citește Descrierea Oficială

Suntem în mod justificat mândri de cursanții noștri și de rezultatele pe care le-au obținut în trecut, ceea ce le-a permis să urmeze cursuri suplimentare de studiu în universități din țară și din străinătate. În plus, mulți dintre aceștia au progresat la institutele de tehnologie și alte colegii de educație ulterioară, prin intermediul schemei de legături pentru învățământul superior și a colecțiilor de progres Cork College. Vă încurajez să contactați colegiul pentru a obține informații mai detaliate despre orice curs care vă interesează.

Alegeți cu înțelepciune și amintiți-vă că suntem la dispoziție pentru a oferi orice sfat suplimentar. Acesta este noul dvs. început - călătoria voastră. Alegerea Kinsale College făcut primul pas important.

Liz Moynihan - Director

Facilitățile Colegiului

Kinsale College continuă să crească și să se îmbunătățească pentru a satisface nevoile elevilor săi; facilitățile colegiului reflectă această creștere.
Colegiul are o unitate special concepută pentru a găzdui studenții implicați în Drama, sub forma unui amfiteatru impresionant. Studenții Profesioniști de Culinărie se antrenează într-o bucătărie profesionistă și un restaurant cu 16 locuri. Studenții Horticultură / Permacultură sustenabilă au acces la grădina de piață, două poli-tuneluri și site-ul colegiului pentru cultivarea plantelor, legumelor, fructelor, nuci și flori. Studenții implicați în cursuri de tehnologie utilizează computere Apple Mac și software actualizat.
Studenții de artă se bucură de facilitățile din camera închisă și de accesul la The Mill in Kinsale pentru expoziția lor de sfârșit de an. Toți elevii au acces la o sală de calcul supravegheată pentru scrierea de studii și misiuni, sala de calculatoare are facilități de tipărire, precum și internet gratuit. Există, de asemenea, facilități de parcare gratuite pentru studenți la campusul principal din Kinsale. Toți elevii colegiului se bucură de o viață socială variată și vibrantă în Kinsale, care are o mulțime de pub-uri, cluburi de noapte și locuri de muzică live.

Locația Colegiului

Kinsale College se bucură de o locație de invidiat în satul de pescuit și de agrement Kinsale, la 25 km de orașul Cork. Locația este cunoscută la nivel național și internațional pentru restaurante, piețe și activități în aer liber.
Locația a influențat dezvoltarea și dezvoltarea unor cursuri de piatră de temelie ale colegiului - recreere în aer liber, horticultură durabilă (Permaculture) și gătit profesional. Pentru studenții internaționali, merită să menționăm că Kinsale este la aproximativ 20 km de Aeroportul Internațional Cork și este, de asemenea, ușor de naveta de la Ringaskiddy Ferry Port. Un autobuz obișnuit operează acum de la Cork City până la Kinsale, făcând-o mai accesibilă ca oricând pentru cei care călătoresc la colegiu. Închiriere de cazare este disponibilă în sat pentru anul universitar, iar casele / camerele sunt adesea publicate pe panoul de știri al colegiului.

Comunicații

Comunicațiile reprezintă un modul obligatoriu pentru majoritatea cursurilor de nivel 5 și pentru unele cursuri de nivel 6. Este o abilitate de bază care este utilă și importantă în fiecare aspect al vieții și al muncii.
La finalizarea acestui modul, studenții vor fi îmbunătățit abilitățile cheie de vorbire, ascultare, citire și scriere, precum și comunicare non-verbală și vizuală. Afacerile și creativitatea, participarea la grup, abilitățile de interviu și de prezentare sunt toate acoperite. Tehnologia de comunicare are un impact enorm asupra vieții noastre, iar studenții vor învăța despre problemele cheie care le afectează.
Colectarea de informații, cum ar fi abilitățile de cercetare, va fi acoperită și, în cele din urmă, elevii își vor dezvolta încrederea în transmiterea și interpretarea semnificației în mod eficient în vorbire și scriere.
Modulul este predat într-un mod plin de viață, creativ și interactiv, iar participarea activă a elevilor și contribuția la clasă sunt încurajate.

Experiență de lucru / Practică de lucru

  • Experiență de lucru: Elevii vor aplica și vor petrece cel puțin zece zile pe experiența profesională într-o plasare legată de cursul lor de studiu. Unele dintre cele mai bune învățări au loc în timpul acestei experiențe, care oferă șansa unor activități și sarcini reale. Elevii țin un jurnal al activităților lor și reflectă asupra performanței lor. Planificarea și pregătirea include elaborarea unor documente, cum ar fi un CV actual, o scrisoare de aplicare, un audit al competențelor, un plan de carieră și o analiză a sectorului / sectorului studiat. Legislația legată de muncă va fi acoperită pentru a asigura studenților să-și înțeleagă drepturile și responsabilitățile. Supraveghetorul de la locul de muncă va completa un formular de evaluare bazat pe performanța studentului.
  • Practica de lucru: elevii care fac acest modul vor aplica și vor petrece cel puțin 40 de zile într-o organizație legată de cursul lor de studiu. Ei vor ține cont de activitățile lor zilnice și vor evalua și vor reflecta asupra performanței lor.
Cercetarea se va desfășura într-o organizație, structura, funcțiile, politicile etc. Legislația legată de muncă va fi acoperită pentru a asigura studenților să-și înțeleagă drepturile și responsabilitățile. Angajatorul la locul de muncă va completa un formular de evaluare bazat pe performanța studentului.

Studenti internationali

Kinsale College salută solicitanții din toate părțile lumii. Apreciem diversitatea culturală și bogăția pe care studenții străini le aduc la colegiu. Această pagină are scopul de a ajuta studenții internaționali care doresc să studieze la facultate.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Kinsale College

Acest curs este destinat studenților, în cazul în care limba engleză nu este prima lor limbă. Ne concentrăm pe o comunicare eficientă și includ o lucrare cuprinzătoare pr ... [+]

Aflați limba engleză în Kinsale

Acest curs este destinat studenților, în cazul în care limba engleză nu este prima lor limbă. Ne concentrăm pe o comunicare eficientă și includ o lucrare cuprinzătoare privind gramatica, vocabularul, pronunția și abilitățile de a asculta, de a vorbi, de a citi și de a scrie.

Noul vocabular joacă un rol imens în acest curs, iar profesorii noștri specialiști vă asigură că sunteți pregătiți pentru muncă sau pentru a vă continua educația, deoarece veți putea să folosiți mai bine limba engleză mai eficient, cu mai multă încredere.

Salutăm toate naționalitățile în campusul nostru de colegiu extrem de divers pentru a vă îmbunătăți limba engleză!... [-]

Irlanda Kinsale
Contactează şcoala
Engleză
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kinsale College

Horticultura durabila / Permacultura este un curs bazat pe știință, oferind o experiență practică și vastă de învățare într-o comunitate unică și înfloritoare de colegiu. ... [+]

Horticultură durabilă / Permacultura

Horticultura durabila / Permacultura este un curs bazat pe știință, oferind o experiență practică și vastă de învățare într-o comunitate unică și înfloritoare de colegiu. Kinsale are o tradiție puternică de alimentație și agricultură, precum și oferă un mediu aproape idilic pentru explorarea ecologiei și a mediului natural. Cursul este un amestec de discuții bazate pe clasă, activități practice, vizite la fața locului, cursuri de masterat de la o serie de specialiști în vizită și de lucru în grup de proiecte.

Despre curs

Horticultura durabila / Permacultura este un curs bazat pe știință, oferind o experiență practică și vastă de învățare într-o comunitate unică și înfloritoare de colegiu. Kinsale are o tradiție puternică de alimentație și agricultură, precum și oferă un mediu aproape idilic pentru explorarea ecologiei și a mediului natural. Cursul este un amestec de discuții bazate pe clasă, activități practice, vizite la fața locului, cursuri de masterat de la o serie de specialiști în vizită și de lucru în grup de proiecte. Aspectele practice ale cursului includ:... [-]

Irlanda Kinsale
Contactează şcoala
Engleză
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kinsale College

Cursul de producție multimedia de nivel 5 oferă o bază pentru instrumentele și tehnicile utilizate pentru a lucra într-o serie de sectoare. De la mediile interactive, pro ... [+]

Producția multimedia

Cursul de producție multimedia de nivel 5 oferă o bază pentru instrumentele și tehnicile utilizate pentru a lucra într-o serie de sectoare. De la mediile interactive, producția video, producția de sunet și abilitățile de design grafic, absolvenții cursului de producție multimedia au mai multe oportunități decât oricând.

Despre curs

Cursul de producție multimedia de nivel 5 oferă o bază pentru instrumentele și tehnicile utilizate pentru a lucra într-o serie de sectoare. De la site-uri web, publicitate, prelucrare de imagini sau animație, absolvenții cursului de producție multimedia au mai multe oportunități decât oricând.... [-]

Irlanda Kinsale
Contactează şcoala
Engleză
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kinsale College

Acest premiu cu normă întreagă duce la obținerea unui certificat QQI de nivel 5 după un an. Cursul este structurat astfel încât să ofere studenților un standard ridicat d ... [+]

Îngrijirea și educația timpurie a copiilor

Acest premiu cu normă întreagă duce la obținerea unui certificat QQI de nivel 5 după un an. Cursul este structurat astfel încât să ofere studenților un standard ridicat de pregătire și evaluare care să conducă la o calificare recunoscută pentru cei care doresc să lucreze în sectorul îngrijirii copilului într-o varietate de domenii, cum ar fi: lucrul cu copilul într-o grădiniță de zi, preșcolar sau cu un copil cu o nevoie specifică.

Despre curs

Acest premiu cu normă întreagă duce la obținerea unui certificat QQI de nivel 5 după un an. Cursul este structurat astfel încât să ofere studenților un standard ridicat de pregătire și evaluare care să conducă la o calificare recunoscută pentru cei care doresc să lucreze în sectorul îngrijirii copilului într-o varietate de domenii, cum ar fi: lucrul cu copilul într-o grădiniță de zi, preșcolar sau cu un copil cu o nevoie specifică. Cursul este, de asemenea, conceput pentru cei care intenționează să urmeze o formare continuă în sectorul îngrijirii copiilor în institutele de tehnologie și în universități. Elevii petrec patru zile pe săptămână în formare colegiu și 120 de ore de experiență de lucru. Experiența de lucru este monitorizată astfel încât elevul să primească un feedback constructiv continuu. Absolvirea acestui curs va fi calificată să lucreze independent cu copiii, într-o creșă sau un loc de joacă pentru copii.... [-]

Irlanda Kinsale
Contactează şcoala
Engleză
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză