City Colleges - Online Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Colegiul de e-Learning la City Colegii

La Colegiul de e-Learning, noi oferim aceleași cursuri Colegii oraș, dar într-un format on-line. Studenții se bucură de beneficiile de resurse de clasă mondială on-line, cele mai bune și cele mai multe materiale de studiu până la zi, și un angajament neobosit în atenția personală. Colegii de oraș "Colegiul de eLearning reprezinta o abordare complet nouă a educației profesionale și al treilea nivel de pregătire de examinare de pe web.

Mulți dintre lectori de top din Irlanda în domeniile Drept, Contabilitate, Media, Divertisment & Jurnalism, Afaceri, Calculatoare și IT, Arte, Criminologie și Psihologie au venit împreună pentru a oferi studenților un alt fel de experiență educațională, una în care nevoile studentului sunt extrem de important, și așteptările sale sunt în mod constant depășite.

Cum functioneaza

E-learning este dovedit a fi o metodă foarte eficientă de instruire. Aceasta a furnizat milioane de persoane care învață oportunități valoroase pentru a progresa studiile într-un mod convenabil, mai accesibile și mai eficient. Un raport comandat de Departamentul de Educație (Evaluarea practicilor bazate pe dovezi în învățare online (2010)), a constatat că "clase cu învățare on-line (indiferent dacă sunt predate complet online sau în amestec), în medie, produc mai puternice rezultate ale învățării student decât clase cu numai față-în-față de instrucțiuni ", și" .. că, în medie, elevii în condiții de învățare on-line efectuate modest mai bine decât cei care primesc față-în-față de instrucțiuni. "Luând un curs cu Colegiul de eLearning de la City Colegii nu ar putea fi mai ușor. Vei avea acces la setul complet de cursuri (în direct sau înregistrate - alegerea este a ta), materiale de curs excepționale în format descărcabil, și, unu-la-unu sprijinul personal de la cursul tutorele.

Locații

Irlanda online

Address
College of e-Learning, City Colleges,
South Great George's Street,
Dublin 2

Irlanda online, Irlanda

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii

Australia Online

Address
Australia Online, Australia

Canada Online

Address
Canada Online, Canada

Germania Online

Address
Germania Online, Germania

Franța Online

Address
Franța Online, Franţa

Singapore Online

Address
Singapore Online, Singapore

Emiratele Arabe Unite Online

Address
Emiratele Arabe Unite Online, Emiratele Arabe Unite

Italia online

Address
Italia online, Italia

Programe

Această școală oferă și: