Birchwater Education

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Declarația noastră de misiune

Birchwater Education este un Institut de Educație specializat în programe de limbă și studii de afaceri.

Ne străduim să înțelegem dorința elevilor noștri de ao învăța și să o transformăm în oportunități pentru progresul lor în viitor.

Ne străduim să ajutăm studenții noștri să se adapteze atât personal, cât și în mediul de lucru, echipând cu cunoștințele, abilitățile și capacitățile pentru a-și atinge întregul potențial și a fi profesioniști de succes.

Ca educatori ne propunem să răspundem inteligențelor multiple prin strategii de instruire variate, prin tehnici inovatoare și prin îmbunătățirea învățării elevilor prin metode tehnologice.

În calitate de angajatori, apreciem personalul, încurajăm creativitatea și ideile și ne bazăm pe ele pentru a face posibilă viziunea noastră.

Ca serviciu, apreciem angajamentul efectiv cu întreprinderea, comunitatea, societatea civilă și statul.

Viziunea noastra

Birchwater Education aspiră să fie recunoscută la nivel național și internațional ca un institut cu o perspectivă globală, o comunitate inovatoare, creativă și adaptivă de educatori, cu o livrare centrată pe student și dinamică, care duce la o reputație de excelență educațională. Prin aceasta, ne propunem să îmbunătățim oportunitățile de viață ale studenților noștri, atât la nivel național, cât și global.

Valorile de bază

  • Integritate prin onestitate, politețe și corectitudine. Noi punem o mare valoare în a fi etici în toate practicile. Membrii facultății se străduiesc să impresioneze această valoare elevilor lor.
  • Student centrat: Suntem angajați în educație, anchetă și servicii pentru a satisface nevoile elevilor în schimbare. Promovăm învățarea pe tot parcursul vieții, responsabilitatea civică și socială, conducerea și creșterea carierei
  • Excelență printr-o educație riguroasă și de înaltă calitate pentru toți studenții. Excelența cerută în predarea și furnizarea de servicii.
  • Adaptabilitate: pregătirea studenților pentru o lume globală și în schimbare tehnologică necesită ca profesorii și membrii personalului să fie adaptați și să răspundă în dezvoltarea și furnizarea de programe și servicii. Birchwater acordă o mare valoare conducerii manifestate de facultatea și personalul său
  • Un mediu colegial cu facilități contemporane, funcționale și plăcute, un colegiu sigur și un management fiscal responsabil

Locații

Limerick

Address
Riverstone Clock Tower, Hartstonge Gate, Henry St,
Limerick City

Limerick, Jud. Limerick, Irlanda