Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Engleză Limba Irlanda - o școală acreditată de MEI în soare Sud-Estul Irlandei. Suntem pregătiți să împărtășim calitatea noastră cursuri de engleza, Cultura noastră și grija și atenția noastră într-un cadru rural minunat, cu unele distragere a orașului - dacă sunteți în căutarea unor!

Cu munți, văi glorioase și văi ale râurilor, toate apropiate, County Carlow Merită descoperit și explorat. Împreună cu un frumos peisaj, vizitatorii de la Carlow, în sud-estul insulei Irlandei, vor descoperi o experiență de vacanță extraordinară, o aventură în aer liber în plină expansiune, o viață rurală tradițională, cumpărături vibrante și un bogat patrimoniu cultural.

Fondată în 2000 de către profesori și părinți, Ruth & Terry Coffey; Limba Engleza Irlanda (ELI) este o Clasă mondială de învățare a limbii Completat de 300 de familii gazdă locale Dedicat sprijinirii fiecărui elev să-și atingă întregul potențial prin învățarea imersivă și o cale de ghidare către instituțiile de învățământ superior.

Universitatea ELI Instructorii instructori creează o experiență de învățare personalizată care angajează studenții în metode active de învățare care sporesc stima de sine, încrederea în sine, capacitatea de a gândi critic și de a se exprima creativ.

Pasiunea noastră este de a oferi o experiență culturală și de învățare mai bună pentru o viață, cu un sentiment de căldură irlandeză, prietenie și distracție.

Toți profesorii sunt absolvenți de studii superioare calificați pentru a preda limba engleză ca limbă străină. Mulți au învățat în străinătate și au introdus în sala de clasă o gamă largă de experiențe academice și de viață. Accentul lor este pus pe învățarea de calitate într-o atmosferă personală, relaxată și prietenoasă.

Metodologia de predare

Instruirea ELI se axează pe nevoile cursanților, iar cursurile specifice sunt construite după obicei. Clasele sunt concepute pentru a dezvolta abilități bune de comunicare printr-o combinație de abordări interactive și structurale. Ne mândrim cu metoda noastră de predare comunicativă.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

English Language Ireland

În cursul cursului nostru general de limba engleză, veți vorbi mult! Clasele sunt excelente pentru studenți și pentru profesioniști. Aveți 20 de ore în fiecare săptămână ... [+]

În cursul cursului nostru general de limba engleză, veți vorbi mult! Clasele sunt excelente pentru studenți și pentru profesioniști. Aveți 15 ore în fiecare săptămână pentru a vă concentra pe nevoile dvs. Îmbunătățiți-vă nivelul, faceți noi prieteni internaționali și savurați băuturi răcoritoare gratuite la pauza de dimineață. Grupurile noastre mici garantează o atenție personală tuturor cursanților noștri. Vino să-ți practici engleza în Carlow, un minunat oraș irlandez în Anticul Antic al Irlandei.

Ce puteți aștepta?

Clasele se axează pe fluența, vocabularul și gruparea 15 ore de școlarizare în fiecare săptămână Începeți cursul pe ZIUA dorită! Wi-Fi gratuit + studiu de auto-acces Materiale gratuite pentru curs Suport continuu și feedback de la profesorii dvs. Ajutoare prietenoase și utile pentru a trăi în Irlanda Part Time ... [-]
Irlanda Carlow
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 25 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
The Schoolhouse,
46 Idrone Park,
O'Brien Road

Carlow, County Carlow, IE
Social Media