English Language Ireland

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Engleză Limba Irlanda - o școală acreditată de MEI în soare Sud-Estul Irlandei. Suntem pregătiți să împărtășim calitatea noastră cursuri de engleza, Cultura noastră și grija și atenția noastră într-un cadru rural minunat, cu unele distragere a orașului - dacă sunteți în căutarea unor!

Cu munți, văi glorioase și văi ale râurilor, toate apropiate, County Carlow Merită descoperit și explorat. Împreună cu un frumos peisaj, vizitatorii de la Carlow, în sud-estul insulei Irlandei, vor descoperi o experiență de vacanță extraordinară, o aventură în aer liber în plină expansiune, o viață rurală tradițională, cumpărături vibrante și un bogat patrimoniu cultural.

Fondată în 2000 de către profesori și părinți, Ruth & Terry Coffey; Limba Engleza Irlanda (ELI) este o Clasă mondială de învățare a limbii Completat de 300 de familii gazdă locale Dedicat sprijinirii fiecărui elev să-și atingă întregul potențial prin învățarea imersivă și o cale de ghidare către instituțiile de învățământ superior.

Universitatea ELI Instructorii instructori creează o experiență de învățare personalizată care angajează studenții în metode active de învățare care sporesc stima de sine, încrederea în sine, capacitatea de a gândi critic și de a se exprima creativ.

Pasiunea noastră este de a oferi o experiență culturală și de învățare mai bună pentru o viață, cu un sentiment de căldură irlandeză, prietenie și distracție.

Toți profesorii sunt absolvenți de studii superioare calificați pentru a preda limba engleză ca limbă străină. Mulți au învățat în străinătate și au introdus în sala de clasă o gamă largă de experiențe academice și de viață. Accentul lor este pus pe învățarea de calitate într-o atmosferă personală, relaxată și prietenoasă.

Metodologia de predare

Instruirea ELI se axează pe nevoile cursanților, iar cursurile specifice sunt construite după obicei. Clasele sunt concepute pentru a dezvolta abilități bune de comunicare printr-o combinație de abordări interactive și structurale. Ne mândrim cu metoda noastră de predare comunicativă.

Locații

Carlow

Address
The Schoolhouse, 46 Idrone Park, O'Brien Road
Carlow, Jud. Carlow, Irlanda