Citește Descrierea Oficială

Să Creați viitorul, împreună

Suntem Tirbușon, un furnizor stagiu si o scoala de pornire de afaceri toate la un loc. Noi credem în a ajuta oamenii mai bine, atât în ​​viața lor personală și profesională. Păstrați de învățare, stai foame.

Tirbușon sunt un furnizor inovator de stagii și programe de pornire de afaceri amplasate peste tot în lume. Suntem cu sediul în orașul vibrant de Exeter, Marea Britanie, iar obiectivul nostru este clar. Dorim să creăm cele mai bune oportunități de dezvoltare personală și profesională pe piață.

Training antreprenoriat & Business Development

Stagii noastre sunt unice - suntem singurul furnizor de internship pentru a oferi instruire în dezvoltarea de afaceri gratuit alături de fiecare program fugim. Formarea și programa este unic pentru Corkscrew și acoperă cele mai recente evoluții în marketing, de afaceri și antreprenoriat. Trainingul va fi întotdeauna predate de către profesioniștii din industrie, astfel încât să puteți fi sigur de calitate.

Un furnizor de încredere Experiențe Internship

Ne trimite sute de studenți pe an stagii de internship peste tot în lume. Unii se alăture pentru a obține contacte, extinde CV-ul lor, dezvolta competențe lingvistice, câștiga de credit universitate, explora o nouă cultură, câștiga claritate sau de a avea o experiență care va rămâne cu ei pentru viață. Indiferent ce căutați, veți găsi ceva care este accesibil, de încredere și o experiență incredibilă, merită.

Știm programele noastre de internship sunt cele mai bune puteți găsi. Și vrem să-l dovedesc.

Introducerea * Gândire Corkscrew

"Gândirea Tirbuson se afla in centrul a tot ceea ce facem. Este de rezolvare a problemelor în mod creativ, de predare-te de noi competențe și care duce pe alții pentru a crea o schimbare - lucruri vitale care pur si simplu nu sunt predate în altă parte. TOM vreascuri / corkscrew Co-fondator

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Corkscrew Startup School

Alătură-te nouă pentru un unic de 28 de zile Hybrid StartUp Internship și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de creativitate, inițiativă și leadership prin învățare ... [+]

Alătură-te nouă pentru un unic 28 Ziua Hybrid StartUp Internship și de a dezvolta abilitățile dumneavoastră de creativitate, inițiativă și leadership prin învățare despre startup business la unul dintre cele mai inovatoare spații cowork orașului.

Investim în viitorul tău

Aflați spiritului antreprenorial și a devenit ultra-angajare. Călătorie la Dublin

Alăturați-vă Facebook și Google într-una dintre cele mai capitale antreprenoriale din Europa.

Internship Hybrid

Un amestec de studiu în străinătate și experiență de lucru într-un mediu de pornire.

Hybrid Internship "StartUp"

Noi credem programe de internship ar trebui să fie mai mult decât locul de muncă doar experiență, de aceea am dezvoltat unic Internship nostru StartUp Hybrid sa se concentreze pe dezvoltarea de competențe-cheie de angajare prin lumea startup. Programul nostru inovator îmbină experiență de lucru la una dintre cele mai spațiilor cowork antreprenoriale în Dublin cu instruire practică cu privire la modul de a crea o idee de afaceri fezabil și să-l la piață cu risc minim și a investițiilor. Cu mentorat personal, hands-on de formare și feedback-ul excelent puteți încredere în noi pentru a oferi un program care este perfect pentru tine.... [-]

Irlanda Dublin
Contactează şcoala
Engleză
La zi
28 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză