Corkscrew Startup School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Să Creați viitorul, împreună

Suntem Tirbușon, un furnizor stagiu si o scoala de pornire de afaceri toate la un loc. Noi credem în a ajuta oamenii mai bine, atât în ​​viața lor personală și profesională. Păstrați de învățare, stai foame.

Tirbușon sunt un furnizor inovator de stagii și programe de pornire de afaceri amplasate peste tot în lume. Suntem cu sediul în orașul vibrant de Exeter, Marea Britanie, iar obiectivul nostru este clar. Dorim să creăm cele mai bune oportunități de dezvoltare personală și profesională pe piață.

Training antreprenoriat & Business Development

Stagii noastre sunt unice - suntem singurul furnizor de internship pentru a oferi instruire în dezvoltarea de afaceri gratuit alături de fiecare program fugim. Formarea și programa este unic pentru Corkscrew și acoperă cele mai recente evoluții în marketing, de afaceri și antreprenoriat. Trainingul va fi întotdeauna predate de către profesioniștii din industrie, astfel încât să puteți fi sigur de calitate.

Un furnizor de încredere Experiențe Internship

Ne trimite sute de studenți pe an stagii de internship peste tot în lume. Unii se alăture pentru a obține contacte, extinde CV-ul lor, dezvolta competențe lingvistice, câștiga de credit universitate, explora o nouă cultură, câștiga claritate sau de a avea o experiență care va rămâne cu ei pentru viață. Indiferent ce căutați, veți găsi ceva care este accesibil, de încredere și o experiență incredibilă, merită.

Știm programele noastre de internship sunt cele mai bune puteți găsi. Și vrem să-l dovedesc.

Introducerea * Gândire Corkscrew

"Gândirea Tirbuson se afla in centrul a tot ceea ce facem. Este de rezolvare a problemelor în mod creativ, de predare-te de noi competențe și care duce pe alții pentru a crea o schimbare - lucruri vitale care pur si simplu nu sunt predate în altă parte. TOM vreascuri / corkscrew Co-fondator

Locații

Dublin

Irish Education Partners

Address
Irish Education Partners
Carmody House,
Deverell Place,

Dublin 1 Dublin, Jud. Dublin, Irlanda
Număr de telefon
+353 1 549 9561