Cork English Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Să învețe limba engleză în Cork City, Irlanda

Suntem o școală de limbă independentă engleză situat în inima orașului Cork, în sudul Irlandei. Fondată pentru a servi nevoile celor a căror limbă maternă nu este limba engleză, scopul nostru este de a oferi instruire excelentă în limba engleză language.Cork City oferă un mediu prietenos, care oferă studenților noștri posibilitatea de a folosi limba engleză cu vorbitori nativi și practica cu fiecare altele în timp ce câștigă o mai bună înțelegere a vieții și a culturii irlandeze.

Recunoscut de ACELS, un serviciu de calitate și a calificărilor Irlanda, pentru predarea limbii engleze va oferim o gama excelenta de cursuri de înaltă calitate, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Suntem, de asemenea, un membru al englez Marketing în Irlanda (MEI), o asociație care reprezintă numai școlile de top de limba engleză în Irlanda.

Cursuri de limba engleza Oricare ar fi motivul pentru care doresc să îmbunătățească nivelul actual de limba engleza avem un curs de limba engleza pentru tine. Scopul nostru este de a ajuta studenții noștri să reușească în procesul de învățare în limba engleză de peste așteptările lor și furnizarea de valoare în tot ceea ce facem. Va oferim o gama larga de programe de calitate în limba engleză pentru studenții noștri internaționali, printre care:

Cursuri de limba engleza generala Cursuri de limba engleza de afaceri Cursuri de pregătire pentru examenele Cambridge Cursuri de pregătire pentru examenele IELTS Programul de Anul universitar

Limba engleză în Cork Dorim să ne asigurăm că timpul în Cork este la fel de plăcută și productivă cu putință. Veti beneficia de expertiza si entuziasmul echipei de formatori și a personalului de sprijin.

În plus față de oferindu-vă cu cele mai bune de formare în limba engleză, noi oferim o activitate socială variată și interesantă pentru programul pentru a vă oferi posibilitatea de a exersa abilitățile de limba engleză în programul social real situations.The încurajează elevii să descopere locuri frumoase de interes în cork city. Vom organiza excursii de jumătate de zi și excursii de o zi la unele dintre cele mai vizitate și renumit locuri din Cork City și Irlanda.

Va oferim cu atenție opțiunile selectate de cazare în locații apropiate de școală. Va oferim cazare în comun un apartament în centrul orașului la doar câteva minute de mers la school.We oferă, de asemenea, cazare familie gazda si feedback-ul nostru de student are de familiile gazdă cele mai primitoare și prietenos în jurul valorii.

Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit la școala noastră limba engleză și Cork.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Courses in General English

Campus Cu normă întreagă 1 - 50 săptămâni Înscriere Deschisă Irlanda Cork

[+]

cursuri sunt concepute pentru a vă oferi abilitățile de limba engleză pentru a trăi, locul de muncă, de studiu și de călătorie într-un mediu vorbitor de engleză.

Vom organiza o gamă largă de activități, vizite la locurile de activități de interes și sportive locale pentru a oferi studenților posibilitatea de a se amesteca cu alți studenți și oameni la nivel local și de a exersa limba engleza in situatii reale.

Înainte de a începe cursul la Cork limba engleză Academy vă va finaliza un test de nivel de limba engleza ne va ajuta pentru a determina nivelul de pornire și de a se asigura că sunt alegerea cea mai adecvată.

cărți de curs, caiete de lucru și materiale suplimentare, inclusiv materiale autentice, cum ar fi articole de ziar de ziare, DVD-uri, Internet-ul, cărți și alte suporturi sunt utilizate de către profesor pentru a satisface nevoile lingvistice ale tuturor indivizilor din clasa.... [-]


Contactează
Adresa locaţie
Clarkes Bridge House, Hanover Street
Cork, County Cork, IE