Irish College of English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Irish College of English

Calitate Școală de limbă engleză în Dublin, Irlanda

Cursuri pentru adulți & Junior Engleză Beautiful Malahide Dublin pe coasta

Irish College of English

Un furnizor de Educație de calitate premiat, Colegiul irlandez de școală în limba engleză a fost înființată în anul 1992.

Noi suntem Recunoscut de către Departamentul de Educație ca având an școlile în engleză rotunde excepționale pentru predarea limbii engleze ca limbă străină. Suntem de asemenea, membri ai MIE, un organism de promovare Educație de calitate în Irlanda și a asigurării protecției Learner.

În fruntea etosul școlii noastre este de a avea studenții noștri să învețe limba engleză, cu o experiență pozitivă de student. În 2014 am fost onorati de Camera de Comerț Malahide cu "Serviciul Premiul de excelență" pentru o demonstrație clară a serviciilor excelente și consistente pentru clienți și în 2016 am fost onorati cu "Organizația Anului" Premiul. În 2015 am fost prima Școală de limbă engleză în Irlanda, care urmează să fie nominalizat pentru Premiul Junior Curs de studiu de turism Global Industry Star. În 2016 am fost din nou nominalizat pentru acest premiu, precum și premiul de limba engleza școlar Europa.

Avem două școli de limba engleză în Dublin. Scolile noastre sunt locatii ideale Dublin, inclusiv limba engleză School Malahide, limba engleză Școala Portmarnock și o vară Rezidențial Englez Camp la Glenstal Abbey, Limerick.

La fel de mici Run engleză Școli Profesional, Cursuri de limba engleza noastre de calitate sunt cunoscute pentru excelenta si Focus pe progresia lor, oferind o mare valoare pentru bani. Avem cursuri de zi și pentru adulți, pe tot parcursul anului și grupuri școlare de bun venit pe tot parcursul anului și ne-am specializat în cursuri de limba engleză pentru copii și adolescenți prin Junior English Language taberele noastre de vara.

De ce să alegeți să studieze în școala noastră în limba engleză?

  • Excelent Student Experience - Premiul câștigătoare English School din Dublin.
  • Cursuri de limba engleza de calitate - Recunoscut de Departamentul de Educație și membrii. MEI
  • Perfect de coastă Dublin Locații Malahide & Portmarnock - Dublin Airport (10 min), Dublin City Centre (20 min).
  • Malahide - Ideal pentru copii si adolescenti - Malahide este una dintre Dublin cele mai bogate și sigur orașe.
  • Pozitive Customer Experience - feedback - ul nostru excelent "Cel mai bun Junior Summer Camp Experiență în Irlanda.
  • Mers pe jos la școală - în mod unic nostru de calitate - gazdă de familie Cazarea se află de mers pe jos de școală.
  • Școala internat prestigioasă - Noul nostru program de locuințe Junior la Glenstal Abbey.
Irish College of English

Vino alaturi de noi în 2017 și a experimenta o școală se simt mici și o atmosferă prietenoasă în care nevoile individuale pot fi îndeplinite. Nostru sa concentrat Junior Tabere în iunie, iulie și august 2017 ofere copiilor și adolescenților posibilitatea de a se cufunda în limba și să se întoarcă acasă cu o fluență mai mare și dragostea de limba engleză. Acest lucru îi va ajuta să își atingă obiectivele de studiu și de a spori viitoarele oportunități de carieră. Locația noastră ideală în Malahide oferă un cadru sigur și frumos pe litoral, pentru orice sejur de studiu. Suntem într-un acces ușor de toate atracțiile turistice din Dublin ne face o alegere excelentă pentru o Școală de limbă engleză în Dublin.Colegiul irlandez de limba engleză este recunoscută de ACELS, un serviciu de o calitate și a calificărilor Irlanda, pentru predarea limbii engleze (ELT).

Irish College of English

Locații

Dublin

Address
Irish College of English,
6 Church Road,
Malahide,
Co. Dublin,
K36 KF21,
Ireland.

Dublin, Jud. Dublin, Irlanda

Limerick

Address
Glenstal Abbey
Co. Limerick

Limerick, Jud. Limerick, Irlanda