Read the Official Description

DIFC ofera studentilor o cale de a studia în universități de top din intreaga Irlanda, Marea Britanie, Europa de Est, Australia și Statele Unite ale Americii dincolo.

Dar calificarea este mai mult decât doar o cale.

timpul cu noi va echipa pentru Universitatea si va ajuta sa progreseze spre dreapta curs Universitatea pentru tine. Dar va face mult mai mult decât atât, de asemenea. Studierea cu DIFC este o experiență care vă va pregăti pentru tot restul vieții tale. Vă ajutăm să crească ca o persoană și ca un gânditor - îmbogățit cu o rețea de prieteni, contacte și experiențe care vor fi cu tine prin cariera ta.

Noi facem acest lucru prin a merge dincolo de ceea ce veți găsi în alte programe de fundație. Noi sprijinim nu doar academic, ci, de asemenea, personal, astfel încât să sunt îngrijiți, se bucură de întreaga experiență și pot oferi cele mai bune.

O mulțime de acest lucru se datorează oamenilor noștri și abordarea noastră. Dar noi nu putem lua toate creditului - o parte din ea este în jos Irlandei - o țară prosperă și unic, care este unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a studia, de a face afaceri și să se distreze!

Infiintata in anul 1999, avem peste 16 experiență years'extensive în a ajuta studenții internaționali progresul cu succes la universitare și postuniversitare de grade. Suntem acum cele mai mari independente College Foundation din Irlanda.

DIFC este centrul de livrare exclusiv al Irlandei pentru programele NCUK An International Foundation și Pre-Masters. Aceste programe au fost concepute de cele mai importante universitati din Marea Britanie special pentru studenții internaționali ca o alternativă la nivele și sunt de calitate asigurate de a adera la cele mai înalte standarde academice.

Independenţă: Fiind un program independent Foundation, vă ajuta să păstrați opțiunile deschise. Acest lucru înseamnă că puteți lua în considerare rețeaua noastră completă de peste 35 de 40 de parteneri de invatamant superior pentru gradul dumneavoastră.

Succes: Toți studenții care finalizează cu succes programele noastre Fundația va realiza un loc cu unul dintre partenerii noștri de universitate.

Excelenta: Programele noastre sunt bazate pe cele mai înalte standarde academice, ceea ce înseamnă că vei fi cu un pas în fața ambalajului, atunci când începe gradul tău Universitatea.

De ce studiu un program de Fundația?

Studenți din mai multe țări din afara UE trebuie să completeze un "curs de punte" înainte de a putea intra universităților de top din Irlanda, Marea Britanie sau în altă parte. Alți studenți doresc să efectueze o parte, desigur, de gradul lor internațional în țara lor de origine.

finalizarea cu succes a cursurilor NCUK oferite de DIFC garantează studenților un loc pe un curs de studii într-o largă varietate de subiecte. Acest lucru înseamnă că 100% dintre studenții care trec cu succes programul va realiza o destinație de plasare Universitatea.

Parcursuri oferite de DIFC includ: Studii de licență: Medicina, Stiinta Sanatate, Afaceri / Drept, Inginerie & Tehnologie sau Stiinta Postuniversitare: Business, Life Sciences și Inginerie

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

DIFC Ireland

La finalizarea cu succes a acestui curs va fi garantat de intrare pentru o gamă largă de programe de afaceri Studii de Drept și studii în Irlanda, Marea Britanie și în af ... [+]

La finalizarea cu succes a acestui curs va fi garantat de intrare pentru o gamă largă de Studii de afaceri și programe de studii de drept în una din universitățile partenere. DIFC are peste 40 de parteneri de invatamant superior în Irlanda, Marea Britanie, Europa continentală, SUA și Australia.

universitățile partenere recunosc că cursul NCUK ify îndeplinește cerințele lor de intrare pentru studenții internaționali. Prin urmare, 100% dintre studenții care trec cu succes programul nostru Fundația Anul va realiza un loc într-un grad relevant cu unul dintre universitățile noastre partenere.

Programul de Afaceri & Management Fundația oferă o progresie la studii de licență în afaceri, Contabilitate, Management, Drept și umaniste grade conexe.... [-]

Irlanda Dublin Cork Regatul Unit London  + 1 Mai mult
September 2019
La zi
7 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
DIFC Ireland

Pregătiți-vă pentru intrarea la cursuri de Inginerie & Tehnologie în universitățile partenere din Irlanda și Regatul Unit ... [+]

Pregătiți-vă pentru intrarea la cursuri de Inginerie & Tehnologie în universitățile partenere din Irlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Australia.

universitățile partenere recunosc că cursul NCUK ify îndeplinește cerințele lor de intrare pentru studenții internaționali. universitățile partenere recunosc că cursul NCUK ify îndeplinește cerințele lor de intrare pentru studenții internaționali. Prin urmare, 100% dintre studenții care trec cu succes programul nostru Fundația Anul va realiza un loc într-un grad relevant cu unul dintre universitățile noastre partenere.

Ce subiecte va studia?

engleză pentru scopuri academice ESAP pentru Studii de Știință și Inginerie Matematica pentru Inginerie Știință - două discipline: chimie si fizica la 4 ore / săptămână fiecare clasa TIC îngrijire pastorală / consiliere progresie ... [-]
Irlanda Dublin Cork Regatul Unit London  + 1 Mai mult
September 2019
La zi
7 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
DIFC Ireland

Cursul de pregătire perfect pentru studenții internaționali în speranța de a finaliza o gamă largă de programe de gradul științei în toată Irlanda, Marea Britanie, Statel ... [+]

Cursul de pregătire perfect pentru studenții internaționali în speranța de a finaliza o gamă largă de programe de gradul științei în toată Irlanda, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și Australia.

universitățile partenere recunosc că cursul NCUK ify îndeplinește cerințele lor de intrare pentru studenții internaționali. Prin urmare, 100% dintre studenții care trec cu succes programul nostru Fundația Anul va realiza un loc într-un grad relevant cu unul dintre universitățile noastre partenere.

Ce subiecte va studia?

Engleză pentru scopuri academice (Core) ESAP pentru Știință / Studii pentru sănătate Matematică pentru știință Știință - două discipline: chimie și biologie la 4 ore / săptămână fiecare Clasa TIC îngrijire pastorală / consiliere progresie ... [-]
Irlanda Dublin Cork Regatul Unit London  + 1 Mai mult
September 2019
La zi
7 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

DIFC Ireland

DIFC oferă studenților posibilitatea de a-și îmbunătățească limba engleză și apoi progresul pe un curs de fundație după ce au ajuns la cerințele minime de intrare în engl ... [+]

academice pachete engleză + Fundația pre-fundație

Cine este acest pachet ca scop?

Studenții care doresc să participe la un curs de la Fundația DIFC, dar nu au nivelul cerut limba engleză - 5.0 IELTS DIFC oferă studenților posibilitatea de a-și îmbunătățească limba engleză și apoi progresul pe un curs de fundație după ce au ajuns la cerințele minime de intrare în engleză.

Noi oferim programe de pre-Fundația în engleză timp de 3 luni sau 6 luni, în funcție de nivelul de limba engleza curentă.

Examene de sfârșit de curs

Când vi se acordă viza pentru a studia cu noi în Irlanda, există anumite condiții pe care trebuie atât tu cât și DIFC îndeplinesc. Dacă vă alăturați Pre-Foundation Programul limba engleză, se vor aplica următoarele:... [-]

Irlanda Dublin Regatul Unit London
May 2019
La zi
3 - 6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

DIFC Ireland

Pre-master Programul este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte vitale limba engleză și abilități academice necesare pentru a reuși în studiile postuniversitare. ... [+]

Pre-master Programul este conceput pentru a vă ajuta să dezvolte vitale limba engleză și abilități academice necesare pentru a reuși în studiile postuniversitare.

Pre-NCUK Masters (Diploma De Absolvent) este un curs modular constând dintr-un element de bază și o temă subiect. Elementul de bază include module în limba engleză pentru scopuri academice (PAM), a abilităților de învățare, inclusiv informații și tehnologii de comunicare (TIC) și metodologia de cercetare, inclusiv planificarea proiectului. Elevii urmând programe de lungă durată, se angajează, de asemenea, un proiect de cercetare individuală și de a finaliza o disertație substanțială.

Două fluxuri sunt oferite în prezent pentru modulele de subiecte: Management și Life Sciences - cu toate acestea studenții care doresc să studieze un master legate de inginerie, de asemenea, poate progresa la un grad de master relevant din acest program. ... [-]

Irlanda Dublin Regatul Unit London
September 2019
La zi
7 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză