Direct English

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

Doriți să studiați cursuri de limbă engleză în unul dintre cele mai frumoase, mai vibrante și mai prietenoase orașe din Irlanda? Apoi, bine ați venit la Direct English Ireland, situat în inima orașului Cork, în sud-vestul Irlandei. La Direct English Ireland, veți primi cursuri de limbă engleză de înaltă calitate de la profesori de limba engleză cu înaltă calificare. Începând cu prima zi veți fi plasați într-o clasă potrivită nivelului dvs. și veți câștiga încredere în limba engleză. Oferim cursuri de limbă engleză la nouă niveluri diferite, de la începători până la avansați, combinate cu activități sociale / excursii culturale care vizează îmbunătățirea abilităților de limba engleză, permițându-vă în același timp să cunoașteți ce oferă această țară minunată și oraș.

Suntem prima ramură a limbii engleze directe în Irlanda. Direct English este una dintre cele mai importante francize din industria ELT, engleza directă funcționează în mai mult de 25 de țări din întreaga lume. Cursurile noastre sunt aprobate de către Departamentul de Educație și INIS pentru studenții internaționali.

Ce facem

Engleza directă vă construiește încrederea din prima zi și este cel mai eficient sistem lingvistic pentru oricine dorește să învețe limba engleză. Cu nouă niveluri de a alege, Direct English oferă mai multe opțiuni decât orice alt sistem de instruire în limba engleză. Vă încurajăm să vorbiți engleza de la prima dvs. clasă. Nu limba engleză de clasă, ci limba pentru situațiile din viața reală.

Vă vom ajuta, de asemenea, să vă ușurați mișcarea în Irlanda și să vă asigurați că este un proces lină și ușor. Oferim asistență în alegerea cursului, aplicații VISA și administrare, asigurare de sănătate, transport și cazare. Suntem mândri de serviciul personal pe care îl furnizăm fiecăruia dintre studenții noștri și vă vom ajuta să vă ajutăm cât mai bine cu putință înainte și în timpul șederii dumneavoastră în Irlanda.

Resurse directe în limba engleză

Începând cu prima zi, veți învăța și vă veți practica abilitățile de limba engleză printr-o combinație unică de studii personale, tutoriale și conversații. Materialul nostru de curs acoperă scenarii de zi cu zi, astfel încât să învățați limba engleză reală pentru lumea reală. Fiecare nivel al cursului acoperă o gamă largă de resurse cursante pentru a vă menține interesul și motivația.

Materialul cursului pentru fiecare nivel include:

  • Un manual introductiv
  • O carte de curs
  • O carte însoțitoare
  • Un disc video PC
  • 9 CD-uri audio
  • Un CD-ROM multimedia

Misiunea noastră

Învățarea este și ar trebui să fie distractivă! Credem cu adevărat aici, la engleză directă. Noi oferim cele mai bune cursuri de limbă engleză, dar faceți acest lucru în așa fel încât studenții să se distreze în acest proces. Ne angajăm să dezvoltăm toate cele patru abilități lingvistice (citire, scriere, vorbire și ascultare) și, de asemenea, să introducem și să promovăm patrimoniul cultural și istoric al insulei Irlanda.

Locații

Plută

Address
9 St Patrick's Hill, Cork, T23 KNV9
T23 KNV9 Plută, Județul Cork, Irlanda